Auto's en Motoren

We helpen u met de g3 inbouw

woensdag, 3-1-2018  

Hebt u een auto dat rijdt op lpg, oftewel autogas? Dan rijdt u wel op een fossiele brandstof. Dit is namelijk een combinatie van aardolie en aardgas. De uitstoot en ook het verbruik zijn daarentegen veel lager en u bent dus absoluut duurzaam en energiebesparend aan het rijden. Dat u van een g1 of een g2 naar een g3 inbouw wilt overschakelen is niet zo vreemd want dat is de meest moderne variant en daarmee de meest zuinige. Mocht u graag iets meer willen weten over de g3 inbouw of de g3 inbouw willen laten uitvoeren dan bent u bij vanderhelm-autogas.nl aan het juiste adres. We staan ook voor uw auto klaar, ongeacht het bouwjaar. Wel is het belangrijk dat er een boordcomputer aanwezig is. Want een belangrijk kenmerk van de g3 inbouw en dus van dit systeem is het feit dat het de calculaties van een benzinemotor overneemt. De aansturingstijden van benzine-injectoren worden berekend door de computer en vervolgens omgerekend naar de aansturingstijden van gas-injectoren voor een optimaal resultaat. Er gaat geen energie verloren en daardoor rijdt u zeer zuinig. Bij oudere generaties is er tevens sprake van aanzienlijk vermogensverlies. Voor velen een reden om toch benzine of diesel te gaan rijden. Tegenwoordig hoeft u daar dankzij de mogelijkheid tot g3 inbouw niet meer bang voor te zijn. U zult sneller kunnen optrekken, langer kunnen rijden zonder te hoeven tanken en u bent ook nog eens een stuk zuiniger op de weg dan al die diesel- en benzinemotoren. Tel uit uw winst en neem met ons contact op als u graag iets meer wilt leren over de g3 inbouw.

Dankzij de g3 inbouw kunt u een mooie premie ontvangen

De g3 inbouw wordt ook nog eens deels vergoed door de overheid. Ondanks het gegeven dat het wel degelijk een fossiele brandstof is, is het wel een stuk zuiniger dan de alternatieven. Uiteraard hebben we het nu niet over elektrische auto’s zoals de Tesla of over hybride auto’s zoals de Toyota Prius. U kunt in ieder geval een fikse korting krijgen door te investeren in g3 inbouw. Het is daarbij wel van belang dat uw auto voldoet aan de Europese richtlijn EG 94/12. De belangrijkste voordelen van dit moderne systeem hebben we hieronder nog even voor u op een rij gezet:

  • Het beschikt over een OBD zodat problemen sneller worden vastgesteld en opgeslagen zodat de monteur snel een diagnose kan stellen,
  • Ze zijn zeer schoon en derhalve goed voor het milieu,
  • Het systeem is zelflerend en zal gedurende elke rit zelf zijn gegevens bijwerken. Dat betekent dus ook dat het systeem zichzelf zal kalibreren!

Uiteindelijk overstappen op elektriciteit is het ultieme doel

Maar zo ver is het nog lang niet. Dat u er daarom overdenkt om een verouderd gassysteem om te bouwen in een duurzamere en moderne techniek waarbij er volop sprake is van verminderd verbruik en uitstoot is een goede stap. Hopelijk denkt u dan eens aan ons. Vergeet in ieder geval niet om deze website even te bookmarken. Ook al denkt u er op dit moment nog niet over na om de g3 inbouw uit te laten voeren, dat kan over een paar maanden een compleet ander verhaal zijn. Weet dan dat we u graag helpen. Neem ten slotte bij vragen gerust even contact met ons op naar de mogelijkheden voor uw merk en model auto qua g3 inbouw. U kunt ons vanzelfsprekend op diverse manieren bereiken: via de mail maar ook telefonisch staat onze klantenservice voor u klaar. Of kom op afspraak bij ons langs in Hengelo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.