Mens en gezondheid

Wilt u een interessante workshop in Amsterdam volgen?

dinsdag, 24-11-2020  

Ons bedrijf heeft vorig jaar besloten om iets leuks met het hele team te gaan doen omdat wij een heel goed jaar hebben gedraaid. Wij hebben namelijk een heel goede omzet weten te behalen en wij wilden dat als management niet zomaar voorbij laten gaan. Wij hebben daarom gekeken of wij iets leuks met elkaar konden gaan doen en wij hebben toen besloten dat wij graag een workshop in Amsterdam wilden gaan doen. Wij vinden het namelijk altijd leuk om naar deze stad te gaan en wij wilden daarom graag weten of wij ergens een leuke workshop in Amsterdam konden volgen. Wij hebben daarom de mogelijkheden op het internet bekeken en wij hebben gezien dat wij het beste naar de site van amsterdamtour.nl konden gaan. Wij hebben op deze site namelijk heel veel leuke opties gevonden en omdat wij een bedrijf zijn dat werkzaam is in de communicatie hebben wij besloten om hier een plat Amsterdams praten workshop in Amsterdam te gaan doen. Wij hebben namelijk gezien dat dat tot de mogelijkheden behoorde en om die reden wilden wij hier graag een keer een workshop in Amsterdam volgen. Het leek ons heel leuk om met het hele team op pad te gaan en wij hebben daarom ook gelijk even contact opgenomen met de mensen van deze site. Wij kregen toen te horen dat zij ons heel goed konden helpen en dat zij er alles aan zouden doen om te zorgen dat wij een mooi dag zouden hebben. Wij hebben toen het team op de hoogte gebracht van het feit dat wij een heel mooie workshop in Amsterdam tegemoet zouden gaan en wij kregen daar alleen maar leuke reacties op. Wij zijn daarom heel tevreden over het feit dat wij met de mensen van amsterdamtour.nl in zee zijn gegaan want ik denk niet dat wij elders een leukere dag hadden kunnen beleven dan dat wij via deze firma hebben kunnen regelen. Kijk daarom ook een keer op de site van dit bedrijf om te zien wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden. 

Onze workshop in Amsterdam was een groot succes

Wij hebben gemerkt dat wanneer je via Amsterdam Tour een workshop in Amsterdam boekt je enorm veel keuze hebt wat betreft workshops, zeker voor grote groepen. We vonden op hun website onder ander de volgende opties:

  • Een workshop schieten
  • Een workshop Plat Amsterdams
  • De Karaoke workshop
  • Een Smartlappen workshop
  • Een workshop cocktails maken
  • Een Poker workshop

Wij kozen uiteindelijk overdag voor de workshop in Amsterdam waar je leert schieten, daarna zijn we lekker gaan dineren en in de avond hebben we de workshop smartlappen liederen zingen gedaan. Beiden zijn echte aanraders voor groepen collega’s, want je leert elkaar op deze manier echt goed kennen. 

Originele workshop in Amsterdam boeken

Of je nu met een grote of kleine groep bent, een workshop in Amsterdam is altijd een goed idee. Je bent er gezellig samen een dagje op uit, en leert elkaar rop een wat informele manier kennen. Ideaal dus voor een dagje uit met collega’s, die je normaal gesproken alleen op de werkvloer spreekt. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.