Woning en tuin

Wilt u kosten besparen? Ga dan uw spouwmuur isoleren!

zondag, 22-3-2020  

Wij hebben een oud huis en dat houdt doorgaans in dat zo’n woning niet voldoende isolatie bevat. In ons geval was dat zeker waar en dat merkten wij in de winter maar al te zeer. Zelfs met de suffe winters die wij de afgelopen jaren in Nederland hebben gehad, zitten wij altijd behoorlijk in de kou. Wij kunnen de kachel wel aan zetten, maar wij merken er doorgaans maar heel weinig van. Vandaar dat wij gekeken hebben wat wij konden doen om te zorgen dat wij meer warmte in ons huis konden vasthouden. Wij hebben toen contact opgenomen met de mensen van isocoat-isolatie.nl Deze mensen konden ons heel goed vertellen wat wij moesten doen om te zorgen dat de warmte ook in ons huis bleef hingen. Zij hebben ons gezegd dat wij veel baat zouden kunnen hebben van het spouwmuur isoleren. Wij hebben namelijk gemerkt dat deze muur geheel vrij was van isolatie en wanneer wij daarom de spouwmuur isoleren zouden, dan zou dat een wereld van verschil opleveren. Daar wilden wij graag meer over weten en daarom hebben wij gekeken wat andere mensen op het internet geschreven hebben over het spouwmuur isoleren. Wij kregen toen te horen dat eigenlijk iedereen zeer tevreden was over het spouwmuur isoleren omdat zij op deze manier heel veel stookkosten konden besparen. Dat was iets wat wij ook graag wilden en dus hebben wij de mensen van Isocoat isolatie ingeschakeld om voor ons het spouwmuur isoleren te realiseren. Wij hebben gemerkt dat zij meteen werk van onze klus hebben gemaakt en wij waren blij dat zij ons voor de winter konden helpen. Zo konden wij tijdens de koudere dagen meteen kijken of het spouwmuur isoleren voor ons resultaat zou opleveren. Wij hebben toen de mensen van dit bedrijf hun werk zien doen en wij waren onder de indruk van de manier waarop zij dit deden. Men ging heel netjes te werk en binnen een heel korte tijd was het spouwmuur isoleren klaar. Betere service hadden wij ons niet kunnen wensen.

Nadat wij onze spouwmuur isoleren lieten, is ons huis veel warmer

Wij lieten onze spouwmuur isoleren en ik kan u zeggen dat wij hier geen seconde spijt van hebben gehad. Wij merken namelijk dat de warmte heel veel beter in ons huis blijft hangen. Dat zorgt er voor dat wij dus ook veel minder hoeven te stoken. Wij houden dankzij het spouwmuur isoleren nu ineens heel veel geld over en dat kunnen wij goed gebruiken. Wij zijn daarom blij dat wij dit bedrijf hebben ingeschakeld om onze spouwmuur te isoleren.

Wilt u uw woning ook verduurzamen?                                                  

Mocht u ook minder stookkosten willen gaan betalen, dan kan ik u het spouwmuur isoleren sterk aanbevelen omdat:

  • u zo eenvoudig veel isolatie in uw woning kunt aanbrengen 
  • u zo veel minder stookkosten betaalt
  • u op deze manier bijdraagt aan een duurzamere wereld 

Ik hoop dat ik u een goede tip heb kunnen geven. Kijk voor meer informatie ook nog even op de site van isocoat-isolatie.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.