Bedrijven en Bedrijfsleven

Falke sokken voor hardlopers

vrijdag, 12-9-2014  

Ben jij een fanatiek hardloper? Dan heb jij vast al geïnvesteerd in goede hardloopkleding. Veel beginnende hardlopers denken daar nog niet zo over na, maar wanneer je al langere tijd fanatiek bezig bent, ga je begrijpen hoe kleding je training kan beïnvloeden. Waarschijnlijk ben je ooit begonnen met het kopen van je eerste goede hardloopschoenen. Het belangrijkste onderdeel van je hardloopkleding. De rest maakt voor je training in eerste instantie weinig verschil. Goede hardloopschoenen zijn echter een must, ook om blessures te voorkomen. Daarna ga je misschien kijken naar een goed winddicht jack. Niets is vervelender dan het te koud hebben tijdens je training. Zeker wanneer je in alle weersomstandigheden loopt is dit geen verkeerde investering. Goed ademende kleding is ook prettig, wanneer je al langer aan het hardlopen bent. Je zult merken dat wanneer je gaat trainen in kleding die daarvoor ook echt gemaakt is dat je een groot verschil gaat zien. Zeker wanneer je in kleding traint dat van katoen is gemaakt zul je behoorlijk zweten. Met echte hardloopkleding zul je daar veel minder last van hebben. Wat veel hardlopers echter vaak vergeten zijn de sokken. Je denkt misschien dat het geen verschil maakt wanneer je traint in normale sokken. Door echter de juiste sokken te gebruiken zul je ook daarmee een opmerkelijk verschil zien. Falke sokken werken anders dan normale sokken.

  • Ze ondersteunen je voeten op de juiste plaatsen.
  • Ze zijn lucht doorlatend.
  • Je voeten passen beter in de schoen.
  • Je zult minder schuren in je hardloopschoenen.

Door de vorm van de Falke sokken en de versteviging op bepaalde plekken ervaar je het hardlopen ineens op een andere manier. Je hebt geen last meer van gerimpelde voeten aan het einde van je training door de hoeveelheid zweet die op je voeten blijven staan, waardoor ze constant vochtig blijven. Ook past je voet beter in je schoen doordat er ondersteuning wordt geboden op de plekken die dat nodig hebben. Net als met de juiste hardloopkleding zorgen Falke sokken ervoor dat je voeten luchtig blijven en dat het zweet afgevoerd wordt. Hierdoor blijven je voeten door de Falke sokken dus een stuk frisser dan wanneer je gewone sokken gebruikt.

Falke sokken: het verschil met andere sportsokken

Je denkt misschien dat er weinig verschil is tussen de verschillende soorten sportsokken. Hier vergis je je echter in. Er worden niet voor niets speciale sokken voor het hardlopen ontwikkeld. Het is niet een manier om mensen extra geld te laten uitgeven, dit horen wij erg vaak. We kunnen je verzekeren dat Falke sokken het hardlopen een stuk aangenamer maken. Wanneer je het verschil eenmaal ervaren hebt begrijp je precies wat wij bedoelen. Falke sokken maken het hardlopen een stuk aangenamer. We raden je aan om eens een paar Falke sokken te proberen. Veel mensen schrikken soms van de prijs. Deze ligt inderdaad hoger dan de standaard sokken die je normaal koopt. Je krijgt echter zeker waar voor je geld. Doordat het hardlopen zoveel prettiger wordt zijn er zelden mensen die na het gebruiken van Falke sokken terug gaan naar hardlopen met gewone sokken. We zeggen je niet om meteen een voorraad aan te leggen. Probeer het eens met een paar Falke sokken en zie, en voornamelijk voel, het verschil. Kom je veel in contact met mede hardlopers? Vraag eens aan hen wat voor sokken zij gebruiken en hoe ze dit ervaren. Waarschijnlijk kom je dan geheid iemand tegen die al langere tijd Falke sokken gebruikt. Hij of zij kan je dan uitgebreid vertellen over hoe de Falke sokken zijn of haar hardloopervaring hebben veranderd. Je kunt ook eens online kijken. Hier vind je meerdere recensies over het gebruik van Falke sokken.

Falke sokken tot de knie

Heb je wel eens iemand zien hardlopen met knie sokken aan? Misschien heb je wel even gedacht dat dat vreemd was, maar heb je er verder niet bij stil gestaan. Hardlopers die deze sokken aan hebben, hebben geen last van de kou, maar ondersteunen hiermee de veel belaste kuiten. Dit lichaamsdeel heeft het zwaar te verduren tijdens het hardlopen, omdat alle steun hier op terecht komt. Je kuitspieren worden hard aan het werk gezet en kunnen daardoor overbelast worden. Met Falke sokken kun je dit risico zwaar verminderen. Weet je dat je zwakke kuiten hebt die aanleg hebben voor het ontwikkelen van een blessure? Maak dan zeker gebruik van deze Falke sokken. Deze Falke sokken zijn een soort steunkousen, die er voor zorgen dat je kuiten de juiste ondersteuning krijgen tijdens het hardlopen. Niet meer alle kracht van het hardlopen wordt hierdoor rechtstreeks uit de kuit gehaald. Falke sokken kunnen er dus voor zorgen dat je een blessure voorkomt en dat je kunt blijven genieten van het hardlopen. Dit is met name erg geschikt voor hardlopers die bijvoorbeeld aan het trainen zijn voor een halve of hele marathon. Wanneer je alleen korte afstanden loopt kun je makkelijk alleen trainen met de gewone Falke sokken. Loop je echter regelmatig meer dan 10 kilometer? Dan is het gebruiken van de speciale Falke sokken zeker eens het proberen waard. Ook hier geldt: probeer eens een paar en merk het verschil. Wanneer je eenmaal deze Falke sokken hebt geprobeerd zul je merken dat je lange afstanden een stuk minder vermoeiend zullen zijn en dat je misschien zelfs vaker kunt trainen. Zeker wanneer je dichterbij de wedstrijd komt kunnen deze Falke sokken echt een uitkomst bieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.