Mens en gezondheid

Professionele fysiotherapie Apeldoorn

donderdag, 1-2-2018  

Bent u op zoek naar professionele fysiotherapie in Apeldoorn? Kom dan langs bij Fysiotherapiepraktijk Jansen. Deze praktijk, gelegen aan de Soerenseweg 56, is iedere werkdag vanaf 8:00 ’s ochtends geopend. U kunt dus terecht voor u naar het werk vertrekt, of wat later op de middag als dat beter uitkomt. In overleg werkt men zelfs in de avonduren. Hoe draagt fysiotherapie in Apeldoorn bij aan uw gezondheid?

  • Vermijden van fysiek ongemak
  • Goede zorg en persoonlijke aandacht
  • Oplossen van blessures

Veel mensen hebben tegenwoordig een druk bestaan. De combinatie van een carrière met een druk sociaal leven leidt tot tijdgebrek. Dat maakt dat belangrijke zaken voor het lichaam, zoals sport en beweging, wel eens naar de achtergrond verdwijnen. De oplossing kan liggen in fysiotherapie. Apeldoorn heeft Fysiotherapiepraktijk Jansen. Er wordt naar u geluisterd en u krijgt advies. Door op tijd in te grijpen, voorkomt u fysiek ongemak in een later stadium. Heeft u niet de tijd om veelvuldig te sporten, dan is fysiotherapie in Apeldoorn een verstandig alternatief om het lichaam gezond te houden. Verder kunt u bij Jansen rekenen op kwaliteit van zorg. De praktijk werkt samen met de grote zorgverzekeraars van het land. Daarbij kunt u denken aan onder meer OHRA, CZ, Delta Lloyd, IIZ en Zilveren Kruis. Uw behandeling is dus in vrijwel alle gevallen (gedeeltelijk) verzekerd. U krijgt kwalitatief hoogstaande zorg met persoonlijke aandacht. Heeft u een blessure opgelopen, dan doorloopt u een specifiek traject om die blessure te behandelen. De pijn zal snel verdwijnen en het getroffen gebied is snel weer hersteld. Kortom: bent u op zoek naar fysiotherapie in Apeldoorn of omstreken? Dan bent u bij Fysiotherapiepraktijk Jansen op de juiste plek! Surf direct naar http://www.fysiotherapiejansen.com/fysiotherapie-apeldoorn/ en maak een afspraak via het contactformulier.

Persoonlijke fysiotherapie Apeldoorn

Bovenstaande kliniek werkt heel persoonlijk. Dat ziet u terug in de interactie met de verschillende fysiotherapeuten. Oefeningen worden aangepast op uw situatie en u bepaalt zelf waar de behandeling zich op richt. U komt doelgericht binnen en uw probleem wordt doelgericht opgelost. U kunt niet alleen terecht voor standaardbehandelingen, maar ook voor oncologie fysiotherapie, cyriax oefentherapie en diverse beweegprogramma’s. U ziet de persoonlijke benadering ook terug in de snelheid waarmee u geholpen wordt. Waar u bij sommige fysiotherapiepraktijken soms weken moet wachten, kunt u hier direct terecht. Als u ’s ochtends opbelt, kunt u vaak diezelfde dag geholpen worden. Bent u niet in staat om naar de kliniek te komen? Onze fysiotherapeuten komen op afspraak ook aan huis. U ben dus verzekerd van hoogwaardige zorg, wat uw persoonlijke situatie ook is. U heeft bovendien geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Heeft u dus de indruk dat u wat extra hulp kunt gebruiken, dan kunt u altijd langskomen. Uiteraard staat bij iedere behandeling uw privacy voorop. Alle medewerkers van de kliniek hebben de wettelijke plicht tot geheimhouding. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de aard van uw probleem naar buiten komt. Voor persoonlijke fysiotherapie in Apeldoorn weet u dus waar u moet zijn.

Een kijkje in de kliniek

Bent u benieuwd hoe de kliniek er van binnen uitziet? Dan kunt u virtueel langskomen! Op de website vindt u een link waarmee u de kliniek kunt bewonderen met behulp van Google Maps. Zo heeft u direct een goed idee van de sfeer en de beschikbare apparaten. Voor meer informatie, of het maken van een afspraak, klinkt u op de link aan het begin van dit artikel. Ook kunt u contact opnemen via het telefoonnummer. U wordt dan snel en vakkundig geholpen. Kom langs voor professionele fysiotherapie in Apeldoorn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.