Mens en gezondheid

Wilt u een menstruatiecup kopen?

donderdag, 23-5-2019  

Ik ben de afgelopen jaren steeds meer ge├»nteresseerd geraakt in duurzaamheid. Het is namelijk zo dat ik het niet meer prettig vind om zoveel afval te produceren en vandaar dat ik altijd op zoek ben naar mogelijkheden om minder afval te produceren. Een van de dingen die mij altijd heel erg tegenstond, was dat wanneer ik mijn maandelijkse cyclus door moest gaan, ik altijd heel veel maandverband en tampons gebruikte. Dat is enerzijds natuurlijk onvermijdelijk wanneer je je persoonlijke hygiene in stand wilt houden, maar toch schuurde het binnen in mij. Ik ben daarom gaan kijken of ik iets aan mijn afvalhoop kon doen. Een goede vriendin vertelde mij toen dat ik een menstruatiecup kopen moest. Als ik namelijk een menstruatiecup kopen zou gaan, kon ik heel veel afval verminderen en bovendien was het ook veel fijner om een menstruatiecup te kopen dan om iedere maand een vermogen te steken in maandverband en tampons. Dat leek mij een interessante optie en ik ben dus eens gaan kijken wat ik over dit product kon vinden en waar ik dan een menstruatiecup kopen kon. Het viel mij op dat er steeds meer mensen zijn die een menstruatiecup kopen willen en vandaar dat ik meer over hun ervaringen ben gaan lezen nadat zij het dingetje eenmaal in huis hadden gehaald. Het viel mij op dat mensen er heel erg over te spreken waren en dat maakte mij nog enthousiaster dan ik al was nadat ik er met mijn goede vriendin over had gesproken. Ik ben dus gaan kijken waar ik een goede menstruatiecup kopen kon en zo kwam ik al snel terecht bij de mensen van practicups.nl. Deze site heeft alles wat je je maar kunt verzinnen wanneer je een menstruatiecup kopen wil en ik ben blij dat ik deze site heb gevonden. Ik heb gezien hoeveel geld ik moest neertellen wanneer ik een menstruatiecup kopen wilde en tot mijn grote verbazing zag ik dat ik voor een heel laag bedrag al aan een goede cup geholpen kon worden. 

Je kunt hier een goede menstruatiecup kopen

Als je naar de site van practicups gaat surfen, zul je zien dat je hier heel eenvoudig een menstruatiecup kopen kunt. Het enige wat je nodig hebt, is een computer met een internetverbinding en een klein beetje geld op je bankrekening. Vervolgens kun je met een paar klikken op de muis je bestelling plaatsen en dan wordt je levering meteen klaargemaakt voor verzending. Genoeg reden voor mij dus om hier een bestelling te plaatsen. Nog geen dag later had ik mijn cup al in huis en dat was heel prettig want mijn cyclus zou op dat moment bijna weer beginnen. 

Ik raad deze site sterk aan 

Mocht u ook graag een cup willen gaan gebruiken, dan kan ik u dat van harte aanbevelen. Het is namelijk een ideaal middel en je voelt er helemaal niks van. Kortom:

  • Ik ben heel erg tevreden over mijn aankoop
  • Via deze site kocht ik een goede cup 
  • Ik had mijn cup een dag na het bestellen al in huis

Kijk voor meer informatie even op de site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.