Mens en gezondheid

Verlicht de impact van je klachten via acupunctuur in Hengelo

dinsdag, 18-5-2021  

Indien je op zoek bent naar een manier om je klachten te verlichten dan is een dokter niet altijd de beste oplossing. Vaak is de dokter uiteraard wel goede oplossing en het is eigenlijk altijd goed om daar eerst langs te gaan. Het kan zijn dat er snel een oorzaak aan te duiden is en dat je vervolgens ook gemakkelijk iets kunt doen om de klachten die je ervaart aan te pakken. Maar dit is lang niet altijd het geval. Bij veel klachten is er niet een eenduidige oorzaak aan te wijzen en kan een dokter vrij weinig doen behalve pijnstillers voorschrijven. Het is daarom geen gek idee om eens te kijken of een acupuncturist van qizee meer voor je kan betekenen. Vaak is deze namelijk wel in staat om verlichting te brengen voor je klachten via acupunctuur in Hengelo. Een arts heeft namelijk geen zicht op het energienetwerk in je lichaam. Als je naar een dokter gaat met een klacht als hoofdpijn, dan kan een dokter daar vrij weinig aan doen. Hij of zij kan gissen naar de oorzaken, maar zelfs dan is het maar de vraag of er oplossingen zijn die de oorzaken aan kunnen pakken. Als je een kater hebt, dan is het drinken van water en de dag doorkomen in principe alles wat je hoeft te doen. Maar als je na een nacht goed slapen wakker wordt met hoofdpijn en dit ook meerdere malen per week of per maand ervaart, dan is er geen duidelijke oorzaak aan te wijzen. Het is echter heel goed mogelijk dat de energiedistributie in het lichaam verstoord is geraakt. Acupunctuur bij qizee kan daarbij helpen. De energie in je lijf stroomt door de meridianen. Dat betekent dat er een heel netwerk is in je lichaam waar de energie doorheen stroomt. Daardoor heb je bijvoorbeeld genoeg energie in je hoofd, je hart, je tenen en je vingers. Op het moment dat de energie echter niet onverstoord van A naar B en B naar A kan stromen, dan kunnen er klachten ontstaan. Via acupunctuur help je de flow van de energie weer opgang door blokkades en barrières weg te nemen. Acupunctuur in Hengelo kan veel klachten dan ook wegnemen of in ieder geval verminderen. Als je last hebt van chronische hoofdpijn en al bij verschillende dokters bent geweest, dan is het altijd het proberen waard om te kijken of acupunctuur in Hengelo iets voor je kan betekenen. Kijk dan ook gerust eens op qizee.nl voor meer informatie over acupunctuur in Hengelo. 

Maak een afspraak voor acupunctuur in Hengelo via qizee.nl

Als je nieuwsgierig bent naar acupunctuur in Hengelo of reeds ergens anders al behandelingen hebt ondergaan en nu in Hengelo aan de slag wilt, dan kun je terecht op de site van qizee.nl. Hier vind je alles wat je moet weten over acupunctuur in Hengelo en je kunt via de site ook meteen een afspraak maken voor een eerste sessie.

Kijk voor meer informatie op de website

Mocht je meer willen weten, dan kun je terecht op qizee.nl. Hier vind je ook een overzicht van klachten waarbij acupunctuur in Hengelo kan helpen zoals: 

  • Hoofdpijn
  • Slaapproblemen
  • Huidproblemen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.