Nieuws

Kerstpakketten

donderdag, 18-9-2014  

De vakantie is nog maar net afgelopen, maar voordat u het weet staan de kerstdagen al weer voor de deur. Natuurlijk betaalt u uw medewerkers altijd goed, maar toch is het leuk om uw waardering voor de werkzaamheden die zij het hele jaar zo goed voor u uitvoeren te tonen met leuke kerstpakketten. U zult zich misschien afvragen, is het niet wat vroeg om me nu al bezig te gaan houden met kerstpakketten? Maar nee hoor, dat is absoluut niet het geval. Sterker nog, u kunt er eigenlijk maar beter zo vroeg mogelijk mee beginnen. Dat maakt de kans immers een stuk groter dat u iets vindt dat helemaal naar uw wens is. Nu de vakanties weer voorbij zijn, iedereen weer terug is op de werkvloer en het werk weer opgepakt is, kunt u als baas er eens even voor gaan zitten en de verschillende mogelijkheden voor kerstpakketten op een rijtje zetten. Uw medewerkers zullen dit gebaar hoe dan ook weten te waarderen, maar natuurlijk is het nog leuker als het pakket echt bij hen past en bij hen in goede aarde valt. Om dat te kunnen bewerkstelligen, is het natuurlijk wel belang dat u wat tijd en aandacht stopt in het kiezen van de pakketten die u uit gaat delen. De keuze op dit gebied is tegenwoordig immers best wel groot. Dit kan ervoor zorgen dat het moeilijk is om de juiste keus te maken, maar het zorgt er ook voor dat het mogelijk is om een echt goed passend pakket te vinden. Hoe eerder u begint met zoeken, hoe groter de kans is dat u iets vindt dat goed bij uw bedrijf en bij uw medewerkers past. En kunt u dat niet vinden, dan kunt u er natuurlijk altijd nog voor kiezen om kerstpakketten te laten samenstellen aan de hand van uw eisen en voorkeuren. Dan weet u helemaal zeker dat u de juiste kerstpakketten krijgt.

Veel soorten kerstpakketten

Zoals gezegd zijn er heel veel verschillende soorten kerstpakketten te krijgen. Dit komt omdat er tegenwoordig bedrijven zijn die zich hierin gespecialiseerd hebben. Zij weten dat er in Nederland verschillende voorkeuren bestaan op dit gebied en zij spelen hier op in door een ruime keus in kerstpakketten aan te bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld via KerstpakkettenXL.nl kiezen uit de volgende soorten kerstpakketten:

  • wijnpakketten en bierpakketten
  • vispakketten en vleespakketten
  • chocoladepakketten
  • verzorgingspakketten
  • duurzame pakketten
  • mannenpakketten en vrouwenpakketten

Bij de meeste van deze kerstpakketten gaat het om eten, drinken en persoonlijke verzorging. Dit valt natuurlijk vaak heel goed in de smaak, iedereen heeft deze producten immers nodig en ze zijn dus altijd welkom. Wat wel jammer is, is dat niet iedereen altijd alles lust wat in dergelijke pakketten zit. Het is daarom ook wel eens leuk om eens een jaar af te wisselen met iets heel anders. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan kerststukken of kerstboeketten, kunstgeschenken, boekenbonnen of tijdschriftenbonnen. Of wat dacht u van een pakket met outdoor en travel artikelen, zoals een rugtas, fietstas of gevulde koeltas. Ideaal voor actieve mensen die graag op pad mogen gaan. Wilt u wel kerstpakketten met voedingswaren geven, dan kunt u ook eens kiezen voor een landenpakket, met daarin producten die uit een bepaald land komen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Mexicaans kerstpakket, met daarin onder andere nacho’s, wraps, pepers en salsa. Of de Spaanse variant met onder meer sangria, chorizo, olijven en patatas fritas. Ook is het mogelijk om te kiezen voor pakketten met allemaal producten voor bijvoorbeeld pannenkoekenpret, cupcakes of pizza’s. Dit geeft een foodpakket toch even een heel ander tintje.

Waar bestellen?

Het is natuurlijk heel erg fijn dat er zoveel keuze is, maar waar vindt u nu al deze mogelijkheden en bij wie kunt u deze het beste bestellen? Een echte specialist op dit gebied is Vos en Setz B.V. die het via de website KerstpakkettenXL.nl mogelijk maken om heel gemakkelijk kerstpakketten te bestellen voor uw bedrijf. Waarom zou u nu voor dit bedrijf kiezen? In de eerste plaats natuurlijk vanwege de ruime keuze die zij te bieden hebben. Dat de prijzen heel gunstig zijn is natuurlijk ook mooi meegenomen. Maar de voornaamste reden is misschien nog wel dat u uit het grote aanbod gemakkelijk een keuze kunt maken vanwege het handige selectiemenu. U kunt de kerstpakketten bijvoorbeeld selecteren op wat er in zit, zoals wijn, bier, vis, vlees, chocola of verzorgingsproducten. Maar het is ook mogelijk om te kiezen op thema, zoals duurzaam, food, mannen, vrouwen, outdoor & travel, funcooking of ontbijt & brunch. Op die manier kunt u gemakkelijk de verschillende mogelijkheden bekijken en hieruit een selectie maken. Hebt u als u begint met zoeken nog niet echt een goed idee van het soort kerstpakketten dat u graag zou willen bestellen, dan kunt u ook zoeken op prijs. U hebt immers vaak wel een idee van het bedrag dat u hier per medewerker aan zou willen besteden. Door op de juiste prijscategorie te klikken, krijgt u alle kerstpakketten te zien die binnen uw budget vallen. Zo ziet u snel wat er voor uw onderneming mogelijk is en of er iets tussen zit wat u aanspreekt. Is dat niet het geval, dan kunt u er ook nog voor kiezen om zelf de kerstpakketten samen te stellen. Dan weet u zeker dat er dingen inzitten die uw mensen leuk vinden om te krijgen en dat de pakketten binnen uw budget vallen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.