Auto's en Motoren

Kies voor een elektrische auto leasen

vrijdag, 6-2-2015  

Heb jij een eigen bedrijf? Dan is het natuurlijk handig om een auto te hebben waarin je overal naartoe kunt gaan. Dit is niet alleen fijn bij het bezoeken van (potentiële) klanten, maar ook wanneer je eens een keer voorraad ergens op moet halen of iets weg moet brengen. Je kunt natuurlijk in de meest uiteenlopende omstandigheden een auto nodig hebben en dan is het wel zo prettig om er ook een tot je beschikking te hebben. Heb jij dit nog niet, maar wil je dit wel? Denk er dan eens over na om te kiezen voor een elektrische auto leasen. In veel gevallen is het leasen van een auto een hele voordelige optie. Het kopen van een auto is vaak een stuk duurder en het leasen van een auto brengt meer voordelen met zich mee. Denk er maar eens aan wat er gebeurt als je een auto koopt in plaats van een elektrische auto leasen en er gaat iets mis met de auto. Je zult er dan zelf voor moeten zorgen dat de auto gemaakt wordt en je krijgt hier in veel gevallen geen vervangende auto voor. Dit gebeurt natuurlijk altijd net op de momenten dat je de auto het hardst nodig hebt en dus zit je op zo’n moment flink met de gebakken peren. Dat is natuurlijk niet waar je naar op zoek bent. Als je een auto veel gebruikt voor je werk dan wil je wel dat je altijd een auto tot je beschikking hebt. Een elektrische auto leasen levert je deze voordelen en nog meer. Denk bijvoorbeeld ook aan:

  • gunstige bijtelling
  • lager leasetarief
  • minder onderhoudskosten

Dit zijn slechts enkele voordelen van de vele die je kunt behalen als je een elektrische auto leasen gaat. Niet alleen is een elektrische auto leasen erg praktisch, ook kun je er dus veel geld mee besparen. Door de fiscale maatregelen die veel beter zijn voor een elektrische auto leasen dan voor een gewone auto die op benzine of diesel rijdt, betaal je een veel lager leasetarief. Hier beginnen de voordelen dus al. Daarnaast heb je ook veel minder onderhoudskosten aan de auto en dat is natuurlijk ook wel zo prettig. Door de gunstige bijtelling ben je ook daar weer minder geld voor kwijt en dat is ook voor veel ondernemers de reden waarom zij een elektrische auto leasen. Auto’s die op benzine of diesel rijden zijn een aanzienlijk stuk duurder en dat is natuurlijk niet waar je op zit te wachten als het ook een stuk goedkoper kan.

Elektrische auto leasen brengt je voordelen

Niet iedereen denkt aan een elektrische auto leasen wanneer zij op zoek zijn naar een auto voor de zaak. Het is tenslotte lang niet prettig geweest om in een elektrische auto lange ritten te maken. Doordat de accu’s van de auto’s snel leeg kunnen gaan, kon je er niet heel erg lang mee weg. Dit is als je de auto gebruikt voor zakelijke doeleinden best wel onhandig, want dan maak je vaak langere ritten. Nu is dat gelukkig wel anders. Niet alleen komen er steeds meer oplaadpunten voor elektrische auto’s, ook gaan de accu’s veel langer mee dan voorheen het geval was. Hiervoor hoef je het elektrische auto leasen dus ook niet te laten. Het kan verstandig zijn om van tevoren uit te zoeken waar de oplaadpunten zijn en hoe je daar kunt komen. Maar ook voor een benzine of diesel auto moet je er voor zorgen dat je op tijd de tank weer volgooit. Een elektrische auto leasen is dus stukken voordeliger en uiteindelijk heeft het niet veel meer nadelen dan een gewone auto die je kunt leasen. Daarom kiezen er ook steeds meer mensen voor een elektrische auto leasen. De kosten die je er minder aan kwijt bent, kun je tenslotte weer ergens anders in investeren en dat is als bedrijf natuurlijk alleen maar prettig. Wil jij meer weten over de voordelen van een elektrische auto leasen? Dan moet je contact opnemen met Auto Lease Centrale. Dit bedrijf biedt je de voordelen van een elektrische auto leasen en dat met een zeer goede service erbij. Om heel veel meer kun je bijna niet vragen.

Altijd een auto bij elektrische auto leasen

Twijfel jij of je een auto wilt kopen of leasen? Dan kun je hier heel makkelijk de voor- en nadelen van op een rijtje zetten. Deze zij natuurlijk heel erg persoonlijk. Een auto kopen is bijvoorbeeld een duurdere aankopen dan wanneer je kiest voor een elektrische auto leasen. Als je een auto koopt zitten hier natuurlijk voordelen aan die je met een elektrische auto leasen niet hebt, maar de keuze zal je zeker niet makkelijk gemaakt worden. Een elektrische auto leasen brengt bijvoorbeeld als voordeel dat je altijd volledige ontzorging hebt. Dit betekent dat als er iets misgaat met de elektrische auto die je least hier altijd door de Auto Lease Centrale direct werk van wordt gemaakt. Moet de auto naar de garage voor een reparatie? Dan zorgt de Auto Lease Centrale er voor dat je direct een vervangende auto krijgt. De volledige ontzorging krijg je natuurlijk alleen bij een elektrische auto leasen. Wanneer je een auto koopt, heb je dit uiteraard niet en zul je hier dus zelf voor moeten zorgen. Waar je ook voor kiest, je wilt altijd dat de zaken goed geregeld zijn. Bij een elektrische auto leasen bij Auto Lease Centrale weet je zeker dat dit het geval is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.