Woning en tuin

Halve maan traptreden kopen

woensdag, 31-12-2014  

De meeste mensen die in een huis wonen dat bestaat uit meer dan een verdieping, hebben een trap. Een trappenhuis wordt vaak intensief gebruikt door de bewoners. We zien in de praktijk vaak dat trappen aan slijtage onderhevig zijn. Zeker als een trap is belegd met stoffen bekleding, kunnen er vale plekken ontstaan. Dat heeft twee nadelen, waarvan de tweede vooral ernstig is, maar we beginnen met het eerste nadeel. Een versleten bekleding van de trap ziet er namelijk ten eerste niet mooi uit en natuurlijk wilt u een mooi huis hebben dat er verzorgd uitziet. Uw huis is belangrijk. Het is de plek waar een groot deel van uw leven zich afspeelt en het moet gezellig zijn. Het tweede punt waar wij wat meer aandacht aan zullen besteden is het feit dat wanneer uw stoffen bekleding – of dat nu halve maan traptreden zijn of volledige bekleding – door het vele op en neer lopen ook gladder wordt. Dat zorgt er voor dat de kans op een ongeluk toeneemt. Omdat het best kostbaar is om uw trap helemaal te laten bekleden, of te kiezen voor een volledige traprenovatie, hebben wij bij de traptredenwinkel een goed alternatief voor u en dat zijn onze halve maan traptreden. Deze halve maan traptreden hebben vele voordelen en die zullen wij hier bespreken. Het eerste voordeel van de halve maan traptreden is dat ze zeer eenvoudig zelf te leggen zijn. U heeft dus geen extra paar handen nodig. Dat betekent dat wanneer u de halve maan traptreden bestelt, u zodra de halve maan traptreden worden geleverd, meteen kunt beginnen met het plaatsen. Dat scheelt u geld, want voor het plaatsen zult u altijd wel een bedrag moeten betalen en dat kunt u met de halve maan traptreden dus zeer eenvoudig zelf doen. Als u alsnog vragen heeft over het plaatsen, mag u op ieder moment contact opnemen met een van onze medewerkers, want die zullen u altijd te woord staan mochten er dingen zijn die u niet helemaal begrijpt. Vragen staat vrij. U kunt bij de traptredenwinkel rekenen op:

  • een zeer goede service
  • een zeer snelle levering
  • een zeer rijk assortiment
  • altijd de beste prijs
  • een actiehoek met aanbiedingen

Halve maan traptreden: nog meer voordelen

Zoals vermeld is het voor u een fluitje van een cent om de halve maan traptreden zelf te leggen en dat bespaart u flink in de kosten, maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan het kiezen voor de halve maan traptreden van de Traptredenwinkel. Een ander voordeel van de halve maan traptreden is dat u ze kunt gebruiken voor de plaatselijke vervanging van uw trap. Niet ieder gedeelte van uw trap is in dezelfde mate onderhevig aan slijtage. Dat betekent dat sommige gedeelte van uw trap vervangen moeten worden, maar andere gedeelte zijn nog niet aan vervanging toe. Het voordeel van de halve manen is dat u ze plaatselijk kunt vervangen. Dit is de reden dat steeds meer mensen kiezen voor de halve manen omdat ze wanneer ze van de halve manen gebruik maken regelmatig de versleten gedeelten kunnen vervangen zodat de trap er weer als nieuw uitziet. Dit is iets wat veel mensen een zeer groot voordeel vinden. Alle halve maan traptreden die u bij ons koopt zijn voorzien van een antisliplaag. Deze antisliplaag zorgt ervoor dat u niet makkelijk uitglijdt. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat weten we allemaal. Veel van de ongelukken die in huis gebeuren, gebeuren in het trappenhuis. Zeker mensen die jonge kinderen hebben die ze naar boven moeten tillen, worden zich bewust van het belang van een goede trap waar men niet makkelijk op uitglijdt. De voordelen die wij zojuist bespraken hebben er toe geleid dat veel mensen kiezen voor het leggen van halve manen op hun trap. Vele klanten gingen u voor en kochten hun halve maan traptreden bij de Traptredenwinkel. Alle producten die wij kopen zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Wij willen niets minder dat de beste materialen aanbieden en zijn ook altijd bezig met het uitbreiden van ons assortiment met nieuwe materialen die geschikt voor uw trap. Als u alle producten op een rijtje wilt zien dan kunt u dat eenvoudig bekijken op onze website. We raden u ook aan om altijd even in de actiehoek te kijken want hier doen we regelmatig zeer goede aanbiedingen.

Verschillende materialen

Onze halve manen traptreden komen in verschillende materialen zoals stof, aluminium en rubber. Aan alle materialen zijn voordelen verbonden. Als u graag meer wilt weten over alle afzonderlijke materialen dan kunt u contact met ons opnemen. Maar ook op de website staat al het een en ander vermeld over onze materialen. Zo is rubber een erg duurzaam materiaal dat ook voor buiten veel wordt gebruikt. Er zijn ook materialen die alleen geschikt zijn voor het gebruik in huis. Slijtage van uw trap wordt niet alleen veroorzaakt doordat u gebruik maakt van de trap. Het heeft ook veel te maken met het onderhoud. Als u dus zorgt voor goed onderhoud, dan zal uw trap ook langer meegaan. Goed stofzuigen zorgt ervoor dat de stof niet verzadigd raakt en dat het zijn antisliplaag niet verliest. Over het algemeen zijn de halve manen van stof ieder jaar wel een keer aan vervanging toe, zeker onder en boven aan de trap zien we dat de slijtage sneller optreed. Maar als u zorgt voor goed onderhoud, dan kan dat ook langer zijn. U moet altijd goed in de gaten houden hoe uw trap erbij staat. Zorg dat u veilig op en af kan lopen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.