Auto's en Motoren

Stoere kunstleren autostoelhoezen koopt u hier

maandag, 12-2-2018  

Bij bila-shop.nl hebben we kwaliteit op nummer 1 gezet. Wij bieden u autostoelhoezen aan van zowel polyester, dus van een kunststof als van kunstleer. Echt leer is in deze tijden uit den boze. Dat kan echt niet meer. Kunstleer is niet van echt te onderscheiden en daarnaast een stuk goedkoper. Er zijn vele redenen om autostoelhoezen te kopen. Zo kunnen we het ons erg goed voorstellen dat u op zoek bent naar een bepaalde stijl. U hebt bijvoorbeeld het exterieur van uw auto al veranderd en u zoekt nu naar een oplossing voor het interieur. U kunt er voor kiezen om het dashboard te tunen en om stoere kunstlederen autostoelhoezen te kopen in onze webwinkel. U bent absoluut geen dief van de portemonnee en ze zijn eenvoudig om de autostoelen heen te trekken en te bevestigen aan de onderzijde. Het zal die stoere look die u wilt creëren zeker ten goede komen dus koop uw autostoelhoezen vandaag nog in onze webwinkel. We raden het u in dat geval trouwens ook aan om er bijpassende automatten bij te kopen voor in ieder geval de bestuurder en de bijrijder. Wist u dat het zelfs mogelijk is om uw auto en model te selecteren? Daarna kiest u de autostoelhoezen die u op maat wilt laten maken en tegen een kleine meerprijs krijgt u deze hoezen vervolgens binnen enkele werkdagen toegestuurd. Tel uit uw winst want u zult het elders niet zo goedkoop kunnen vinden.

Dankzij autostoelhoezen houdt u het interieur schoon

Wilt u graag een complete set? Dan bestelt u autostoelhoezen waarbij u in totaal drie producten krijgt. twee hoezen voor de afzonderlijke voorstoelen en een grotere hoes die u over de achterbank kunt trekken. Hebt u alt nagedacht over de kleuren en het dessin? Of vindt u dat niet zo belangrijk? Zo kunnen we het ons ook goed voorstellen dat u autostoelhoezen wilt kopen omdat u simpelweg erg zuinig bent met uw zuurverdiende auto. Die hebt u wellicht onlangs nieuw aangeschaft en daarom doet u er erg zuinig mee. U wast uw wagen iedere week, zet hem in de wax en u stofzuigt de binnenkant regelmatig. Het hoeft hierbij helemaal niet te gaan om een spiksplinternieuwe auto, we begrijpen als geen ander hoe belangrijk deze heilige koe voor u kan zijn. Dankzij de beschermende autostoelhoezen kunt u vuil, stof, haren en andere snippers snel verwijderen. Natuurlijk kunt u de autostoelhoezen stofzuigen, maar misschien is het nog handiger om ze eens in de zoveel tijd los te maken, uit te kloppen en misschien zelfs een wasbeurt te geven. Dan ruiken ze nadien ook weer als nieuw en dat is wel zo prettig als u veel langs de weg zit. Als u honden hebt dan zijn deze autostoelhoezen ook aanbevolen want hondenharen komen waar ze niet moeten gaan!

  • We staan ook voor u klaar als u matten op maat wilt laten maken,
  • Dat geldt tevens voor armleuningen,
  • En we bieden u tevens diverse stoelhoezen voor bedrijfswagens.

We kunnen zowel hoezen als matten voor u op maat maken

Een bestelling is snel geplaatst en nog sneller thuisbezorgd. Online winkelen is vast en zeker geen vreemde voor u dus we kunnen daar verder kort over zijn. Wel willen we u nog enkele zekerheden meegeven. Zo geldt er een gratis verzending bij bedragen boven €49,95. U hebt altijd 14 dagen retourrecht. Bevalt het niet? Dan stuurt u het product binnen 2 week terug en dan krijg u van ons of een vervangend product toegestuurd of u krijgt uw geld terug. Deze garantie geldt trouwens voor alle webshops in Nederland. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.