Woning en tuin

Staand werken

maandag, 17-12-2018  

Tegenwoordig wordt staand werken steeds meer aanbevolen. Met name voor de afwisseling van het lichaam. De hele dag zitten is slecht voor je en daarom worden er steeds meer kantoorplekken aangeboden waar mensen kunnen staan. Shiraz is een van de leveranciers om een kantoorinrichting aan te schaffen. Ondernemers kunnen hier terecht voor de inrichting van hun organisatie en de geschikte meubels aan te schaffen. Wanneer je nieuwe meubels voor je kantoor gaat aanschaffen, dan zijn bureaus waar je aan kan staan een aanrader. Met name vanwege de arboregels van tegenwoordig is het ideaal om deze meubels erbij te doen. Voor veel medewerkers zal staand werken een opluchting zijn. Medewerkers die last hebben van hun rug, hun heupen of benen of andere gezondheidsklachten hebben, zullen gebaat zijn bij deze meubels. Ook voor jou als werkgever kan het voordelig zijn meer van dit soort werkplekken te creëren. Jouw medewerkers ervaren minder ongemak tijdens het werken en dat voorkomt ook ziekteverzuim. Dat is een van de voordelen waar iedere werkgever naar toe wilt werken. Informeer bij Shiraz Office Furniture naar de mogelijkheden die zij bieden voor werkplekken voor staand werken. Zorg voor voldoende staande plekken in het gebouw. Dit geeft meer mensen deze mogelijkheid en zorgt ervoor dat meer medewerkers hiervoor gaan kiezen. Ook de mensen voor wie het minder noodzakelijk is.

Staand werken voor meer lichamelijke afwisseling

Toch is staand werken niet alleen voor de mensen met gezondheidsklachten. Het moet juist gestimuleerd worden. Het is zelfs beter er een standaard van te maken. Natuurlijk is alleen staan ook niet goed. Juist de afwisseling draagt bij aan de conditie van het lichaam. Net als dat medewerkers ook horen te wandelen. Bewegen is gewoon beter dan alleen maar zitten. Door deze omstandigheden te creëren voor de medewerkers worden volgende klachten voorkomen:

  • Verergeren of ontstaan van diabetes type 2
  • Hart- en vaatziekten
  • Depressies

Bedenk ook dat mensen ook naast hun werk veel zitten. Te beginnen bij de auto. Veel mensen moeten nog een stuk rijden met de auto om naar kantoor te komen. Helaas zorgen files ervoor dat ze langer in de auto zitten. Eenmaal op het werk moeten ze weer zitten. Natuurlijk bestaan er ook genoeg functies waarbij mensen meer staan en lopen. Het gebruikelijke kantoorwerk gaat toch gepaard met zitten en dat moet voorkomen worden. Zorg ervoor dat staand werken de norm wordt met de juiste meubels. Shiraz Office Furniture heeft voldoende bureaus die geschikt zijn voor staand werken.

Creëer een gezonde werkplek

Naast leverancier van kantoorinterieur werken bij Shiraz ook specialisten om te adviseren. Zij kunnen jou bij staan in de aanschaf van de beste meubels. Wanneer je de website shiraz.nl bekijkt, krijg je al inspiratie voor ideale werkplekken. Je wilt dat jouw medewerkers graag naar jouw kantoor komen. Dat bereik je niet alleen met mooie meubels, maar ook meubels die praktisch zijn voor staand werken en om aan te zitten. Ze moeten bijdragen aan de productiviteit van jouw werknemers en niet belemmerend werken. Als jouw werknemers niet prettig zitten of staan aan het bureau, dan is dat niet bevorderlijk voor het verloop van de processen. Ga desnoods langs bij de showroom bij Shiraz. Of selecteer een groep medewerkers met wie jij het aanbod van Shiraz gaat doornemen. Dankzij de website shiraz.nl kan iedereen de meubels bekijken die zij verkopen. Zoek samen de oplossing om zittend en staand werken te combineren. Shiraz biedt voldoende meubels die de afwisseling mogelijk maken. Het ideale is een zit-sta bureau waarvan de hoogte te verstellen is. Bekijk de beste opties. Zoals de uitvoeringen van een geheugenmodule, zodat de gebruiker niet steeds goede hoogte voor staand werken hoeft op te zoeken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.