Auto's en Motoren

Uw auto kwijt bij Sloperij Rotterdam

dinsdag, 10-3-2015  

Als u in het bezit bent van een of meerdere auto’s die niet meer geschikt zijn om de weg mee op te gaan, vraagt u zich misschien af wat u aan moet met deze voertuigen. Het is niet eenvoudig zo’n auto kwijt te raken, denkt u misschien. Dat is echter niet het geval als u contact opneemt met Sloperij Rotterdam. Sloperij Rotterdam neemt graag al uw oude auto’s over tegen een zeer aantrekkelijke vergoeding. Het kan voorkomen dat u een ongeluk krijgt. Dat is uiteraard erg vervelend. Als uw auto daarbij onherstelbaar beschadigd is, kan het voordelig zijn deze aan te bieden bij de Sloperij. Meestal loont dit het meest als de kosten om de auto weer rijklaar te maken, niet opwegen tegen de dagwaarde. In dat geval kunt u dus beter de auto inleveren bij Sloperij Rotterdam en een nieuwe auto aanschaffen. Sloperij Rotterdam biedt u vele voordelen als u besluit uw oude auto in te leveren. Als u nog ergens een kapotte auto hebt staan, overweeg dan eens om deze in te leveren bij ons. Als u uw auto laat staan hebt u er sowieso niets aan, en vangt u er ook niets voor. Door uw oude auto in te leveren bent u af van het voertuig dat in de weg staat, en kunt u met de opbrengst een nieuwe auto of occasion aanschaffen. Dan kunt u de weg weer op, en bent u weer mobiel. Bovendien bent u dan af van het wrak dat u misschien herinnert aan uw aanrijding of ongeluk. Dat is wel zo prettig. Hieronder leest u meer over de vele voordelen die Sloperij Rotterdam u kan bieden.

Voordelen Sloperij Rotterdam

Sloperij Rotterdam biedt u ten eerste de mogelijkheid eindelijk van uw sloopauto af te komen. Dat kan op een aantal manieren. Het is mogelijk de sloopauto op elk gewenst adres op te laten halen. Dat kan bijvoorbeeld bij u voor de deur, of bij uw eigen garage. Het is maar net waar u uw oude auto zo lang heeft gestald. U belt eenvoudig met Sloperij Rotterdam om af te spreken waar en wanneer de auto wordt opgehaald. Meestal kan dit binnen 24 uur geregeld worden. Daarnaast is het mogelijk meteen een prijs af te spreken voor de auto die door Sloperij Rotterdam wordt opgehaald. U weet dan direct welk bedrag u ontvangt voor het inleveren van uw oude auto. Een medewerker komt de auto dan halen en regelt de bijkomende zaken ook voor u. Hierbij kunt u denken aan het opzeggen van uw autoverzekering en het afschrijven van de auto. Daarna bent u niet meer verplicht wegenbelasting te betalen voor het voertuig, en u ontvangt een vrijwaringsbewijs voor de auto. Dit zorgt er voor dat u niet meer hoeft om te kijken naar uw oude sloopauto. Zo kunt u zorgeloos op zoek naar een nieuwe auto, terwijl de Sloperij alle zaken omtrent uw oude voertuig afhandelt. Bovendien zorgt Sloperij Rotterdam er voor dat uw auto altijd wordt gesloopt door erkende sloopbedrijven. Daardoor kunt u er zeker van zijn dat uw auto op duurzame wijze wordt gestript, en waar mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Voor milieubewuste consumenten is het daarom aan te raden een oude auto te laten ophalen door Sloperij Rotterdam. Het is daarbij mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen in de week, contact met het sloopbedrijf op te nemen om te overleggen over het ophalen van uw auto. Omdat ongevallen op elk moment voorkomen en u soms op de meest ongelegen momenten met een sloopauto zit opgescheept, streeft het sloopbedrijf er naar om u altijd van dienst te kunnen zijn. Het telefoonnummer waarmee u Sloperij Rotterdam kunt bereiken staat vermeld op de website.

Ophaallocaties

Sloperij Rotterdam haalt sloopauto’s op in de gemeente Rotterdam, maar ook in omliggende gebieden en gemeentes. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Delft
  • Dordrecht
  • Leiden
  • Den Haag
  • Zoetermeer
  • Ridderkerk
  • Rijswijk

Zo ziet u dat er in een groot gebied sloopauto’s worden opgehaald door Sloperij Rotterdam. U kunt in het geval u in een van de omliggende gemeentes een auto wilt laten ophalen, ook altijd bellen met het telefoonnummer dat u op de website vindt. U geeft simpelweg het adres door waar de auto zich bevindt. Een medewerker van het sloopbedrijf maakt dan een afspraak met u om het voertuig op te komen halen. Daarbij is het mogelijk direct de vergoeding voor de auto te ontvangen. U rijdt dus weg met een bedrag op zak dat u eventueel kunt besteden aan de aankoop van een nieuwe auto. In elk geval hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw sloopauto op het moment dat Sloperij Rotterdam deze van u heeft overgenomen. Op de website van Sloperij Rotterdam vindt u ook alle informatie die u nodig hebt om uw sloopauto aan te bieden, alsmede andere ophaallocaties verspreid over heel het land. Als u vragen heeft over de voorwaarden voor het aanbieden van een sloopauto bij Sloperij Rotterdam kunt u ook altijd contact opnemen met een van de medewerkers van het sloopbedrijf. Als u wilt weten of uw type auto wordt ingenomen, of meer informatie wilt over de vergoeding die u kunt krijgen voor uw auto, is het ook mogelijk telefonisch informatie in te winnen. Laat uw oude auto niet langer staan, maar lever deze in bij het voordeligste sloopbedrijf van Rotterdam en omstreken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.