Mens en gezondheid

Waar kun je biologische hennepolie kopen?

donderdag, 9-7-2020  

Hennepzaad staat voornamelijk bekend om het feit dat het ontzettend hoog is in essentiële aminozuren en andere voedingsstoffen. Je kunt het als zaden eten, maar dit is niet zo heel lekker, dus kiezen de meeste mensen voor hennepolie kopen, bijvoorbeeld in de webshop van superfoodstore. In deze shop verkopen ze een groot assortiment biologische producten, en zoals de naam het al zegt ontzettend veel superfoods. Hennepolie kopen is heel goed voor je gezondheid omdat het een optimale verhouding aan essentiële vetzuren biedt. Dit wil zeggen dat de verhouding tussen omega 3 en omega 6 heel erg in balans is. Aangezien vrijwel iedereen op dagelijkse basis teveel omega 6 binnenkrijgt is het dus zaak dat je die onbalans opheft. Dit kun je onder andere doen door hennepolie te kopen. En als je deze bestelt in de webshop van superfoodstore dan weet je absoluut zeker dat je te maken hebt met een volledig biologische en natuurlijke variant, en dat er dus geen bestrijdingsmiddelen of andere chemicaliën zijn gebruikt om de olie te produceren. Dit geldt zowel voor het assortiment oliën (zoals bovengenoemde hennepolie) als voor alle andere voedingsmiddelen en verzorgingsproducten in deze webshop.

Biologische superfoods zoals hennepolie kopen

Bij superfoodstore.nl vinden ze het heel belangrijk dat alles wat ze verkopen 100% gecertificeerd biologisch is. De reden daarvoor is dat het ontzettend zonde is om dat soort super gezonde voedingsmiddelen te verkopen die intussen geproduceerd zijn met bestrijdingsmiddelen. De werking ervan vermindert dan uiteraard, en je stopt tegelijkertijd stofjes in je lijf die je daar helemaal niet wilt hebben. Hennepolie kopen bijvoorbeeld, doe je omdat het zo super gezond is en een mooi effect heeft op je vetzurenbalans. Als je tegelijkertijd ook chemische stofjes zou binnenkrijgen doe je dit effect natuurlijk teniet, en da tis zonde van zo’n mooi en puur product. Als je dus hennepolie kopen wilt (of elk ander type superfood) dan doe je dat dus echt het beste in deze webshop, want dan kun je absoluut zeker zijn van de biologische oorsprong van alle ingrediënten die gebruikt zijn om te producten te maken.

Online biologische supermarkt

Deze webshop staat niet alleen bekend om zijn grote assortiment superfoods (je kunt er namelijk zowel chlorella als bijenpollen en hennepolie kopen) maar ook om hun overige, meer basic assortiment. Ze verkopen namelijk ook super veel voedingsmiddelen die normale supermarkten ook verkopen, maar dan in een 100% biologische variant. Denk maar eens aan:

  • Koffie en thee
  • Crackers, brood, pasta en rijst
  • Allerlei soorten noten en zaden
  • Boters, oliën en azijn
  • Biologische koekjes en snoepgoed

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het assortiment biologische boodschappen dat je bij deze online supermarkt kunt doen is echt heel erg groot, en omdat ze dit allemaal bij je thuis bezorgen hoef je dus niet meer de deur uit om al die boodschappen in huis te halen, super handig! Alle bestellingen met een waarde boven de €75 worden gratis verzonden, en als je een gezin met kinderen hebt dan zit je natuurlijk heel snel aan. Dus of je nu enkel hennepolie kopen wilt of de complete wekelijkse, biologische boodschappen, in deze webshop zit je goed!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.