Nieuws

Slim flyers drukken

donderdag, 5-3-2015  

U kent het wel: u wilt flyers om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. U wilt snelheid, hoge kwaliteit en lage kosten. Bij Slimdruk is de wens van de klant leidend. Uw wil is onze wet. Flyers zijn een handige vorm van marketing. U bereikt er mensen mee, die anders wellicht uw deur voorbij lopen. Op grond van onze ervaring laat u bij Simdruk slim flyers drukken. Kijk en lees daarom snel verder en vindt wat u zoekt in ons ruime assortiment. Flyers drukken is onze business! Of het nu gaat om:

 • een speciale aanbieding of een tijdelijke actie,
 • algemene bekendheid te geven aan uw bedrijf of evenement, of
 • uw visie op het leven of op de maatschappij te delen

Slimdruk zal voor u flyers drukken waar de kwaliteit van afspringt. Mensen zullen zich uw flyer en uw boodschap nog lange tijd herinneren!

Uitgebreid assortiment voor flyers drukken en ontwerpen

Van een gespecialiseerde drukker verwacht u kwaliteit en keuzevrijheid. Dat is volkomen terecht. Daarom heeft Slimdruk op het gebied van flyers drukken een uitgebreid assortiment. Tijdens het bestelproces maakt u uw keuze voor de volgende aspecten:

 • formaat
 • papiersoort
 • bedrukking
 • aantal

Wij leveren u de gewenste flyers niet alleen op A3 t/m A8 formaat. Ook de afmetingen brick, long, US en Carré zitten in ons assortiment. Daarnaast kunnen wij uw flyers drukken als deurhanger of stuurhanger, als shirt flyer of kroon. Zo geeft u uw flyer een extra creatieve uitstraling. En creativiteit wordt altijd beloond. Daar zijn wij ten volle van overtuigd. Ook bij de papiersoort hebt u de keuze in eigen hand. U bepaalt welke van de 7 opties tussen 135 en 300 gram u wenst. Ligt uw flyer straks extra stevig in de hand, of is het een lichtere flyer? Gaan wij uw flyers drukken op mat of op gesatineerd papier? Wat zijn uw belangen en die van uw (potentiële) klant? Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen of wij uw flyer enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukken. Geheel afhankelijk van de informatie en de doelgroep kunnen wij u daarover, als u dat wenst, adviseren. Grafische vormgeving en marketing is immers – naast het drukproces – ons vak! Tenslotte bepaalt u in deze fase van de bestelling het aantal flyers. Slimdruk biedt u hier vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Kiest u voor een kleine oplage, vanaf 100 stuks? Of gaat u voor massale verspreiding en mogen wij voor u 100.000 flyers drukken? Welke keuze u ook maakt, u bent als klant waardevol voor ons. Aan het einde van dit keuzetraject vindt u onderaan meteen de prijzen inclusief en exclusief btw weergegeven. De prijs per stuk zal bij een grotere oplage uiteraard dalen, omdat onze vaste kosten een betere verdeelsleutel hebben. In deze fase kunt u prijzen tussen de verschillende opties vergelijken door uw keuzes stuk voor stuk aan te passen. In de tweede fase van het bestelproces ontwerpt u uw flyer. Dit kan geheel online, nadat u bent ingelogd op uw persoonlijke account. Een persoonlijk account geeft u op korte en langere termijn toegang tot ons speciale concept. Het account is op een eenvoudige manier aan te maken. In onze online ontwerpmodule geven wij de kaders aan, waarbinnen u uw flyer gaat ontwerpen. U plaatst hierin, met gebruik van de handige buttons:

 • uw teksten
 • uw afbeeldingen
 • speciale figuren
 • de achtergrondkleur(en)

Uw teksten schrijft u in (losse) tekstvelden binnen het vlak op de flyer, precies op de positie van uw keuze. De afbeeldingen die wij op uw flyers drukken, kunt u uploaden vanaf uw computer. Verder hebben wij een aantal figuren geselecteerd, die door veel van onze klanten gebruikt worden. Deze kunt u op eenvoudige wijze in uw flyer verwerken. U ziet dat de manier waarop wij uw flyers drukken hierin gemakkelijk is aan te passen. Kortom, u creëert uw flyers geheel naar eigen inzicht. Bent u gereed met het ontwerp, dan plaatst u uw order. Door uw bedrijfs- en/of persoonlijke gegevens in te voeren en via iDeal of PayPal te betalen zet u ons aan het werk. Uw flyers drukken wij dan met zorg en aandacht voor kwaliteit en snelheid.

Servicepunten Slimdruk.nl

Indien u tijdens of na het ontwerpen vragen hebben, dan staat onze servicedesk u op vakkundige en klantgerichte wijze bij. Het is niet alleen uw, maar ook ons belang dat u uiteindelijk tevreden bent over uw flyers. Een tevreden klant is immers een helpende hand. En dat geldt zowel voor u als voor Slimdruk. Tot slot nog een paar punten over flyers drukken via Slimdruk, die wij extra bij u onder de aandacht willen brengen:

Wilt u dat wij uw flyers drukken? Neem dan contact met ons op via de button ‘Flyers bestellen’! Heeft u nog vragen, belt u ons dan, of maak gebruik van ons contactformulier. Maar u kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zijn u graag van dienst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.