Auto's en Motoren

Plastidip

maandag, 29-1-2018  

Vind jij het uiterlijk van jouw auto ook wat saai en zou je hier graag verandering in brengen? Dan kun je dit het beste doen met Plastidip! Het pimpen van je wagen is natuurlijk heel erg leuk, het geeft een compleet nieuwe uitstraling en je kunt er zo echt jouw stijl aan geven. Maar dit houdt ook altijd een risico in. Er komt vaak immers een moment waarop jij een nieuw voertuig wilt hebben en jij je oude wilt verkopen. Als je er dan een heel bijzonder patroon op hebt aangebracht of voor heel opvallende kleuren hebt gekozen, dan kan verkoop lastig zijn. Maar met Plastidip is dit geen enkel probleem, dat kun je namelijk heel eenvoudig weer verwijderen! Zo kun jij er dus zelf de meest bijzondere designs mee creëren en zo de auto helemaal aanpassen aan wat jij mooi vindt, zonder dat je er bang voor hoeft te zijn dat je hem later nooit meer kwijt raakt! Dat Plastidip verwijderd kan worden, waarna de originele lak weer zichtbaar wordt, is dus een groot pluspunt ten opzichte van overspuiten met autolak!

Plastidip als beschermende laag

Nu is het zo dat Plastidip niet alleen maar heel nuttig is op het moment dat jij je voertuig wilt pimpen, ook als je deze goed wilt beschermen is dit een nuttig product! Het legt als het ware namelijk een beschermende rubberen coating om de hele auto heen, uitgezonderd uiteraard de ramen. Dit levert verschillende voordelen op:

  • het isoleert
  • het biedt grip
  • het beschermt

Door de isolerende werking, zal het klimaat binnenin een stuk aangenamer zijn, je zult bijvoorbeeld veel minder last hebben van de kou. De extra grip maakt voor de buitenkant in feite weinig uit, maar je kunt de Plastidip ook voor het interieur gebruiken en voor je stuur is het bijvoorbeeld wel prettig als je daar extra grip op hebt. Maar de beschermende functie levert natuurlijk het meest op. Het zorgt ervoor dat strooizout en andere chemicaliën geen negatief effect op de lak kunnen hebben. Ook voor vogelpoep hoef je niet meer bang te zijn en evenmin voor bijvoorbeeld kastanjes en eikels die vanuit de bomen tijdens het parkeren op het dak vallen. En ook opspattende steentjes onderweg leveren geen problemen meer op. Door Plastidip te gebruiken, bescherm je de originele laklaag dus ook en voorkom je dat er roestplekken kunnen ontstaan.

Paintdipcenter

Zie jij het gebruik van Plastidip ook wel zitten? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan de website van Paintdipcenter. Bij hen vind je heel veel informatie over dit product, zodat je goed voorbereid bent voordat je aan de slag gaat. Lees je dus eerst eens goed in en bepaal daarna of je echt hier voor wilt kiezen. Als het antwoord ja is, dan heb je twee mogelijkheden, namelijk zelf aan de slag gaan of het laten doen. In principe is het vrij eenvoudig om hiermee te werken, maar zie jij dit niet zitten, dan kun je bij Paintdipcenter de gegevens vinden om het door hen te laten doen. Wil jij wel zelf met de Plastidip aan de slag gaan, dan vind je bij deze zaak alles om dit te kunnen doen. Je kunt bij hen terecht voor de sprays in verschillende kleuren en in verschillende mates van glans. Maar ook vind je bij hen alle toebehoren wat je zeker nodig hebt, zoals maskers, afdekfolies en afplaktape. Alles wat je nodig hebt om zelf met Plastidip aan de slag te gaan, kun je dus bij hen in de online shop vinden. Wil jij jouw auto pimpen of beschermen, dan ga je dus naar Paintdipcenter!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.