Woning en tuin

Een knus twijfelaar bed

woensdag, 4-3-2015  

Een twijfelaar bed is geen nieuwkomer op de beddenmarkt. Het bestaat namelijk al meer dan honderd jaar. Juist vroeger hadden mensen vaak een twijfelaar bed, dat dan bijvoorbeeld in een bedstee stond. Enkele decennia geleden waren mensen ook nog een stuk kleiner, dus dat kon prima. Er was dan ruimte genoeg. Bovendien waren bedstedes niet zo groot, dus daar paste beslist geen kingsize bed in, zoals we die nu kennen. Ook leefden er vaak meerdere families bij elkaar in een huis, waardoor er weinig ruimte was en men elke centimeter efficiënt moest benutten. Een twijfelaar bed bood dan uitkomst, omdat het iets kleiner is, maar toch genoeg ruimte biedt voor twee personen. Als zij tenminste van knusheid houden… Vandaag de dag zijn er ook nog wel twijfelaars te koop, maar deze hebben andere afmetingen dan de ouderwetse varianten. In sommige slaapkamers staat nog wel een twijfelaar bed van 120 bij 190 centimeter, maar deze bedden worden tegenwoordig niet meer gemaakt, de huidige afmetingen van een twijfelaar bed zijn 140 bij 200 centimeter. Dit is ook wel nodig, aangezien mensen een stuk groter zijn dan vroeger. Reguliere bedden hebben in deze tijd een afmeting van 160 bij 200 centimeter. En daarnaast zijn er ook kingsize bedden, die nog weer een slag groter zijn. Maar een modern twijfelaar bed voldoet meestal wel aan de behoeften van mensen tegenwoordig. Bovendien neemt het een stuk minder ruimte in dan eentje van 1 meter 60 breed. In studentenkamers is ook vaak een twijfelaar bed te vinden, omdat daar ook elke vierkante meter benut moet worden. Studenten zijn vaak klein behuisd en daarom is dit een ideale oplossing. Maar ook als u er gewoon van houdt om dicht tegen elkaar aan te liggen in de nacht, dan biedt een twijfelaar bed zeker soelaas. Bovendien houdt u dan wat oppervlakte over om bijvoorbeeld een kledingkast neer te zetten.

Bent u ook op zoek naar een twijfelaar bed?

Klinkt dit u nou ook wel gezellig en zou u ook graag een twijfelaar bed aan willen schaffen? Maar weet u op dit moment niet zo goed waar u dan het beste terecht kunt? Dan is het goed dat wij u even treffen. Wij zijn namelijk van de firma Max Bedden, waar u bedden in alle soorten en maten kunt vinden. Zo grossieren wij ook in een door u gewenst twijfelaar bed. Wij zijn van alle markten thuis en hebben daardoor voor ieder wat wils. En dit maakt dat u geen enkele reden meer hebt om niet voor ons te kiezen. Aarzel daarom niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan onze website maxbedden.nl om een indruk te krijgen van wat wij allemaal wel niet voor u in petto hebben op dit gebied. Wij hebben werkelijk geen nee te koop en daarom zult u bij ons altijd wel iets van uw gading vinden. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Dus mocht u nou interesse hebben in een echt twijfelaar bed, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een enorm breed assortiment op dit vlak en kunnen u daarom ook uitstekend van dienst zijn. Ook kunt u te allen tijde bij ons terecht als u graag een goed advies wilt hebben over welk bed het meest geschikt is in uw situatie. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers nemen altijd uitgebreid de tijd om met u mee te denken en een goed advies op maat te maken. Als u nog niet zeker over uw aankoop bent, dan kunt u ook gebruik maken van de bedenktijd van maar liefst veertien dagen. Het kan natuurlijk voorkomen dat u een bepaald twijfelaar bed aan hebt geschaft, maar dat het op één centimetertje na niet in uw kamer past. Wij doen nooit ergens moeilijk over en u kunt het product dan gerust inruilen.

Niet te diep in de buidel tasten

Bent u beslist niet bereid om een dief te zijn van uw eigen portemonnee en ziet u het niet zitten om te veel geld neer te moeten tellen voor een twijfelaar bed? Wilt u liever naar een goedkope oplossing zoeken? Bij ons bent u aan het juiste adres, omdat wij altijd aantrekkelijke tarieven hanteren. En dat komt goed uit! Want zeg nou zelf, waarom zou u meer betalen dan strikt noodzakelijk is voor een dergelijke aankoop? Naast het feit dat de prijzen bij ons heel laag zijn, kunt u bij Max Bedden profiteren van nog veel meer voordelen:

  • ten eerste vindt u bij ons een goede prijs kwaliteit verhouding
  • ten tweede bieden wij een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • ten derde kunt u bij ons online bestellen, maar u kunt ook langskomen in onze showroom
  • ten vierde is het bij ons mogelijk om een gratis en geheel vrijblijvend advies in te winnen, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken

Klinkt dit u als muziek in de oren? Zou u ook wel met een dergelijke firma in zee willen gaan, waar de klant nog echt koning is? Wilt u ook een twijfelaar bed kopen, omdat dit precies is wat u zoekt? Kom dan bij Maxbedden.nl, waar u ook nog eens profiteert van een gratis bezorging van het twijfelaar bed. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem contact op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.