Woning en tuin

Wilt u uw woning laten opvijzelen?

donderdag, 16-1-2020  

Wij hebben een oude woning in Groningen staan. Misschien gaat er nu al een aantal alarmbellen bij u rinkelen want wie het over Groningen heeft, heeft het over aardbevingen. Het zal u daarom ook niet verbazen dat ook ons huis de nodige schade heeft opgelopen omdat er stevige aardbevingen waren bij ons in de buurt. Wij hebben gezien dat ons huis daardoor helemaal verzakt is. Dat was uitermate vervelend om te merken want als de boel scheef gaat staan, staat het huis onder spanning en dat zorgt er voor dat je op de langere termijn nog heel veel meer schade aan je huis gaat oplopen. Ik ben daarom gaan kijken hoe wij dit konden oplossen. Ik ben toen op het web gaan zoeken naar mogelijkheden en ik heb toen gezien dat wanneer je je woning weer recht wilt zetten, je de boel kunt opvijzelen. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om de woningen te laten opvijzelen en ik heb toen meer informatie gezocht over bedrijven die dit opvijzelen voor hun rekening konden nemen. Ik heb gezien dat wanneer je iemand zoekt die echt goed is in het opvijzelen van een huis, je bij de mensen van AanmeningsbedrijfWVisser.nl moet zijn. Deze mensen zijn al vele jaren bezig op het gebied van het opvijzelen van woningen en daarom wilde ik ook graag met hen in contact komen om te horen hoe zij mij het beste konden helpen. Ik heb toen te horen gekregen dat zij mij goed van dienst konden zijn en dat zij mij ook graag wilden helpen met het opvijzelen van ons huis. Dat was prettig om te horen, maar ik wilde ook graag weten voor welke prijs dit opvijzelen gedaan zou kunnen worden. Ik had namelijk niet echt veel zin om een vermogen uit te geven aan het opvijzelen ondanks dat deze kosten waarschijnlijk door de NAM vergoed zouden worden. Wij hebben daarom eerst een offerte aangevraagd en ik kan u zeggen dat ik onder de indruk was van de prijs van het geheel. Ik heb gemerkt dat wanneer je deze mensen je huis laat opvijzelen, je niet bang hoeft te zijn dat je zoveel geld uit moet geven dat je beter een nieuwe woning had kunnen laten bouwen. 

Het opvijzelen van ons huis was zo gedaan 

Ik had verwacht dat het opvijzelen van onze woning heel veel tijd in beslag zou gaan nemen omdat het mij een hele onderneming leek om alles in goede banen te leiden. De mensen van dit bedrijf hebben natuurlijk heel veel ervaring met het opvijzelen en daarom wisten zij precies wat zij moesten doen. De klus was dan ook veel sneller geklaard dan wij gedacht hadden en wij zijn blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben want hier konden wij snel spijkers met koppen laten slaan. 

Ons huis staat weer recht

Wij hebben gemerkt dat ons huis weer recht staat en door het opvijzelen blijft het huis nu ook beter recht staan. Kortom:

  • Wij zijn hier heel goed geholpen 
  • Wij kunnen weer jaren vooruit met ons huis 
  • Wij hoefden niet een groot bedrag te betalen voor het opvijzelen 

Kijk ook nog even op de site voor meer informatie.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.