Woning en tuin

Wilt u een design betonvloer storten?

maandag, 16-9-2019  

Wij hebben onlangs ons eerste restaurant geopend en het was voor ons belangrijk om dit restaurant een strakke look te geven. Wij willen ons namelijk richten op mensen die na het werk eerst nog even bij ons willen werken en vervolgens graag voor een goede prijs een hapje willen eten. Wij hebben daarom gekozen voor een mooi, maar strak industrieel design. Wij hebben gekeken hoe wij dit het beste konden realiseren en wij hebben daarom als eerste naar de basis van onze accommodatie gekeken. Wij wilden graag een betonvloer storten laten omdat wij hadden gezien dat dit tot een heel stijlvol geheel kan leiden. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een betonvloer storten wilden laten. Wij wilden natuurlijk niet een standaard betonvloer storten en vandaar dat wij goed moesten kijken waar wij een bedrijf konden vinden dat voor ons een design betonvloer storten kon. Ik heb toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van willemdesignvloeren.nl konden gaan kijken. Ik heb namelijk heel veel recensies over deze firma gevonden en wat ik ook las, ik las dat iedereen heel diep onder de indruk was van het betonvloer storten zoals deze mensen dat voor je kunnen doen. Ik heb daarom meteen gekeken wat de mogelijkheden waren om door dit bedrijf een betonvloer storten te laten en ik heb toen maar even contact met deze mensen opgenomen. Als je namelijk even met een medewerker kunt bellen, dan is dat doorgaans de beste manier om te achterhalen hoe zij je het beste kunnen helpen. Ik kreeg Willem zelf aan de lijn en hij heeft mij uitgelegd wat de mogelijkheden waren om een betonvloer te storten. Ik was onder de indruk van de mogelijkheden die dit bedrijf allemaal bood en het heeft dan ook niet lang geduurd voordat ik deze mensen opdracht heb gegeven om een keer bij ons langs te komen om onze vloer te komen bekijken. Zo konden zij namelijk een goed plan maken voor het betonvloer storten en konden wij er zeker van zijn dat wij een mooie vloer zouden ontvangen. 

Het betonvloer storten was zo geregeld 

Wij hebben willemdesignvloeren.nl de opdracht gegeven voor het betonvloer storten en wij waren onder de indruk van hoe snel zij dit voor ons konden doen. Wij hebben namelijk binnen een maand een prachtige betonvloer laten storten. Als u het resultaat zou zien, zou u ook moeten toegeven dat het echt heel strak en mooi is geworden. En dat alles zonder dat het verloren heeft aan warmte. Dat was voor ons het belangrijkste. Wij zijn daarom uitermate tevreden over de manier waarop wij door Willem Designvloeren zijn geholpen. 

Wilt u ook een mooie vloer laten aanleggen? 

Wanneer u ook op zoek bent naar mogelijkheden om een mooie, bijzondere vloer aan te laten leggen, dan raad ik u aan om even naar willemdesignvloeren.nl te surfen omdat:

  • U hier heel veel interessante mogelijkheden aangeboden krijgt
  • U hier ook foto’s kunt zien van de mogelijkheden die hier allemaal aangeboden worden 
  • U hier meteen contact kunt opnemen met dit bedrijf 

Ik kan u Willem Designvloeren sterk aanraden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.