Woning en tuin

Makelaars vergelijken voor de beste keuze

maandag, 15-9-2014  

Een huis verkopen is een persoonlijke zaak. Het huis waar u jaren met veel plezier gewoond heeft moet eruit. Misschien verhuist u naar een groter huis of naar het buitenland voor uw werk. Hoe het ook zij; uw huis moet verkocht worden en daarvoor wilt u de beste makelaar inschakelen. Een makelaar die de beste prijs voor uw huis weet te bedingen. Een makelaar die bij u past en uw wensen respecteert. Deze makelaar vindt u door de hulp in te schalen van verkoop makelaar offertes. Makelaars vergelijken doet u bij deze website. Makelaars vergelijken is op zichzelf niet makkelijker gezegd dan gedaan. Dit komt omdat makelaars op hun website vaak geen prijzen laten zien. Het is dus niet een transparante markt. Omdat wij veel contacten hebben kunnen wij echter voor u wel een overzicht van de kosten van de beste makelaars krijgen. Als u contact met ons zoekt en uw wensen voor ons op een rijtje zet dan zullen wij voor vier offertes zorgen van de makelaars die het beste bij uw wensen passen. Op deze manier wordt makelaars vergelijken toch mogelijk en zult u in staat zijn om de beste keuze te maken. Makelaars werken allemaal met verschillende prijzen. De manier waarop ze hun prijzen berekenen verschillen ook. Er zijn makelaars die een vaste prijsafspraak maken. Een vaste prijsafspraak wordt van te voren zwart op wit vastgelegd. Het gaat hierbij om een bedrag dat in één keer wordt betaald. Het voordeel van deze manier van betalen is dat u precies weet waar u aan toe bent. Dat geldt niet bij sommige andere makelaars die bijvoorbeeld een percentage op de winst rekenen. In dat geval heeft u enkel een percentage afspraak. Het bedrag kan dan hoger of lager uitpakken maar in het positieve geval hoger want dan heeft u huis meer opgeleverd. Door de offertes die u van ons krijgt kunt u makelaars vergelijken bij u in de buurt. Deze makelaars kennen de markt in uw regio. Voordelen van makelaars vergelijken bij verkoop makelaar offertes zijn:

  • uw wensen op een rijtje
  • vrijblijvende offertes van de vier meest geschikte makelaars
  • overzicht kosten makelaars
  • betrouwbare partner met uitgebreid netwerk
  • uw huis snel verkocht voor de beste prijs

Makelaars vergelijken: de beste prijs voor uw huis

U wilt de beste prijs voor uw huis. Dat is logisch. Het huis dat u verkoopt heeft jaren gediend als leefomgeving voor uzelf en mogelijk voor uw gezin. U bent er door de jaren heen aan gehecht geraakt maar nu is de tijd gekomen dat u het huis zult moeten verkopen. Hoe gaat dat in zijn werk? Makelaars vergelijken is niet iets waar mensen mee beginnen wanneer ze hun huis in de verkoop zetten. Er komen veel zaken bij de verkoop van een huis die mensen over het hoofd zien omdat ze aanvankelijk vooral worden opgeslokt door het emotionele proces van afscheid nemen van het huis. Afscheid nemen doen mensen vaak van te voren en het kost enige tijd om volledig los te komen van een huis. Daarom zien we vaak dat het huis in eerste instantie nog niet verkocht wordt, maar zodra mensen ook de emotionele stap gezet hebben kan het snel gaan. Na dat afscheid komen wij kijken. Wij zetten ons in om de makelaar voor u te vinden die bij u past. Een makelaar die met u meevoelt en die uw wensen respecteert, hoe specifiek deze wensen ook mogen zijn. Makelaars vergelijken doen wij door de vier meest relevante partijen om een offerte te vragen. U moet zich voorstellen dat wij voor u een selectie maken – op basis van uw specifieke wensen – van de meest geschikte makelaars voor uw woning. Een makelaar die de markt kent, die goede, scherpe prijzen hanteert en die uw huis binnen de kortste keren verkocht heeft voor de beste prijs. De prijs die u ervoor wilt hebben. Makelaars vergelijken doen wij voor u en met u en daarom zorgen wij al sinds jaar en dag voor een succesvolle verkoop en samenwerking tussen u en uw makelaar.

Ervaring tevreden klant: ‘Makelaars vergelijken zorgde voor een snelle verkoop van mijn huis’

Ik ben Lisanne. Ik woon samen met mijn vriend in Utrecht. Wij zijn allebei in Utrecht opgegroeid. Maar door mijn werk als redacteur in Amsterdam leerde ik veel mensen in Amsterdam kennen en besloten mijn vriend en ik uiteindelijk om te stap naar Amsterdam te maken. We zochten naar een leuk huis voor ons samen. Ons huis in Utrecht zetten we in de verkoop. We gingen ervan uit dat het zichzelf wel zou verkopen maar dat bleek minder makkelijk te gaan dan we hadden verwacht. Een huis verkopen is een emotioneel gebeuren. Je moet eerst nog van het huis loskomen. Ik stond persoonlijk altijd een beetje sceptisch tegenover makelaars. Ik dacht dat ze er alleen maar op uit waren om geld in hun zak te steken maar toen er een half jaar moeiteloos verstreek zonder dat er ook maar een enkele kijker voor ons huis kwam, moest ik mijn mening toch bijstellen. Makelaars vergelijken probeerde mijn vriend door het internet af te struinen. Maar makelaars vergelijken bleek een stuk minder makkelijk dan we dachten want de meeste makelaars geven geen prijsopgave of indicatie. Makelaars vergelijken moesten we dus ergens ander doen. Op de website van verkoop makelaar offertes konden wij snel terecht met onze vraag. Hier werd het makelaars vergelijken ons uit handen genomen. Dat was ideaal want inmiddels begon het ons wat heet onder de voeten te worden. Niemand heeft zin in dubbele kosten. Middels deze website werd ons huis binnen een maand verkocht!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.