Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u iemand voor co-packing?

maandag, 10-6-2019  

Er zijn in Nederland heel veel bedrijven die hun handelswaar in het buitenland in bulk inkopen en het vervolgens in Nederland verpakken tot kleinere hoeveelheden en het dan doorverkopen aan hun klanten. Dit werk kan heel erg belonend zijn, maar het is belangrijk om te weten waar u voor een goede prijs uw goederen kunt laten overpakken. Wij van flexwerf.nl willen u daarom graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Het is namelijk zo dat wij u kunnen helpen wanneer het gaat over co-packing. Wij zijn al jaren actief op het gebied van co-packing en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen omdat wij u graag willen laten zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen. Wij merken namelijk dat veel bedrijven ervan balen dat zij doorgaans heel veel geld moeten betalen voor co-packing. Vandaar dat wij er alles aan gedaan hebben om een formule te bedenken die heel erg goed werkt, maar die u niet veel geld kost. Wij hopen daarom ook dat wij u een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Daar kunt u zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben en hoe u ons kunt inschakelen wanneer u wilt dat wij ook voor u aan de slag gaan op het gebied van co-packing. U zult merken dat wanneer u ons inschakelt voor co-packing, wij al op heel korte termijn voor u aan de slag kunnen gaan. Wij hebben namelijk een heel grote poule aan mensen die voor ons werken en zij hebben veel ervaring met co-packing. Zij weten van wanten en daar kunt u flink van profiteren. Wij hopen daarom ook dat u voor ons wilt kiezen wanneer u gaat voor betaalbare co-packing. U zult merken dat wanneer u met ons in zee gaat, wij u niet zullen teleurstellen. Kijk daarom ook even op onze site naar de ervaringen van andere bedrijven. Wij hebben namelijk al met heel veel mensen zaken mogen doen en zij waren zeer tevreden over ons. 

Wij helpen u met co-packing voor een lage prijs

Wij snappen goed dat u op zoek bent naar een goede deal en wij zorgen er dan ook altijd voor dat onze co-packing altijd betaalbaar blijft. Wij vinden het namelijk belangrijk om onze klanten tevreden te maken. Wij horen daarom graag van u wat u op het gebied van co-packing van ons verwacht zodat wij u al heel snel kunnen vertellen welke kosten wij daarvoor in rekening zullen brengen. Gaat u akkoord met onze voorwaarden, dan kunnen wij meteen voor u aan de slag gaan. 

Neem vandaag nog even contact op

Wij hopen dat wij u een beeld hebben weten te schetsen van onze diensten. Mocht u graag met ons willen samenwerken, dan raden wij u aan om:

  • Even naar onze site te komen kijken 
  • Te lezen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben 
  • Een offerte bij ons aan te vragen 

Kijk voor meer info even op flexwerf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.