Nieuws

De beste gastouderopvang voor uw kind

zaterdag, 3-1-2015  

Uw kind is natuurlijk het belangrijkste in uw leven. Daar wilt u goed voor zorgen of dat er goed voor hem of haar gezorgd wordt als u dat zelf niet kunt doen. Wanneer beide ouders werken of u bent alleenstaand en werkt naast uw kinderen een fulltime baan, dan kan gastouderopvang een hele fijne oplossing zijn. Zij vangen uw kind op wanneer u dat niet kan doen en zo weet u zeker dat uw kind altijd op een veilige plek is. De gastouderopvang is flexibel. Als vraagouder bepaalt u natuurlijk waar uw kind naartoe wordt gebracht, wanneer en voor hoe lang. Als u op zoek bent naar gastouderopvang dan moet u eens kijken op de website van Gastouderbureau Snoesje. Zij begeleiden zowel de gastouder als de vraagouders in het vinden van de juiste combinatie. Niet bij iedere gastouder zal u of uw kind zich prettig voelen en daarom zorgt Gastouderbureau Snoesje ervoor dat u door middel van een persoonlijk gesprek kennis kunt maken met een eventuele gastouder. Er zijn meerdere voordelen om voor de gastouderopvang te kiezen.

  • U kiest zelf de meest geschikte gastouder voor uw kind.
  • Flexibele opvang.
  • Gunstig tarief.
  • Kleinschalige opvang.
  • Professionele en betrouwbare gastouders.

Gastouderbureau Snoesje werkt alleen samen met goede gastouders. Wanneer iemand zich bij hen aanmeldt voor het beschikbaar stellen van deze diensten, controleren zij altijd eerst deze persoon. Als vraagouder kunt u er dus vanuit gaan dat uw kind bij een goede gastouder terecht komt. Een aantal jaar geleden is er een onderzoek geweest naar gastouderopvang en wat voor effect dit heeft op kinderen. Uit dat onderzoek is gebleken dat het een zeer positief effect heeft. De kinderen die naar een gastouderopvang gaan zijn meer ontspannen en zelfverzekerder. Als u uw kind naar een grootschalig kinderdagverblijf stuurt kan het gebeuren dat uw kind zich alleen voelt. Ook al wordt hij of zij omringt door vele andere kinderen, doordat er weinig begeleiding is kan dit nadelige gevolgen hebben. De gastouderopvang is kleinschalig. Er wordt op maximaal vijf kinderen tegelijk gepast. Hierdoor heeft uw kind dus wel de aanspraak met andere kinderen, maar ook de aandacht van de gastouder en dit is zeer goed voor de ontwikkeling van uw kind.

Flexibele gastouderopvang voor iedere dag

Niet iedereen heeft een kantoorbaan van negen tot vijf waar zij aan het einde van de dag vertrekken om voor hun kind te zorgen. Wanneer u altijd dezelfde tijden werkt is het makkelijker om afspraken te maken, bijvoorbeeld voor het oppassen op uw kind. Wanneer u onregelmatige tijden werkt, of zelfs ’s nachts werkt, kan dit lastiger zijn. Voor deze situaties is de gastouderopvang ideaal. Gastouderbureau verzorgt gastouderopvang 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zij kunnen u dus altijd helpen aan iemand die op uw kind kan passen wanneer u aan het werk bent of andere verplichtingen heeft. Voor ouders met onregelmatige werktijden is dit een hele fijne oplossing. Ook voor uw kind is dit de meest prettige oplossing. Vaak wordt er voor gezorgd dat uw kind bij dezelfde gastouder terecht kan. Zo kan uw kind een band opbouwen met de gastouder en er vertrouwd mee raken. Dan zal hij of zij het ook een stuk minder erg vinden wanneer u weer moet werken en hij of zij naar de gastouderopvang gaan. Ze komen altijd in hetzelfde huis terecht en dat geeft meer rust. Ook voor u is dit prettiger. Kinderen gaan op jonge leeftijd veel veranderingen door, maar ze ontwikkelen zich ook sterk. Dit is de fase waarin ze het meest kwetsbaar zijn, bijvoorbeeld voor pesten op school. U wilt hier natuurlijk alert op zijn, maar wanneer u altijd een andere oppas voor uw kind heeft kan dit lastig zijn. Ook dit is dus een reden om voor gastouderopvang te kiezen. Niet alleen voor uw kind is het een prettige vorm van opvang, omdat hij of zij weet wat hij of zij kan verwachten, maar ook voor u is dit een fijne oplossing. De gastouder leert uw kind ook kennen en kan daardoor eventuele problemen ook opsporen en aan u doorgeven. Heeft de gastouder bijvoorbeeld het idee dat uw kind ziek aan het worden is? Dan kan hij of zij dat aan u doorspelen en u kunt er dan weer rekening mee houden. Zo kan er ook een fijne samenwerking ontstaan.

Gastouderopvang is er voor iedereen

Klinkt dit u goed in de oren, maar denkt u dat u dit nooit kunt betalen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Bij het Gastouderbureau Snoesje hanteren ze namelijk erg scherpe tarieven waar iedereen gebruik van kan maken. En dat is dus bovenop alle andere voordelen die u heeft als u via dit bedrijf uw gastouderopvang regelt. Voor hen is het belangrijk dat ieder kind in Nederland een veilige plek heeft waar zij naartoe kunnen. Als dit niet bij de ouders is, omdat zij moeten werken, dan zorgen zij ervoor dat er een gastouder is die het kind opvangt. Al veel ouders zijn u voorgegaan en hebben de gastouderopvang van dit bureau als zeer prettig ervaren. Dit komt ook doordat u zelf de gastouderopvang uitkiest. Er wordt u niemand toegewezen, u heeft hier de volledige controle over. U wilt natuurlijk het allerbeste voor uw kind en samen met het Gastouderbureau Snoesje zorgt u ervoor dat uw kind dat ook krijgt. En dat allemaal voor een zeer betaalbare prijs. Kijk vandaag nog op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.