Bedrijven en Bedrijfsleven

Verstraler voor je auto

dinsdag, 18-9-2018  

Heb jij wel eens nagedacht over een verstraler voor je auto? Ik dus nooit. Maar nu ik een verstraler op mijn auto heb ben ik er echt heel blij mee. Sterker nog, ik wilde dat ik eerder op de website van werkenbijlicht was beland. Ik woon op de Veluwe, in een klein dorp dat is omringd door bossen en velden. De gemeente heeft daar weinig straatverlichting geplaatst en het is er ’s avonds al vroeg donker, echt heel erg donker. Je ziet soms geen hand voor ogen en met gewone verlichting op je auto kun je nog net de weg zien, maar echt veel verder kun je niet kijken. Met overstekend wild, zoals herten en wildzwijnen, is het levensgevaarlijk om met je auto door het donker te rijden. Nu heb ik daar geen last meer van, want met mijn nieuwe verstraler kan ik goed in het donker zien en verder kijken dan ik altijd gewend was.

Verstraler op je auto van Werkenbijlicht.nl

Per toeval kwam ik op deze website terecht. Ik was aan het zoeken op Google naar allerlei oplossingen om mijn probleem te verhelpen. Al snel vond ik de pagina waarop de verstraler voor mijn auto ook stond. Ik was erg verrast door het assortiment op deze website. Er zijn verstralers, breedstralers en ledbars. Juist voor goed zicht in de verte was ik op zoek naar de juiste verlichting op mijn auto, dus ik wilde een verstraler op mijn auto. De pagina op de website Werkenbijlicht.nl opende en toonde een grote diversiteit aan verstralers. Niet alleen is er een brede keuze aan verstralers met diverse wattage; zo kun je al kiezen vanaf 10 watt, 20 watt, 60 watt, 90 watt. Er is zelfs een verstraler voor je auto te verkrijgen van 288 watt en één van 306 watt. Daarnaast kun je uit een groot aantal vormen kiezen: 

  • vierkant
  • rond
  • ovaal
  • rechthoekig
  • balk

En dat tegen zeer gunstige prijzen. Je hebt al een verstraler op je auto vanaf nog geen 30 euro en dan heb je nog steeds kwaliteit. Ik ben voor een wat grotere variant gegaan met meer wattage. In het bos heb je dat echt wel nodig, zeker met de komende wintermaanden en nu al in de herfst. Met de bronsttijd van de herten steken die dieren zomaar over en dan wil je daar wel op berekend zijn.

Kwaliteit en keurmerken

Omdat ik toch wel een goede verstraler op mijn auto wilde installeren heb ik in eerste instantie niet naar de prijs gekeken, maar naar de informatie die duidelijk op de website bij elke verstraler staat vermeld. Ik heb een vergelijking gemaakt in de lichtbundel die de verstraler van mijn auto af zou schijnen en het wattage uiteraard, maar sommige van de verstralers hebben ook een keurmerk en dat vind ik vaak wel een belangrijke indicatie voor kwaliteit. Uiteindelijk kwam ik uit bij een combinatie van verstraler en breedstraler in één. Ver kunnen kijken is immers vooral fijn als je dat verder kunt dan alleen voor je uit. Dan kom je ook al snel op een balk uit, die heel praktisch op je auto gemonteerd kan worden. Ik heb een zwarte wagen en de verstraler is ook zwart, dus dat past goed bij elkaar en voor de prijs hoefde ik het niet te laten. Mijn keuze was gemaakt, ik had de verstraler voor mijn auto gevonden. Het bestelproces verliep vlot en soepel. Werkenbijlicht.nl heeft een erg fijne en toegankelijke webwinkel en de aanschaf was zo geregeld, net als de bezorging, want  mijn gekozen verstraler was op voorraad en had ik erg snel in huis.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.