Auto's en Motoren

Wilt u uw sloopauto verkopen?

zondag, 5-4-2015  

Bij ons kunt u elke auto verkopen waarvan u denkt dat hij niets meer waard is. Er zijn vaak mensen die denken dat een auto niets meer waard is nadat ze een ongeluk of iets dergelijks hebben gehad. Wat deze mensen echter vergeten is dat er vaak nog onderdelen in de auto zitten die in goede staat zijn en dus nog geld waard zijn. Via onze website kunt u nu elke sloopauto verkopen en nog eens gratis ook! Dit kunnen wij aanbieden omdat wij met duizenden erkende autodealers samenwerken. Onze website is het medium waarover deze dealers sloopauto’s kunnen zoeken. Op deze manier zijn wij altijd in staat om voor u een dealer te vinden die een goede prijs voor u sloopauto betaald. Uw sloopautoauto is namelijk meestal veel meer waard dan u zelf denkt en wij kunnen dit voor u uitzoeken.

Hoe kan ik een sloopauto verkopen op de website?

Op onze website kunt u met het grootste gemak binnen zeer korte tijd uw sloopauto verkopen. We zullen even kort uitleggen hoe het werkt zodat u ook snel aan de slag kunt. Het hele proces bestaat uit slechts vier simpele stappen die op de website zo gemakkelijk mogelijk zijn gemaakt en goed worden uitgelegd. De eerste stap is het aanmelden van de auto. Een sloopauto verkopen begint daarom met het invullen van uw kenteken van uw auto in ons systeem. Op onze website worden dan direct enkele eigenschappen van de auto doorgenomen. Zo hebben wij de informatie die wij nodig hebben om te onderhandelen met de autodealers. Als u het kenteken niet bij de hand heeft kunt u echter ook alle gegevens handmatig invullen, dit kost dan natuurlijk wel iets meer tijd. Naast de auto gegevens hebben wij ook enkele contactgegevens nodig. Dan kunnen wij elk bod aan u voorleggen. Belangrijk is dat de boden die gedaan worden altijd geheel vrijblijvend zijn. U kunt dus zelf beslissen voor welke prijs en aan wie u uw sloopauto verkopen wilt. De tweede stap is dat wij van gratisuwautoverkopen aan het werk gaan voor u. Met de gegevens die wij van u hebben gekregen gaan wij contact opnemen met alle autodealers die belangstelling hebben en gaan we voor u onderhandelen om de beste prijs te krijgen. Bij ons werken allemaal ervaren auto makelaars. Deze mensen hebben veel verstand van auto’s en weten dus altijd heel goed voor welke prijs u uw sloopauto verkopen kunt. Ze nemen dan ook alleen genoegen met de beste prijzen die autodealers aanbieden. De derde stap is het ontvangen van het hoogste bod dat de autodealers hebben geboden. Wij communiceren dit bod naar u binnen 24 uur. Een van onze ervaren auto makelaars neemt via email of telefoon contact met u op en neemt het bod door. U kunt dan zelf beslissen of u uw sloopauto verkopen wilt voor deze prijs. Het bod dat u krijgt is namelijk geheel vrijblijvend. Als u met een bod akkoord gaat wordt deze altijd geaccepteerd door de autodealer, het bod dat de autodealer doet is namelijk gegarandeerd. Het komt dus niet voor dat een autodealer zich terug trekt nadat ze een bod hebben gedaan. Dan zijn we al aangekomen bij de vierde en laatste stap, deze stap bestaat uit het afronden van de verkoop. Nadat een van onze medewerkers contact met u heeft opgenomen beslist u dus of u uw sloopauto verkopen wil voor deze prijs. U kunt dan vervolgens een email sturen of een telefoontje plegen om dit te bevestigen. De autodealer met het hoogste bod zal vervolgens contact met u opnemen om af te spreken wanneer en hoe de auto wordt opgehaald. U kunt ook met de autodealer overleggen hoe ze u zullen betalen, dit zal niet via onze website gaan. U krijgt het geld dus wanneer u uw auto afgeeft aan de dealer.

De voordelen op een rijtje

U kunt dus uw sloopauto verkopen via onze website in vier eenvoudige stappen. We hebben hier voor u even kort de voordelen op een rijtje gezet om u te laten zien hoe voordelig het is om gebruik te maken van onze diensten. De voordelen zijn de volgende:

  • Bij ons krijgt u altijd de beste prijs voor uw sloopauto
  • Bij ons krijgt u het hoogste bod binnen 24 uur al doorgegeven
  • Het hoogste bod is geheel vrijblijvend en u betaald niets voor deze dienst
  • Zoals de vier stappen aangeven is het een heel simpel proces
  • Alle autodealers waarmee wij werken zijn erkende en dus professionele inkopers, er zullen dus geen rare dingen gebeuren

De meeste mensen besluiten dat ze de sloopauto verkopen aan het eerste hoogste bod dat ze krijgen. Dit is namelijk bijna altijd de beste deal die ze kunnen krijgen doordat onze auto makelaars zeer goed zijn. Dit betekent dus dat u via onze website bijna altijd uw sloopauto verkopen zult binnen 24 uur. De erkende autodealers zullen vervolgens de auto netjes afhalen en betalen, wij garanderen dat er nooit iets raars zal gebeuren. U kunt bij ons geheel vrijblijvend en gratis uw sloopauto verkopen. U heeft dus totaal geen kosten die bij de verkoop komen kijken. Heeft u nog vragen over uw sloopauto verkopen? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen op onze website waar meer informatie staat over onze werkwijze en wat onze diensten precies inhouden. Ook kunt u onze klantenservice bellen om extra vragen te stellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.