Auto's en Motoren

Wilt u motorrijles in Delft?

dinsdag, 30-7-2019  

Wilt u motorrijles in Delft volgen? Dan bent u bij rijschool Delfin aan het goede adres. Het bedrijf verzorgd rijopleidingen in verschillende categorie├źn, bijvoorbeeld een rijbewijs voor de auto of de motor. De professionele instructeurs zorgen er samen met jou voor, dat jij je rijbewijs op jouw leertempo behaald. De opleidingen zijn op hoog niveau, alles wordt eraan gedaan zodat jij veilig en comfortabel de weg op kan gaan. Zo heeft rijschool Delfin een aantal voordelen:

  • Hoog slagingspercentage: kwaliteit is belangrijk, net als veiligheid en comfort. 
  • Geen wachtrij: je bent direct aan de beurt.
  • Vaste instructeur: altijd lessen met dezelfde instructeur.
  • Rookvrije auto: de auto’s zijn schoon en ruiken fris.
  • Nieuwe lesauto’s: voor fijn rijcomfort en probleemloze lessen.
  • Flexibele lestijden: geen vaste tijden, maar les wanneer het jou uitkomt.

Motorrijles Delft

Bij rijschool Delfin kan je terecht om voor motorrijles in Delft en omgeving. Door de professionele instructeurs en de goede begeleiding kan jij snel en veilig jouw motorrijbewijs halen. De rijschool is de perfecte match voor motorrijles Delft. Delfin motorrijles Delft onderscheidt zich van de andere aanbieders omdat het bedrijf jouw ontwikkelingen op de eerste plek zet. Daarnaast vindt Delfin motorrijles Delft het belangrijk dat jij in jouw eigen tempo de motorrijlessen kan volgen. Tijdens deze lessen leer je de vaardigheden die belangrijk zijn en leer je met het voertuig om te gaan. Wanneer je dit beheerst kan je pas veilig de weg op gaan. Delfin houdt de motorrijles in Delft of in Den Haag, maar nabije omgeving is ook mogelijk.  

Er zijn genoeg redenen om het motorrijbewijs te behalen. Het toeren op een motor maakt je warm van binnen en niets kan tippen aan het gevoel van gas geven dat moment dat je op de weg zit. Een gevoel van vrijheid komt los. Daarnaast is het een ideaal vervoersmiddel om snel van A naar B te komen en kan je makkelijk een file ontwijken.

Motorrijles lespakket

De motorrijlessen van rijschool Delfin duren 50 minuten lang. Uit ervaring blijkt dat twee lessen achter elkaar vaak de optimale lestijd is als het gaat om concentratie en leerlijn. Het is dus niet onnodig tijd verspillen wanneer jij achter het stuur zit. Bij de rijschool Delfin zijn er twee soorten pakketten mogelijk, hierdoor wordt het allemaal niet te ingewikkeld. Met een persoonlijke rijinstructeur kan bepaald worden welk pakket het beste bij jouw past. Tijdens de proefles kan een inschatting gemaakt worden. De aangeboden pakketten zijn:

  • Pakket A: dit pakket kost 999 euro en bezit 16 rijlessen, 1 avb examen cbr, 1 avd examen cbr en 1 online theoriecursus.
  • Pakket B: dit pakket kost 1269 euro en bezit 24 rijlessen, 1 avb examen cbr, 1 avd examen cbr en 1 online theoriecursus. 

Daarnaast is er nog een vervolgpakket beschikbaar van 14 rijlessen voor 525 euro.

Overweeg jij om een motorrijles Delft te volgen? Kom dan gerust langs om een proefles te volgen. Tijdens deze proefles ontdek jij hoe de lessen van de Delfin motorrijles Delft in elkaar steken. Een proefles kost maar 2,50 euro en kan altijd gehouden worden. Neem gerust contact op met de Delfin motorrijles Delft voor meer informatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.