Woning en tuin

Badkamers

dinsdag, 11-11-2014  

Wilt u graag uw badkamers opnieuw inrichten en hebt u geen enkele inspiratie? Dan bent u op onze website aan het goede adres. Overigens zijn wij niet enkel een website en een magazijn. Ook hebben we maar liefst drie showrooms in België en in Nederland. Namelijk in:

  • Wommelgem, nabij Antwerpen
  • Borne, in Twente dus
  • en in Soest, het midden van Nederland

Zo kunt u badkamers komen bekijken in alle soorten en maten en is de kans groot dat u hier zult vinden waarnaar u al zo lang naar op zoek bent geweest. Badkamers zijn immers een groot en belangrijk gedeelte van uw huis en dat is vaak de plek waar u letterlijk en figuurlijk naakt bent. U wilt zich daar dus op uw gemak kunnen voelen zodat u zich kunt bezig houden met uw persoonlijke hygiëne. Het design, de meubelen en ga zo maar door dienen op uzelf afgestemd te zijn en daarom hebt u wel het een en ander in te brengen op het gebied van badkamers. Wij begrijpen dan ook erg goed dat u iets specifieks zoekt. Dat zal zeker gaan lukken als u eens een kijkje neemt op onze website, vanheckbadkamers.nl, of een bezoekje brengt in een van onze showrooms. Ze zijn zes dagen per week geopend. Voor de exacte openingstijden en de locaties kijkt u uiteraard wederom op de website. Als u van te voren een afspraakje maakt dan weten we dat u komt en staat er een medewerker voor u klaar om u tussen de vele uitgestalde badkamers te leiden. Het staat als een paal boven water dat u zult vinden wat u zoekt en u zult ontvangen worden met een lekker kopje koffie. Zo voelt u zich op uw gemak en kunt u ons alle prangende vragen op het gebied van badkamers stellen.

Wij hebben producten voor badkamers in alle soorten en maten

Wat u ook zoekt voor badkamers, de kans is erg groot dat wij het wel op voorraad hebben liggen. Of nu op zoek bent naar een nieuw toilet, een wastafel, een badkuip, een douche of nieuwe meubelen om uw producten en handdoeken in op te bergen, wij zijn van alle markten thuis en doen enkel zaken met topproducenten die bekend staan om hun jarenlange ervaring op het gebied van interieur voor badkamers. Daarom zult u altijd wel iets moois te vinden op het gebied van badkamers in onze showrooms of site. Wij dragen er veel zorg aan dat er genoeg informatie te vinden is bij al onze producten. Zo weet u direct wat voor vlees u in de kuip hebt liggen en of het in een van uw badkamers, mits u er natuurlijk meerdere hebt, zal staan. Ook plaatsen vele foto’s zodat u de objecten van diverse kanten kunt bekijken. Hebt u dan nog niet genoeg informatie? Dan kunt u met ons contact opnemen zodat al uw prangende vragen snel beantwoordt kunnen worden. Op de site vindt u:

  • onze contactadressen en de locaties van onze showrooms
  • onze telefoonnummers
  • het e-mailadres
  • en nog meer andere manieren om met ons in contact te komen

Wacht dus niet langer want het heeft geen zin om hier mee te blijven zitten. Badkamers zijn er immers in diverse vormen en het hangt er dus maar net vanaf wat voor badkamers u wenst te hebben. Toch maakt het ons allemaal niet uit. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw speciale artikelen zodat u uw vrienden en kennissen jaloers kunt maken met de inrichting van uw badkamers. Maar het belangrijkste is dat u zich prettig voelt en er een heerlijke douche of bad in kunt nemen na een dag van hard werken, luieren of juist sporten.

Wilt u meer details? Kijk dan op de website voor tekst, foto’s en uitleg

Hopelijk hebben we u ervan weten te overtuigen dat het zeker zal lonen om bij ons naar badkamers te komen kijken. Hebt u specifieke wensen? Laat het ons dan weten. Wij breiden graag onze selectie badkamers uit, dat moge wel duidelijk zijn. Daarom zijn alle tips en opmerkingen meer dan welkom. Hebt u dus nog opmerkingen of vragen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten, wij houden wel van een uitdaging en zijn van geen kleintje vervaard. Badkamers zijn onze lust en leven en dat hopen we ook aan jongere generaties door te geven. Een bestelling maken is uitermate eenvoudig. Toch willen we het u niet onthouden, wellicht hebt u wel twee linkerhanden als het aankomt op dit prachtige medium: het internet. Om snel en simpel aan spullen te komen, zo ook voor badkamers, is het internet een goed medium want hier kunt u werkelijk waar alles vinden dat u maar wilt hebben. Kijk alleen al eens op onze website. Daar vindt u vele producten in diverse soorten en maten. U selecteert de producten die u wilt hebben voor in uw badkamers en geeft aan hoeveel u wenst te kopen, welke kleur en eventueel welke grootte. Dan vult u uw gegevens in maakt u het verschuldigde bedrag over. Het is zo simpel, een kind kan de was doen. Kijkt u liever de kat uit de boom? Dan gaat u eerst naar onze showroom om daar de producten van alle kanten te kunnen bekijken en om zo te komen tot een beslissing die u nadien met uw partner kunt gaan maken. Wij bezorgen altijd zo snel mogelijk aan huis, meestal al binnen enkele werkdagen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.