Mens en gezondheid

Snel weer in vorm dankzij de gym in Etten Leur

zaterdag, 20-6-2020  

Uit vorm raken of uit vorm zijn is niet prettig, omdat je dan via een hellend vlak steeds meer uit vorm raakt. Omdat je immers uit vorm bent, heb je ook minder zin om actief te zijn waardoor je minder beweegt en zo na verloop van tijd alleen maar meer uit vorm raakt. Er komen kilo’s bij, maar je voelt je ook minder fit, hebt minder zin om dingen te ondernemen en hebt gewoonweg ook minder energie. Dat merk je vervolgens ook aan je humeur en aan hoe je bijvoorbeeld functioneert op je werk of wanneer je met mensen omgaat. In vorm zijn is dan ook veel meer dan alleen werken aan een strak lichaam. Eigenlijk is dat gestroomlijnde lichaam een bijzaak. Het is uiteindelijk de energie die je van sporten krijgt, die maakt dat je ook een stuk beter in je vel zit. Je merkt het verschil tussen energie en vermoeidheid heel snel als je eens een nacht wat minder hebt geslapen. Je komt de volgende dag een stuk minder makkelijk door. Daarom is sporten zo ontzettend belangrijk. Gelukkig gaan de sportscholen weer open en kun je terecht bij de gym in Etten Leur. Deze gym in Etten Leur hoort bij fittoday. De originele sportschool vind je in Tilburg, maar er is nu dus ook een gym in Etten Leur bij gekomen. Dat betekent dat je hier ook lekker kunt sporten en niet helemaal naar Tilburg hoeft te reizen. Maar als je in Tilburg woont, dan kun je uiteraard bij de gym in Tilburg terecht. Je kunt dan in ieder geval 365 dagen in het jaar sporten en je lichaam in vorm houden. Dat hoeft uiteraard niet zo vaak, maar de gym in Etten Leur is onder normale omstandigheden wel gewoon het hele jaar door open, zodat je in principe onbeperkt kunt sporten. Als je niet elke dag sport, dan is het in ieder geval wel fijn dat je gewoon om altijd wanneer je maar wilt even naar de gym in Etten Leur kunt gaan. Het mooie is ook dat je voor een vast laag bedrag per maand onbeperkt kunt sporten. Dus je hoeft niet altijd maar na te denken over wanneer je sport en hoe veel het je gaat kosten en dergelijke. Voor nog geen 19 euro kun je gewoon lekker de hele maand sporten wanneer je wilt in de gym in Etten Leur of bij de sportschool in Tilburg. Kom dan ook gerust eens lang in 1 van deze twee sportscholen om voor je zelf te ontdekken hoe ze eruit zien en wat voor toestellen ze hebben. Je kunt dan als het ware alvast de sfeer proeven. 

Kijk voor informatie over de gym in Etten Leur op de site van fittoday.nl

Mocht je graag wat meer willen weten voor je langskom in de sportschool zelf, dan kun je uiteraard prima eerst even een kijkje nemen op de website. Hier kun je dan precies zien hoeveel je per maand moet betalen als je lid zou worden en van welke voordelen je kunt profiteren. 

De voordelen van fittoday

Mocht je er voor kiezen om te gaan sporten in deze sportschool in Etten Leur, dan profiteer je zoals gezegd van de nodige voordelen zoals; 

  • Onbeperkt sporten
  • Vast bedrag per maand
  • Gratis proefles

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.