Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u een goede explanimation laten maken?

maandag, 18-3-2019  

Ons bedrijf heeft onlangs een product ontwikkeld dat heel handig is. Wij hebben namelijk iets gemaakt waardoor oudere mensen eenvoudiger kunnen communiceren met de mensen die hen dierbaar zijn. Het product werkt heel erg eenvoudig, maar het is belangrijk dat de mensen even snappen hoe zij het apparaat precies moeten bedienen. Omdat wij merkten dat een papieren handleiding niet de informatie kon overbrengen die de mensen moesten weten, hebben wij gekeken of wij ergens een explanimation laten maken konden. Als je een explanimation laten maken wilt, dan moet je met een goed bedrijf in zee gaan. Het is namelijk belangrijk dat je kwaliteit in handen krijgt omdat dit je product zeer ten goede komt. Vandaar dat ik ben gaan zoeken naar een professioneel bedrijf waar ik een explanimation laten maken kon. Ik ben uiteindelijk terechtgekomen bij de mensen van Donkermedia. Deze site biedt heel veel interessante voordelen en bovendien vond ik heel veel positieve recensies over dit bedrijf. Ook heb ik voorbeelden van hun werk gezien en ik was onder de indruk van de kracht van hun werk. Ik heb daarom meteen even contact opgenomen met de mensen die bij dit bedrijf werken. Ik heb hen uitgelegd wat ik graag wilde en ik kreeg te horen dat ik bij hen voor een goede prijs een explanimation laten maken kon. Dat was precies wat ik wilde horen en ik heb hen dan ook meteen opdracht gegeven om voor mij aan de slag te gaan.

Ik kon hier voor een goede prijs een explanimation laten maken

Toen ik even met de mensen van Donkermedia.nl om de tafel ging zitten om mijn wensen te bespreken, kreeg ik te horen dat ik voor een heel goede prijs geholpen kon worden. Het explanimation laten maken is namelijk iets waar dit bedrijf zeer bedreven in is en je kunt hier dan ook voor een goede prijs een topproduct inkopen. Ik heb hen gezegd dat het voor mij vooral belangrijk was dat ik hier een goede explanimation laten maken kon die heel duidelijk te begrijpen was voor mensen die op leeftijd waren. De mensen van Donkermedia.nl hebben daarom alles in het werk gezet om met goede contrasten in het filmpje te werken. Ook is de vertelstem aangepast en is er geen gebruik gemaakt van achtergrondgeluiden omdat dit voor ouderen heel vervelend kan zijn. Genoeg reden voor mij dus om zeer tevreden te zijn over het geleverde werk. Ik kon hier niet alleen een heel goede explanimation laten maken, ik werd ook nog eens voor een heel goede prijs geholpen. 

Ik ben zeer tevreden over het resultaat

Ik ben heel blij dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan. Ik merk dat de mensen die het gezien hebben, meteen snappen hoe het product werkt en dat was precies wat ik voor ogen had. Kortom:

  • Dit bedrijf heeft mij heel goed geholpen 
  • Ik kon hier voor een heel goede prijs een goed filmpje laten maken
  • De service van dit bedrijf was uitmuntend

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op Donkermedia.nl. Hier wordt een heleboel uitgelegd en toegelicht. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd via de site contact opnemen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.