Bedrijven en Bedrijfsleven

U wilt een WordPress website laten maken?

zaterdag, 4-4-2020  

Allereerst, slim om te kiezen voor een WordPress site. Dit platform heeft namelijk heel veel handige functies, is gebruiksvriendelijk en bovendien gebouwd om goed vindbaar te zijn in google. Een wordpress website laten maken kunnen de meeste mensen niet zelf, omdat het een vrij technische klus betreft. Daarvoor kloppen ze aan bij de professionals die aangesloten zijn bij Website Rocket. Daar weten ze namelijk alles van dit systeem, en hoe ze voor jou de meest effectieve website of webshop kunnen bouwen. Het maakt niet uit of je een wordpress website wil laten maken met of zonder webshop functie, of zelfs met een blog eraan toegevoegd. Het platform biedt je namelijk ontzettend veel vrijheid wat functies betreft, en is zowel voor blogs als voor webshops geoptimaliseerd. Overigens staat wordpress er wel om bekend dat het als basis voor webshops heel goed functioneert. Dit heeft meerdere redenen, zoals:

  • Het check-out proces heeft een logische en intuïtieve opzet
  • Je kunt zelf producten toevoegen, prijzen aanpassen en wijzigingen doorvoeren
  • Je webshop is goed vindbaar door goede zoekmachine optimalisatie

Dus als je van plan bent een webshop te openen, of je wilt een nieuwe webshop laten bouwen om je bestaande site te vervangen, dan zou ik zeker een wordpress website laten maken. Dit kun je doen via Website Rocket. Via deze website vindt je namelijk altijd de beste deal voor het laten bouwen van een nieuwe website, of dat nu met of zonder webshop-functie is. Bi Website Rocket zijn namelijk heel veel webbouwers en developers aangesloten. Jij kunt als klant een opdracht plaatsen, waarna je diverse offertes ontvangt van deze professionals. Deze offertes kun je met elkaar vergelijken, om vervolgens te kiezen voor het beste aanbod.

Wat kost een wordpress website laten maken?

Als je nieuwsgierig bent naar wat het precies kost om een wordpress website te laten maken dan ben je bij Website Rocket aan het juiste adres. Aangezien je uiteraard niet verplicht bent om met één van de aanbieders in zee te gaan kun je natuurlijk ook eerst een opdracht plaatsen puur om te zien wat het je ongeveer gaat kosten. Deze offertes kun je bewaren tot je eraan toe bent om je wordpress website te laten maken, om dan alsnog contact op te nemen met de betreffende persoon of het betreffende bureau voor webdesign. Misschien wil je ze eerst nog op je gemakje met elkaar vergelijken en hun portfolio bekijken op hun website, of heb je simpelweg nog niet alles klaar om te starten met je nieuwe website of webshop.

Gemakkelijk website bouwers vergelijken

Een wordpress website laten maken is een investering in je bedrijf, en doorgaans geen hele goedkope (hoewel dat natuurlijk afhangt van hoe ingewikkeld je de site wilt hebben). Het is dus verstandig om meerdere website bouwers te vergelijken, niet alleen omdat je perse de laagste prijs wilt, maar ook om te zien wat ze je voor dat bedrag precies kunnen bieden. Elke developer heeft zijn eigen manier van werken, en het moet ook maar net klikken. Als je dus van plan bent een nieuwe wordpress website te laten maken doe je er dus goed aan om deze klus eerst op Website Rocket aan te bieden. De diverse offertes die je daar gaat ontvangen geven je wat inzicht in hoe ze werken en wat het gaat kosten, voordat je daadwerkelijk met iemand in zee gaat. 

Lees meer…

https://websiterocket.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.