Bedrijven en Bedrijfsleven

Reclame maken door middel van een corporate video in Hengelo

zaterdag, 23-2-2019  

Het is ontzettend belangrijk om goede reclame te maken voor je bedrijf. Dit gebeurt tegenwoordig via veel meer verschillende wegen dan vroeger. Heel wat tientallen jaren terug bestond zoiets als een computer, mobiel, tablet of televisie nog niet. Tegenwoordig is dat wel het geval. Er wordt op deze manier meer naamsbekendheid gegenereerd door middel van een goede website, door foto’s en ook door video’s. De laatste tijd is het een trend om door middel van filmpjes reclame te maken voor je bedrijf. Door filmpjes zie je een stuk meer dan door middel van een foto. Dat is slechts een momentopname, je ziet maar een beeld. Bij een filmpje kun je meerdere kanten van het bedrijf zien. Dit gebeurt vaak door middel van een corporate video. Het maken van een corporate video in Hengelo is anders dan bijvoorbeeld in Amsterdam. Ik leg je graag meer uit.

Waarom kiezen voor een corporate video in Hengelo?

Als je een corporate video in Hengelo en omstreken wilt maken om vervolgens aan jouw website toe te voegen of te delen met jouw bestaande en toekomstige klanten kun je nu stoppen met zoeken. Je bent bij JFL Foto en Filmstudio aan het juiste adres. jlf.nl. Zij hebben al jarenlange specialisatie in het maken van professionele foto’s en video’s. Sinds enige tijd hebben zij de specialisatie toegevoegd om een corporate video in Hengelo te maken. De corporate video in Hengelo laten maken is een goede manier om te promoten. Wat dit bedrijf anders maakt dan de anderen is dat zij ervoor zorgen dat de video wordt opgenomen op een manier die bij jou en jouw bedrijf past. Promoten gebeurt tegenwoordig voor het grootste deel online. Foto’s zijn allang niet meer voldoende om een potentiële klant te overtuigen om van jouw diensten gebruik te maken. Het maken van een video is daarom helemaal in. JFL Foto en Filmstudio is begonnen in 2006. Zij zijn toen gestart met een uniek concept. Op het gebied van de corporate video in Hengelo is veel te vertellen. De mogelijkheden zijn de laatste tijd enorm uitgebreid. Zoals genoemd staat bij het maken van een corporate video in Hengelo het plezier voorop. Het bijzondere hieraan is dat dit doorwerkt naar de klant. Deze ziet dat de video daadwerkelijk met plezier en dus oprecht is gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de identiteit van jouw organisatie wordt gewaarborgd. Kiezen voor een corporate video in Hengelo is daarom een goede keuze.

Video zorgt voor betere boodschap

Dat visuele content het beter doet dan tekst op social media is inmiddels wel bekend. Maar waarom brengt een video een boodschap duidelijker over dan een foto? Onder meer vanwege de volgende redenen:

  • Een video is persoonlijker
  • Beelden zeggen meer dan een foto
  • Een boodschap wordt maximaal vormgegeven in beeld, tekst en geluid

Het is waar dat beelden meer zeggen dan duizend woorden. Maar een boodschap wordt nog beter vormgegeven in beeld, tekst en geluid. Video marketing verbetert daarnaast de vindbaarheid van de website en een video is een stuk persoonlijker. Gebleken is dat een online video tot tien keer vaker wordt gedeeld via social media als Facebook, Twitter en LinkedIn. De aandacht van de klant wordt langer vastgehouden. Een foto wordt vaker overgeslagen, deze maakt in veel gevallen minder indruk en blijft aldus minder lang hangen bij de klant. Met een video is het daarnaast een stuk makkelijker om emotie over te brengen. Het is mogelijk om een betere en persoonlijkere merkbeleving te bewerkstelligen. Bovendien kan het plaatsen van een video op je Youtube-kanaal leiden tot (nog) meer bezoekers naar de website van het bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.