Nieuws

Al uw horeca meubilair koopt u natuurlijk bij Horecaworld

vrijdag, 8-5-2015  

Zonder twijfel koopt u uw horeca meubilair natuurlijk bij Horecaworld.nl. Wij hebben niet alleen bijzonder veel horeca meubilair op voorraad, wij leveren ook nog eens de beste service. Enkele van onze voordelen zijn:

  • 800 m2 showroom en 11.000 m2 magazijn
  • meer dan 100.000 tevreden klanten
  • eigen technische dienst
  • gratis verzending vanaf 30 euro
  • openingstijden maandag tot en met vrijdag, van 08:30 uur – 17:00 uur
  • veilig betalen
  • 1 jaar garantie

Wanneer u in het bezit bent van een horeca zaak, dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk klanten trekken naar uw zaak. De mensen die bij u wat komen eten of drinken, zijn een dagje uit of bijvoorbeeld op doorreis. Ze willen graag ergens eten of drinken waar ze zich op hun gemak voelen. Het is belangrijk dat uw horeca zaak professionaliteit uitstraalt. Uitstraling is bijzonder belangrijk. Daarbij is sfeer ook van doorslaggevend belang. Straalt u horeca zaak veel sfeer uit, dan zullen klanten graag bij u terug willen komen. Zodra mensen bij u binnen komen, weten ze of ze bij u aan het goede adres zijn. In een ogenblik zullen ze een eerste indruk krijgen, die van groot belang is. Het maakt of uw potentiële nieuwe klanten zullen blijven of direct weer zullen vertrekken.

Voor een unieke uitstraling kiest u voor ons horeca meubilair

Hoe ziet uw interieur eruit in uw zaak? Is uw horeca meubilair een verzameling van spullen die u eens op een rommelmarkt bij elkaar hebt gesprokkeld? Of getuigt uw horeca meubilair van een goed doordacht idee? Het kan ook zijn dan uw horeca meubilair nog het originele horeca meubilair is dat u 20 jaar geleden heeft gekocht. Oorspronkelijk was het bijzonder fraai, maar na zoveel jaren is het mogelijk gedateerd geraakt. Wat wilt u eigenlijk uitstralen? Moet het vooral een gezellige plek zijn, of moet het getuigen van klasse? Of misschien wel allebei? De doelgroep is erg belangrijk. Uw horeca zaak is uw visitekaartje. De beste reclame is mond tot mond reclame. Hebben uw klanten de tijd van hun leven gehad in uw zaak, dan zullen ze dit willen delen met vrienden en familie. Uw klanten zijn de belangrijkste gebruikers van uw horeca meubilair. Ongeacht welke sfeer u over wilt brengen, is de keuze van horeca meubilair van een bijzonder groot belang. Bent u op zoek naar horeca meubilair, zoekt u dan vooral niet verder! Wij kunnen u alles bieden wat uw zaak nodig heeft. Wilt u meer klanten, of een hogere omzet? Goed horeca meubilair levert hier een belangrijke bijdrage aan. Horecaworld.nl heeft een breed scala aan horeca meubilair. Naar welke sfeer u ook op zoek bent, u vindt het bij ons. Ons assortiment beval stoelen, tafels en banken in heel veel verschillende stijlen. Bedenkt u vooraf naar welke sfeer u op zoek bent, om het vervolgens terug te kunnen vinden op onze website. Een persoonlijke touch is belangrijk. Uw zaak is immers niet alleen de plek waar uw klanten komen, maar u besteedt er ook vele uren per dag. De zaak moet een plek zijn waar u dus ook graag komt. Is dit het geval, dan straalt u dit automatisch uit naar uw medewerkers en klantenkring. Voor het kiezen van een hele persoonlijke tafel, kunt u bijvoorbeeld een onderstel en het tafelblad apart van elkaar kiezen. Zo maakt u heel simpel een unieke tafel, die precies weergeeft wie u bent. Ook onze kasten zijn aan te raden. Zo kunt u overzichtelijk uw bestek, servetten en menu’s kwijt. Wist u dat uw gasten graag op een bank zitten in plaats van een stoel? Een bank vergroot het zitcomfort. Zeker wanneer ze enkele uren willen verblijven in uw zaak. Een bank vergroot niet alleen het zitcomfort, maar verhoogt tegelijkertijd het huiselijke gevoel. Met een bank in uw zaak, als onderdeel van uw horeca meubilair, zitten uw gasten altijd goed. Wij leveren banken in heel veel verschillende kleuren en soorten. Het is zelfs mogelijk om uw eigen unieke bank samen te stellen.

Bezoekt u vooral ook eens onze showroom

Bij ons is horeca meubilair niet zomaar horeca meubilair. Horeca meubilair is bepalend voor de mate waarin uw gasten aantrekt. Door uw meubilair bij ons te bestellen gaat u beslist met uw tijd mee. Uw gasten zullen zonder twijfel uw meubilair waarderen. Heeft u een Indisch restaurant, dan kiest u natuurlijk voor iets geheel anders dan wanneer u een Hollands café heeft. Bij ons vindt u alles om uw horeca zaak mee aan te kleden. Eén ding is zeker: Wanneer uw klanten bij u komen, dan wilt u ze voorzien van de best mogelijke service. Wilt u een zo goed mogelijke service bieden, dan kunt u niet zonder oplaadpunten. Het grootste deel van uw klanten heeft waarschijnlijk een mobiele telefoon mee. Tegenwoordig wil iedereen overal bereikbaar zijn. Installeer dus oplaadpunten. Het vergroot uw klantenkring. Natuurlijk zijn de oplaadpunten bijzonder mooi vorm gegeven, zodat ze perfect passen bij de uitstraling van uw restaurant. Ze zijn dus geen storende factor in bijvoorbeeld uw restaurant, maar maken de uitstraling van uw restaurant compleet. U vindt ons complete assortiment op onze website, maar het is natuurlijk ook mogelijk om onze showroom te bezoeken. Kijkt u vooral eens op onze website voor onze contactgegevens. Wij bieden alles wat u zoekt, en meer! Mogen wij u binnenkort ook verwelkomen als nieuwe tevreden klant? Wij staan graag voor u klaar, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.