Auto's en Motoren

Wilt u graag met motorrijles in IJsselstein gaan beginnen?

zaterdag, 24-11-2018  

Waarschijnlijk is het u deze zomer niet ontgaan; het was een prachtig seizoen voor motorrijders. Het weer bleef maar mooi en dat betekende dat motorliefhebbers hun geluk niet op konden. Mocht u hierdoor ook interesse hebben gekregen in het rijden op een dergelijk prachtig voertuig, dan willen wij u graag uitleggen wat wij als rijschool allemaal voor u kunnen betekenen. Bij ons kunt u namelijk heel goed motorrijles in IJsselstein komen volgen. Wij hebben alles in huis om u zo goed mogelijk te leren wat u graag zou willen leren. Veel mensen hebben reeds bij ons motorrijles in IJsselstein gevolgd en zij rijden nu allemaal met veel plezier rond op hun motor. Wij hopen daarom ook dat wanneer u graag motorrijles in IJsselstein zou willen komen volgen, u zich bij ons zou willen komen opgeven. Wanneer u nog niet weet of motorrijles in IJsselstein echt iets voor u is, bieden wij u de mogelijkheid om een keer een proefles bij ons te komen volgen. Tijdens deze proefles zult u kennis kunnen maken met de instructeur en ook kunt u zien op welke motor u les zult gaan krijgen. Omdat een proefles niet compleet is zonder zelf op de motor te zitten, zullen wij u ook uitleggen hoe de motor precies werkt en u mag zelf op een afgelegen terrein proberen om alvast even op de motor rond te rijden. Zo kunt u alvast een beetje het gevoel krijgen dat de motor u kan geven. Mocht u daarna zo enthousiast zijn geworden dat u graag met uw lessen wilt beginnen, dan kunt u zich meteen bij ons opgeven. De instructeur zal dan een afspraak met u inplannen zodat u meteen weet wanneer u aan uw eerste motorrijles in IJsselstein kunt beginnen. Kijk nu alvast even op onze site om te zien hoe u zich kunt opgeven voor een proefles. Deze kost slechts vijfenvijftig euro, dus zo’n kans kunt u bijna niet laten liggen zouden wij willen zeggen. Check daarom snel onze site. Het adres hiervan is Access2drive.

U kunt een lespakket kopen voor onze motorrijles in IJsselstein

Wanneer u graag het overzicht op uw kosten wilt behouden en geen zin hebt om eindeloos losse lessen te blijven betalen, kunt u bij ons een pakket aan motorrijles in IJsselstein kopen. Dit houdt in dat u een vast aantal lessen inkoopt en dat u ook meteen al betaalt voor het uiteindelijke examen. Op deze wijze kunt u er zeker van zijn dat de kosten binnen de perken blijven en dat u niet voor verrassingen komt te staan. U zult merken dat wanneer u een dergelijk pakket aanschaft, u genoeg lessen heeft om u optimaal voor te bereiden op het uiteindelijke examen. Tijdens de lessen zullen wij alle aspecten van het motorrijden behandelen. Zo zullen wij de eerste lessen stilstaan bij de voertuigbeheersing. Het is namelijk belangrijk dat u goed weet hoe u met uw voertuig om moet gaan. Wanneer u dit eenmaal goed onder de knie heeft, zetten wij de motorrijles in IJsselstein voort op de wegen waar u zich ook tussen het andere verkeer kunt mengen.

Wanneer wilt u graag beginnen?

Als u na het lezen van deze korte tekst een goede indruk heeft gekregen van onze mogelijkheden, nodigen wij u graag uit om bij ons te beginnen met les. Wij hebben namelijk momenteel nog ruimte voor nieuwe cursisten. Kortom:

  • wij bieden u hoogwaardige lessen aan
  • wij kunnen u motorrijkleding verhuren die u moet dragen tijdens de les
  • wij zorgen dat u voor een goede prijs uw rijbewijs kunt halen

Kijk snel even op Access2drive.nl.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.