Bedrijven en Bedrijfsleven

Opzoek naar vacatures bodem? Aatop Milieu & Ruimte voor professionele personeelsbemiddeling!

woensdag, 11-9-2019  

Opzoek naar een nieuwe baan of personeel voor vacatures bodem? Neem dan contact op met Aatop Milieu & Ruimte personeelsintermediair. Ruim tien jaar lang hebben wij ervaring in het werven en selecteren van onder andere professionals voor functies in de groene sector. Of het nu gaat om een vacature bodem tot water of van ecologie tot handhaving. Wij helpen jou verder naar een nieuwe baan of deskundig personeel. Daarbij beschikken wij over een uitgebreid netwerk bestaande uit verschillende organisaties, gemotiveerd personeel en professionals. Met onze contacten en ervaringen vinden wij voor jou snel een passende nieuwe baan of geschikte kandidaten voor openstaande vacatures bodem. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Aatop Milieu & Ruimte voor snelle en succesvolle werving en selectie.

Duurzame partner in de personele dienstverlening

Wij zorgen voor passende kandidaten binnen de groene branche voor jouw vacatures bodem. Wij vinden het belangrijk om een duurzame relatie op te bouwen met al onze partners. De tijd wordt genomen om het bedrijf of de organisatie beter te leren kennen en vooral het team erachter. Op een zorgvuldige wijze nemen wij de wensen, bedrijfscultuur en mogelijkheden door. Ons team gaat vervolgens gericht opzoek naar passende kandidaten voor de openstaande vacature bodem. Onze werkwijze wordt gekenmerkt als persoonlijk, laagdrempelig, professioneel, gelijke kansen en daadkrachtig. Je kunt altijd voor vragen bij ons terecht en de betrokkenheid en motivatie van ons team weerspiegeld in de resultaten. Kandidaten die wij selecteren, blijken uit ervaring lang werkzaam te blijven. Er is weinig doorstroom en dat zorgt voor meer zekerheid. Ons gedreven team met uitstekende prestaties staat graag voor jou klaar om jouw nieuwe collega’s bodem te selecteren en werven, zodat de vacatures snel én succesvol vervult zullen zijn!

Vacatures bodem voor een nieuwe baan in de groene branche

Heb jij ambitie binnen de groene branche en ben jij opzoek naar vacatures bodem? Laat ons weten welke functie(s) jij zoekt en wij vinden voor jou passende mogelijkheden. Op onze website vind je de actuele vacatures bodem die bij ons bekend zijn. Neem vooral een kijkje! Het zijn interessante vacatures bodem met goede voorwaarden bij bedrijven die wij goed kennen. Ons team zet zich graag in voor jou. Dit doen wij door jou eerst goed te leren kennen. Op basis daarvan brengen wij je graag in contact met bedrijven en organisaties die passen bij de arbeidsomstandigheden waarnaar jij opzoek bent. Onze werkwijze start met een aanmelding. Hierbij vul je jouw gegevens online in op onze website inclusief cv. Op basis daarvan bekijkt één van onze collega’s jouw werkervaring en opleidingsachtergrond. Past dit goed bij de groene branche? Dan nodigen wij jou van harte uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Wat zijn jouw wensen voor de nieuwe baan? In welke omstandigheden werk je het liefst en welke bedrijfscultuur past hierbij? Aansluitend hierop bespreken wij mogelijke vacatures bodem en bekijken wij eventuele andere mogelijkheden.

Voor vacatures bodem ga je naar Aatop Milieu & Ruimte:

  • Jarenlange ervaring en efficiënte werkwijze
  • Wervingsbureau milieu & ruimte
  • Gemotiveerd en professioneel team
  • Groot netwerk
  • Persoonlijke en betrokken werkwijze
  • Duurzame relaties
  • Lage personeelsverloop onder bemiddelde vacatures
  • Christelijke bedrijfscultuur op basis van integriteit, gelijke kansen en persoonlijkheid 

Wil je graag meer informatie over onze werkwijze of een afspraak met ons inplannen? Bekijk dan onze website: aatop-milieu-ruimte.nl of neem gelijk contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle. Van ons grote netwerk laten wij graag onze klanten en sollicitanten meegenieten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.