Bedrijven en Bedrijfsleven

Snel contact met de klantenservice van Media Markt

donderdag, 2-11-2017  

Er gaat niets boven het bezoeken van de plaatselijke Media Markt op een vrije zaterdagmiddag. Je hebt op een dergelijke vrije dag toch vaak niets te doen en het is een stuk leuker dan de meubelboulevard. Vooral als je een man bent, want mannen houden van auto’s en elektronica. Als vrouwen geen schoenen nodig hebben, dan vinden ze het nog fijn om te windowshoppen. Hetzelfde geldt voor mannen, maar dan wat betreft elektronica. Het is altijd leuk om de nieuwste tv’s te bekijken. De kans is groot dat je tijdens zo’n zaterdag in de Media Markt toch wat koopt. In dat geval is het vervolg van de zaterdag natuurlijk des te leuker, want je kunt dan je nieuwe speeltje uitpakken en installeren. Maar het is een ander verhaal als je thuis komt en je komt tot de ontdekking dat er een onderdeel mist. Of als je ontdekt dat de boel niet goed werkt. Dat is vervelend, maar gelukkig kun je in een dergelijk geval altijd even met de klantenservice van Media Markt bellen. Maar het kan soms wel lastig zijn om het juiste telefoonnummer te vinden van de klantenservice van Media Markt. Daarom is het onder alle omstandigheden verstandig om de website deklantenservice.nl op de slaan in je lijst met favorieten. Zowel op je telefoon, je tablet en op je computer en/of laptop. Via deze site kun je namelijk heel snel de contactgegevens vinden van verschillende instanties. Je kunt dus ook eenvoudig via deze site het telefoonnummer vinden van de klantenservice van Media Markt. Via de zoekmachine kun je gewoon zoeken via de zoekterm ‘Media Markt’ en daarna krijg je één enkele pagina met alles wat je moet weten over de verschillende manieren waarop je contact kunt opnemen met de klantenservice van Media Markt. Je vindt op de site in ieder geval twee verschillende telefoonnummers waarmee je de Media Markt kunt bereiken. Het ene telefoonnummer is voor de klantenservice van Media Markt en kost 10 cent per minuut. Het andere nummer is het nummer waar je het hoofdkantoor mee kunt bereiken. Ook dit nummer kost 10 cent per minuut. Mocht je het filiaal willen bellen waar jij iets hebt gekocht, dan kun je via de site van de Media Markt bij jou in de buurt ook het telefoonnummer vinden van die specifieke Media Markt.

Geen keuzemenu bij de klantenservice van Media Markt

Heel vaak als je met de klantenservice belt van één of andere instantie, dan krijg je eerst een keuzemenu te horen. Enerzijds is dat gemakkelijk, want zo kom je altijd bij de juiste afdeling terecht. Als het een gratis nummer betreft, dan maakt het ook niet zoveel uit als het wat lang duurt. Maar als je per minuut betaalt, dan is het natuurlijk wel vervelend. Bij de klantenservice van Media Markt hoef je niet door een heel keuzemenu heen. Je hoort eerst een korte boodschap en daarna krijg je de eerst volgende medewerker aan de lijn die beschikbaar is. Dat is in dit geval dus wel zo fijn aangezien je 10 cent per minuut moet betalen als je contact opneemt met de klantenservice van Media Markt.

De voordelen van deklantenservice.nl

Zoals gezegd is het geen slecht idee om De Klantenservice op te slaan, want je kunt via deze site gemakkelijk vele telefoonnummer vinden. Hierbij kun je denken aan winkels, bedrijven en organisaties zoals:

  • Ziggo
  • KPN
  • Telfort
  • T-Mobile
  • Algemeen Dagblad
  • Blokker

Het is dan ook een prima website om te bewaren, zodat je altijd snel de juiste contactgegevens bij de hand hebt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.