Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar vindt u goede pim software?

donderdag, 3-10-2019  

Ons bedrijf moet altijd goed overzicht houden over de producten die wij in ons aanbod hebben. Het is namelijk zo dat wanneer je niet precies weet wat je allemaal op voorraad hebt liggen, de kans heel groot is dat je klanten teleur moet stellen. Het kan namelijk zijn dat zij graag een product willen kopen en dat wij hen vertellen dat dat nog aanwezig is, maar dat wij er later achter komen dat dit toch eigenlijk niet het geval is. Dat kan heel vervelend zijn en vandaar dat wij onlangs ons systeem verbeterd hebben omdat wij onze service optimaal willen houden. Wij hebben daarom gezocht naar nieuwe pim software. Wij hadden al een tijdje met pim software gewerkt, maar deze was verouderd en wij waren ook sterk gegroeid dus het was tijd om op nieuwe pim software over te stappen. Wij hebben toen gekeken waar wij goede pim software konden vinden en wij hebben dit gedaan door op het internet op zoek te gaan naar interessante bedrijven die ons aan pim software zouden kunnen helpen. Wij hebben toen gezien dat wanneer je naar de site van Novulo.com gaat, je hier heel goede pim software kunt vinden. Wij waren meteen erg geïnteresseerd in de pim software van dit bedrijf omdat wij al snel in de gaten hadden dat wij hier waarschijnlijk een heel goede deal zouden kunnen sluiten. Wij hebben daarom gekeken of deze pim software ook geschikt zou zijn voor ons bedrijf en dat bleek zeer zeker het geval te zijn. Wij hebben toen even contact opgenomen met een van de mensen van dit bedrijf om van hen nog wat meer advies te krijgen. Wij hebben uitgelegd waarom wij deze pim software graag zouden willen gaan gebruiken en wij hebben toen nog een aantal heel handige adviezen van deze mensen gekregen. Mocht u daarom ook graag gebruik willen maken van de pim software van Novulo.com, dan kan ik u aanraden om een keer contact op te nemen met de mensen van dit bedrijf. Zij helpen u namelijk graag verder en u zult merken dat zij u altijd zo goed mogelijk aan een oplossing helpen. 

Wij werken efficiënter dankzij deze pim software 

Wij merken dat sinds wij met deze pim software werken, wij heel veel meer overzicht hebben over onze voorraden en onze producten. Dat betekent dat wij ook veel betere service kunnen verlenen aan onze klanten en dat zorgt ervoor dat wij ook meer nieuwe klanten aantrekken. Goede reclame verspreidt zich namelijk snel en wij merken dat sinds wij met deze pim software werken, wij steeds meer heel goede recensies ontvangen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u ook willen weten wat Novulo.com u te bieden heeft, dan kunt u altijd een keer naar hun site gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Zien wat dit bedrijf voor u kan betekenen 
  • Bekijken welke software men hier nog meer beschikbaar heeft. 
  • Een keer overleggen met een van de mensen van dit bedrijf 

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf gevonden hebben want dankzij hun software hebben wij een enorme verbetering kunnen doorvoeren binnen ons bedrijf. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.