Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u een trodat stempel online bestellen?

donderdag, 29-8-2019  

Bij ons op school hebben wij een systeem dat wanneer een leerling te laat is gekomen, hij of zij zich bij mij als conciĆ«rge moet melden. Ik geef de leerling dan een briefje en op dat briefje moeten allerlei gegevens geschreven worden. De afgelopen jaren is het aantal mensen dat te laat komt, enorm toegenomen en dat zorgt ervoor dat ik ‘s ochtends heel veel papiertjes moet schrijven. Daar had ik genoeg van en daarom ben ik gaan kijken of ik het mijzelf ook een beetje gemakkelijker kon maken. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een trodat stempel te kopen zodat ik het merendeel van wat ik normaliter allemaal met de hand moest schrijven, met de trodat stempel kon stempelen. Dat zou mijn namelijk veel werk kunnen schelen en vandaar dat ik ben gaan kijken waar ik een goede trodat stempel zou kunnen vinden. Ik heb toen gezien dat ik het beste via het internet op zoek kon gaan naar een trodat stempel omdat ik bij winkels bij mij in de buurt niet kon vinden waar ik naar op zoek was. Ik wilde namelijk een tamelijk grote trodat stempel aanschaffen zodat ik ook nog ruimte had om op het gestempelde te schrijven. Ik heb daarom gekeken waar ik een site kon vinden die mij aan een goede trodat stempel kon helpen. Dat was niet een eenvoudige zoektocht want ik zag dat veel sites je geen trodat stempel kunnen leveren die op maat gemaakt kan worden. Vaak zijn het stempels die al gemaakt zijn en je kunt daarom alleen kiezen uit bepaalde standaard woorden. Dat was niet wat ik nodig had en ik heb daarom lang moeten zoeken naar een site waar ik mijn trodat stempel kon kopen. Uiteindelijk ben ik op de site van Stempels.nl terechtgekomen en deze site vond ik meteen heel interessant. Je kunt hier namelijk allerlei stempels op maat laten maken en dat geldt dus ook voor een trodat stempel. Ik heb bekeken hoe ik hier een bestelling kon doorgeven en dat bleek heel eenvoudig te zijn. Ik heb daarom alles doorgegeven wat ik graag wilde en toen is men hier aan de slag gegaan om mijn trodat stempel te maken. 

Ik had mijn trodat stempel snel in huis

Wat ik heel prettig vond aan deze site, was dat ik mijn trodat stempel al heel snel in huis had. Ik hoefde namelijk maar een paar dagen te wachten totdat ik mijn trodat stempel in gebruik kon nemen. Dat was heel prettig want hoe sneller ik kon gaan stempelen, hoe beter het voor mij was. Ik ben daarom erg content over de geleverde service van dit bedrijf en ik raad iedereen aan om hier ook een bestelling te plaatsen. 

Bekijk het ruime aanbod even 

Als u ook stempels nodig heeft, raad ik u aan om naar Stempels.nl te gaan surfen omdat:

  • U hier heel veel soorten stempels kunt vinden 
  • U hier kunt profiteren van heel lage prijzen 
  • U uw bestelling meteen opgestuurd krijgt 

Bekijk de site zelf ook nog even om foto’s te zien van de beschikbare stempels. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.