Nieuws

Direct een website laten maken

woensdag, 24-9-2014  

Mensen die net een eigen onderneming zijn begonnen, of bedrijfsleiders die een nieuw bedrijf op poten hebben gezet, doen er goed aan om meteen te kiezen voor een website laten maken. Dit is namelijk erg handig, omdat een website laten maken nuttig is om uzelf op de kaart te zetten in het internetlandschap. Een bedrijfssite is uw online visitekaartje, zo wordt tegenwoordig wel gezegd. Daarom is het zeker aan te raden om hierin te investeren. Klinkt dit goed en hebt u ook wel interesse in een website laten maken? Dan is het uitstekend dat wij u even treffen. Wij hebben u namelijk veel te vertellen over een website laten maken.

 • Het eerste wat wij u kunnen vertellen is dat een website laten maken bij ons helemaal niet duur is.
 • Vervolgens kunnen wij u mededelen dat wij al veel ervaring hebben op dit gebied.
 • Daarnaast kunnen wij u altijd blij maken met aantrekkelijke prijs kwaliteit verhoudingen.
 • Verder luisteren wij altijd naar uw wensen, zodat u precies die bedrijfssite krijgt, die u graag wilt hebben.

Als u dit zo leest, dan hebt u toch geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Klinkt dit u wel als muziek in de oren? Wilt u ook wel graag een professionele website laten maken op de korte termijn? Wij zijn erg flexibel en kunnen vaak dezelfde week al ruimte maken voor uw opdracht. En zeg nou zelf, dat is toch wel zo prettig? U wilt toch ook niet langer dan nodig is wachten op uw bedrijfswebsite? Kies daarom voor de firma Sites To Go, waar u vaak meteen al terecht kunt voor een website laten maken. Ons is werkelijk niets te gek en wij denken graag met u mee. Aarzel dus niet langer en hak vandaag nog de knoop door, kies voor ons! Als u eerst nog wat meer informatie wilt over wat u zoal van ons kunt verwachten, dan kunt u gerust even verder lezen in de volgende alinea.

Een website laten maken tegen aan laag tarief is nu mogelijk!

Doorgaans betalen mensen erg veel geld voor een website laten maken. En dit is natuurlijk niet wat u wilt. U wilt toch ook geen dief zijn van uw eigen portemonnee? U wilt toch ook niet te diep in de buidel tasten voor een eigen bedrijfswebsite? Dan bent u bij Sites To Go aan het juiste adres. Bij ons vindt u goede websitepakketten tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wij houden onze tarieven laag, ook in de toekomst. Dus als u over een poosje een website laten maken wilt, dan is dit ook erg voordelig. Omdat wij het ons goed voor kunnen stellen dat u graag weloverwogen een beslissing neemt, staan wij u graag te woord en vertellen wij u graag meer over onze werkwijze.

 • ten eerste gaan wij erg klantgericht te werd en stellen wij uw wensen centraal
 • ten tweede staan wij altijd open voor uw vragen over een website laten maken
 • ten derde hanteren wij geen hoge prijzen
 • ten vierde zijn wij altijd bereid om uw site te onderhouden of later nog iets toe te voegen
 • ten vijfde zijn wij thuis op het vlak van linkbuilding en kunnen wij u helpen om uw bedrijfssite hoger in Google te krijgen

Kortom, wij zijn van alle markten thuis en hebben wij werkelijk geen nee te koop. Wij hebben voor ieder wat wils op het terrein van een website laten maken. Ons is werkelijk niets te gek. Bent u inmiddels wel overtuigd geraakt van het feit dat wij echt wat voor u te betekenen hebben en wilt u graag met ons in zee gaan? Dan horen wij dit graag van u. U kunt zich gewoon aanmelden via onze site sitestogo.nl. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk van u te horen!

Bij ons zit u voor een dubbeltje op de eerste rang

Als u met Sites To Go in zee gaat, dan kunt u onder andere profiteren van de volgende voordelen:

 • een erg goede service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
 • de mogelijkheid om vragen te stellen over een website laten maken
 • een scherpe en kritische blik
 • keuze uit verschillende pakketten
 • bij ons is de klant nog echt koning en dit uit zich in een topservice

Klinkt dit goed en is dit precies wat u wilt? Schroom dan niet en laat iets van u horen. U kunt contact met ons opnemen via de mail, maar ook via de telefoon of het contactformulier op onze homepage. Wij bewijzen dat topkwaliteit niet duur hoeft te zijn. Wij stellen uw wensen voorop bij een website laten maken. Wij luisteren graag naar wat u wilt. Wij leveren de juiste input, waar u echt mee verder kunt, waardoor u aan het denken wordt gezet. En u kunt het beheer van uw eigen bedrijfswebsite ook aan Sites To Go overlaten. Wij hebben erg veel ervaring op dit vlak en kunnen u altijd blij maken met een goede service. Als u voor ons kiest, dan kiest u echt voor een totaaloplossing. Een website laten maken door Sites To Go is dus echt een goed idee. Natuurlijk kunt u het sitebeheer ook zelf verzorgen, als u dat prettiger vindt. Wij geven u graag die mogelijkheid. Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.