Bedrijven en Bedrijfsleven

Een cd dupliceren: makkelijk en snel

donderdag, 1-1-2015  

Wilt u een cd dupliceren en bent u op zoek naar de beste partij die dit voor u kan doen? Dan heeft u die bij dezen gevonden! Wij zullen ons even voorstellen. Wij zijn Blue Digital. Wij bieden een allround service op het brede gebied van druk- zetwerk en duplicatie. Als bedrijf zijn wij gevestigd in Enkhuizen. Het digitaal verwerken, opslaan en vormgeven van uw data behoort tot onze core business. Hier valt onder een cd dupliceren maar ook het hele proces eromheen nemen wij u uit handen. Een cd dupliceren doet u dus bij ons en ook voor de verpakking en de verzending kunt u bij ons terecht. U kunt contact opnemen met Blue Digital als u als bedrijf op zoek bent naar de meest geschikte vorm voor het verwerken van uw data. Ieder bedrijf heeft te maken met verschillende data bestanden. De afgelopen jaren is het zo dat er meer te doen is op het gebied van digitalisering en we zijn met z’n alle nog steeds op zoek naar de passende vorm waarin we dit kunnen gieten voor verschillende groepen. Soms vindt het zijn wel in een cd dupliceren en soms maken we gebruik van een app of dvd. Onze diensten zijn zeer breed. Dat komt omdat wij niets anders kunnen dan in mogelijkheden denken. Daarom raden wij mensen aan, die graag een vertaalslag willen maken naar een digitale vorm van hun data, om contact met ons op te nemen. Er zijn verschillende manieren waarop u contact met ons op kunt nemen voor bijvoorbeeld een cd dupliceren. De eerste manier waarop u contact met ons op kunt nemen is telefonisch. Wij hebben namelijk een speciale lijn die u kunt bellen als u vragen heeft over een cd dupliceren of een van onze andere diensten die wij aanbieden. Andere manieren om met ons in contact te komen zijn mailen of een offerte aanvragen. Onze diensten zijn zeer uitgebreid en wij beperken ons dan ook niet louter tot het cd dupliceren. Wat wij allemaal nog meer aanbieden:

  • cd of dvd branden of persen afhankelijk van uw voorkeur en het materiaal
  • cd of dvd opnemen in grote of kleinere oplagen van hoogwaardig kwaliteit
  • USB geheugen data: persoonlijke opdruk mogelijk zoals label of logo
  • duplicatie van data en geheugen in alle vormen en bestanden
  • hoezen en verpakkingen in allerlei vormen, maten en materialen

Waarom een cd dupliceren

Het gebruik van data is onderdeel van ieder bedrijf, maar tegenwoordig vindt het grootste deel van de overdracht digitaal plaats. Dat betekent voor bedrijven dat ze er voor moeten zorgen dat deze duplicatie goed gebeurt. Hiervoor bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen een cd dupliceren van zeer hoogwaardig materiaal. Daarenboven kunnen wij zorgen voor een unieke verpakking en een snelle verzending. Het proces van a tot z geregeld; dat is iets waar u bij ons op kunt rekenen! Voor verpakkingen en de vormgeving van verpakkingen bent u bij ons tevens op het goede adres. Nadat u heeft gekozen voor een cd dupliceren in een grote of kleinere oplage zal uw product moeten worden verpakt. Omdat de buitenkant van uw product minstens even belangrijk is als de kwaliteit hebben wij het verpakken van onze producten opgenomen in onze diensten. We hebben daarom een speciale afdeling ingericht waar talentvolle vormgevers iedere dag bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe verpakkingen en met het bedenken van concepten voor uw verpakking. Veel van onze klanten hebben wel een globaal idee van hoe de verpakking van het product dat ze bij ons afnemen eruit moet zien, maar heel concreet zijn de ideeën vaak nog niet. Daar komen onze vormgevers bij kijken. Altijd in overleg met u zullen wij een concept bedenken dat aansluit bij uw speciale wensen. Onze filosofie is: ‘alles is mogelijk, maar het moet altijd goed zijn!’ Daarom vinden wij het belangrijk om altijd goed te communiceren over wat de wensen zijn. Bij twijfel gaan wij nooit zo maar onze eigen gang. We zullen altijd eerst contact met u opnemen als er aanpassingen moeten worden gedaan aan een concept waar u akkoord mee bent gegaan. U kunt bij ons naast het cd dupliceren ook terecht voor de bedrukking van katoen zoals T-shirts. Dat is weer een hele andere tak van sport waar wij in thuis zijn. Bekijk online de producten waar u uit kunt kiezen voor de producten. Veel bedrijven vinden het leuk om met de feestdagen een mooi kerstgeschenk aan het personeel te geven. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan producten waar u uit kunt kiezen. Kijk daarom snel naar ons assortiment en maak de beste keuze.

Een cd dupliceren of andere overdracht van data

Voor een cd dupliceren of een andere manier van data overdracht moet u bij Blue Digital zijn. Het is voor bedrijven heel erg belangrijk om na te denken over zichtbaarheid. Alles draait tegenwoordig om zichtbaarheid. Er zijn vele manieren van reclame maken en de sleutel naar succes is het maken van de juiste keuze. Welke vorm van zichtbaarheid past het best bij uw bedrijf. Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen stem en daar past een bepaalde vorm van zichtbaarheid bij die in grote mate afhankelijk is van de doelgroep. Het goed kennen van de doelgroep is dan ook zeer relevant. Als u contact met ons opneemt, zullen wij altijd eerst even kijken naar de mogelijkheden en de passende oplossingen die passen bij uw bedrijf. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op en wij komen samen tot een mooi product dat past bij uw bedrijf!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.