Bedrijven en Bedrijfsleven

Snel en makkelijk een cd persen

donderdag, 26-3-2015  

Een cd persen is nogal een klus als u 200.000 cd’s wilt persen en dat kunt dat u dan ook maar beter uitbesteden als professionals zoals ons, Datamax, te bereiken via www.datamaxbenelux.nl/cdpersen.html. En het is ook helemaal niet gek dat het u persoonlijk niet gaat lukken om cd’s te persen. Al sinds de Industriële revolutie hebben we een arbeidsdeling, beschreven door Adam Smith en heeft iedereen een specialiteit ontwikkeld. Waarschijnlijk is uw specialiteit mooie muziek maken of in ieder geval iets met muziek maken, want anders had u geen interesse gehad in deze site. Hoewel, helemaal waar is dat ook niet: er kan natuurlijk allerlei audio op een cd terecht komen dat geen muziek is. Zo kan u denken dat een onlangs gehoorde toespraak van de premier zo inspirerend is voor uw leerlingen of werknemers dat u die graag op een cd mee zou geven en daarvoor moet u dan een cd persen. Natuurlijk kan u ook een cd branden op uw computer en dat is best handig voor thuisgebruik, maar het heeft enkele in het oog springende nadelen. Het eerste is dat het nogal een werk is als u erg grote aantallen wilt hebben. Bent u werkelijk van plan om 200.00 cd’s uit uw pc te halen? Dan wensen wij uw veel succes met uw manier van cd persen. We denken echter dat het handig is om ons aan de arbeidsdeling te houden en dat iedereen zijn eigen specialiteit uitvoert. Wij zijn gespecialiseerd in cd persen en geen aantal is ons te groot, geen berg te hoog. Wij vinden het erg leuk om u te helpen met het verspreiden van mooie muziek en maken daarin geen onderscheid. Wilt u een cd persen van een regionaal folk bandje met een zanger wiens stem breekbaar is en met een bassist die net als andere folk bassisten een hippe baard heeft? Een bandje met van die artiesten die nooit het publiek in kijken, omdat ze willen acteren dat ze helemaal opgaan in de muziek? Daarvan zullen wij cd persen als u ons de opdracht geeft. Wilt u echter een cd persen van een wilde donkere man die zijn vrouw beledigt, en waarvan het onduidelijk is of hij getrouwd is, en waarvan het vermoeden bestaat dat hij niet getrouwd is, maar toch diverse kinderen heeft, waar hij niet over zingt? Is het een man die voortdurend zingt, of is het meer spreken, over het neerschieten van vakgenoten en het slaan op kontjes van vrouwen, ook van uw vrouw, en waar u hem misschien op aan wilt spreken als hij niet als een donder zou verkopen onder de jeugd die zich met deze praatteksten halve criminelen waren terwijl ze nog te beroerd zijn om een dag te werken? Ook dan maken we daarin geen onderscheid en gaan we voor u een mooie cd persen, wat cd persen is niet alleen een hobby die we er op na houden, maar het is ons levensonderhoud, het is ons doel, onze passie, het is waar we goed in zijn, en waar we goed in zullen blijven en als u ons de kans geeft zult u dat gaan beamen.

Tot 200.000 exemplaren persen

Niets is voor ons een beperking of horizon waar we niet over heen kunnen zien. Dat betekent dat we in cd persen geen limiet hebben. We houden echter 200.000 meestal aan omdat het een opdracht is geweest die we al eens uitgevoerd hebben en we u niet met meer cd’s willen opschepen dan u kan gebruiken. Het is vervolgens namelijk nogal een klus om de cd’s te verkopen. Natuurlijk is een folk band met een zanger die zingt als een meisje momenteel erg populair en mannen met gouden tanden die voortdurend beweren mensen neer te schieten zonder dat daadwerkelijk te doen ook, maar 200.000 exemplaren verkopen dat is nogal een prestatie. Als het u lukt, dan hebben we natuurlijk niets gezegd en als u denkt dat cd persen aangezet mogen worden om 500.000 cd persen dan zullen we u niet tegenspreken en u gelukwensen met het vertrouwen dat u heeft in de toekomstige verkopen van uw product.

We kunnen bovendien zeer snel leveren en we kunnen alle mogelijke formaten van hoesjes in alle kleuren en opmaken en boekjes en alles erbij leveren wat u maar wilt. Zo kan ik me voorstellen: Een leeg weiland met een oude half dode boom, een beetje schemerig, en een jongen met lang haar kijkt naar de potentiële koper met onschuldig ree-ogen zodat hij denkt: hij is een slachtoffer, net als ik. Ik kan me echter ook voorstellen: een grote man, met vijf gouden tanden en een gouden pistool in zijn hand, dat was de koper van dezelfde grote, dan zou de man hem bedreigen. Sommige mensen vinden dat leuk, dat halve idee bedreigd te worden. Wat zijn nu onze voordeel bij het cd persen:

  • zoveel u maar wilt
  • snel geleverd
  • boekje naar uw wensen

Hoe regelt u het cd persen?

Een cd persen is voor ons kinderspel, hoewel we er veel aandacht aan besteden. U kunt via www.datamaxbenelux.nl/cdpersen.html een offerte voor cd persen aanvragen, maar zoals ook op de site staat: een beller is sneller! Dus wilt u snel zijn, wilt u ons snel aan het werk hebben met cd persen zodat u snel kan beginnen met verkopen, dan raden wij u aan om ons even te bellen, doet u maar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.