Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u uw oprit asfalteren?

zaterdag, 10-8-2019  

In Nederland wordt in de laatste aantal jaren het leggen van de tegel vaker en vaker vervangen door het gebruik van asfalt. Je merkt dat vrijwel alle nieuwe wegen die worden aangelegd geasfalteerd zijn en niet meer met stoeptegels of andere stenen belegd worden. Een weg met asfalt is voor wielen comfortabeler om op te rijden en is bovendien makkelijker om aan te leggen, er hoeven namelijk geen losse tegels in de grond gestopt te worden. Bij het asfalteren van een weg hoeft alleen het asfalt over het oppervlak gegoten te worden en platgedrukt worden. Zelf heb ik besloten om mijn eigen oprit te laten asfalteren, het was voor mij een grote stap om de tegel los te laten, maar asfalt is in de praktijk gewoon veel comfortabeler en praktischer voor auto’s, fietsen en andere vervoersmiddelen die over de oprit heen moeten rijden. Een geasfalteerde oprit geeft je garantie op minder hobbels en meer comfort bij het betreden van de geasfalteerde oprit.

Oprit asfalteren bij Avema wegenbouw

Ik heb bij het asfalteren van mijn eigen oprit de hulp van Avema.nl wegenbouw ingeschakeld, ik had namelijk van veel kenissen postieve verhalen over hun ervaringen met het asfalteren van hun oprit door Avema wegenbouw gehoord. Ik zat dus al een tijdje met het plan om mijn oprit te asfalteren en toen ik alle positieve verhalen hoorde over het asfalt werk van Avema wegenbouw, wist ik zeker dat zij de juiste waren om mijn oprit te asfalteren. Maar behalve het asfalteren van opritten biedt Avema wegenbouw nog veel andere diensten, zoals bijvoorbeeld:

  • Industrieterreinen voorzien van een geschikte ondergrond. Op industrieterreinen krijgt de grond namelijk flink wat te verduren aangezien er vaak veel gewicht op wordt geplaatst en soms door werkzaamheden ook veel trillingen. Het is dus zaak dat de geasfalteerde grond bestendig is en niet beschadigd raakt als dit het geval is.
  • Veeteeltbedrijven en andere agrarische ondernemingen helpen met het vinden van een juiste ondergrond die sterk genoeg is en bestendig is tegen rotten door veel vocht of opgegeten worden door beestjes. Het komt namelijk ook vaak voor dat het beton verzuurd en daardoor stukjes beton in het voer van het vee terecht komt, hiervoor biedt Avema wegenbouw de oplossing met zuurbestendig asfalt voor veehouders en andere agrariĆ«rs.
  • Recreatieparken en recreatiegebieden voorzien van een geschikte ondergrond van vlak asfalt. Het is voor parken etc. handig om geasfalteerde paden te hebben zodat er ook met fietsen en dergelijke voertuigen op gereden kan worden en dat de grond niet inzakt als er veel bezoekers op lopen.

Mijn eigen positieve ervaring met het asfalteren van mijn oprit door Avema wegenbouw

Ik was zelf zeer tevreden over de service van Avema wegenbouw bij het aanleggen van mijn geasfalteerde oprit. De personeelsleden van het bedrijf vinden het belangrijk dat de klant tevreden is en daarom zijn ze dus ook zeer bereid om met de klant mee te denken en zo samen tot de beste oplossing te komen. Door de vriendelijke service en kwalitatieve resultaten van Avema wegenbouw ben ik nu al jaren zeer tevreden over mijn geasfalteerde oprit. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.