Woning en tuin

Waar koop je vergadermeubilair?

woensdag, 25-12-2019  

Als je voor je bedrijfspand op zoek bent naar een mooie inrichting kun je het beste even een kijkje nemen in de webshop van Shiraz Office Furniture. Daar vindt je namelijk (zoals de naam het al zegt), allerlei soorten kantoorinrichtingen, zoals vergadermeubilair, meubels voor in de kantine en zelfs wachtkamerbankjes. Shiraz heeft zich gespecialiseerd in alle soorten kantoormeubilair die je je maar kunt bedenken en ze hebben niet alleen een webshop, maar ook een super grote showroom. Deze is gevestigd in Dordrecht, en goed bereikbaar met de auto. Het maakt dus niet uit of je online vergadermeubilair wil kopen of het liever in een winkel uitzoekt. In beide gevallen kun je bij Shiraz Office Furniture terecht. Het ligt er een beetje aan wat je precies nodig hebt of je het prima online kunt bestellen of beter een dagje showroom kunt plannen. Tafels en accessoires voor op kantoor kunnen namelijk prima online worden besteld, maar als je stoelen nodig hebt voor op kantoor of in de vergaderruimte kun je ze misschien beter even bekijken in de showroom. Daar kun je er namelijk op zitten om te kijken of ze goed bevallen. Bovendien is het in de showroom net ietsje makkelijker om vergadermeubilair uit te zoeken wat goed bij elkaar past. Je kunt de stoelen van je keuze namelijk eigenhandig aan een tafel zetten om te beoordelen of ze bij elkaar passen. Dit is bij online winkelen toch net even wat lastiger.

Groot assortiment kantoormeubilair

Bij Shiraz Office Furniture vindt je werkelijk alles wat je maar kunt gebruiken op kantoor. Van vergadermeubilair tot werkplaatsinrichtingen en van schoolbankjes tot kabelmanagement. Ze verkopen namelijk niet enkel meubels, maar ook alle accessoires die je op kantoor kunt gebruiken, zoals:

  • Prullenbakken
  • Lampen
  • Presentatiemiddelen
  • Toolbars
  • Monitorarmen

Je kunt bij Shiraz dus in één klap alles voor op kantoor bestellen en hoeft niet meerdere winkels af te gaan om de inrichting op kantoor te complementeren. Dat is het handige aan Shiraz Office Furniture. Je koopt er zowel je zit-sta-bureaus als je vergadermeubilair en alles wat je maar nodig hebt om de werkplekken op kantoor verder in te richten en te complementeren.

Vergadermeubilair op maat laten maken

Je kunt natuurlijk een van de vergadertafels kopen die Shiraz in zijn assortiment heeft. Heb je echter een aparte maat in gedachte, dan is het goed om te weten dat je dit type vergadermeubilair ook door Shiraz op maat kunt laten maken. Ze hebben namelijk een service voor een vergadertafel op maat. Daarbij kun je kiezen uit diverse kleuren en materialen voor het blad en combineer je dit met een onderstel naar keuze. Het handige daarin is dat je dan een tafel kunt kopen die exact past bij het formaat van de ruimte waarin hij moet worden geplaatst, en je niet hoeft te gaan mixen en matchen met verschillende tafels om het beoogde resultaat te krijgen. Stijlvol vergadermeubilair dus, maar dan precies zoals jij het wilt. Shiraz merkt dat vooral grote bedrijven voor deze optie gaan. Dat komt waarschijnlijk doordat ze vergaderen met veel mensen tegelijk, en de tafels uit de standaard collectie vaak niet groot genoeg zijn voor zoveel mensen. Door Shiraz een vergadertafel op maat laten maken is dan een hele slimme optie. Dan heb je de tafel precies zoals je hem wilt, en echt iets unieks. 

https://www.shiraz.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.