Woning en tuin

Onze infrarood verwarming is hier exclusief online te koop

zaterdag, 31-3-2018  

Hebt u weleens gehoord van infrarood verwarming? Infrarood verwarming is een vorm van verwarming waar infrarode straling, onzichtbaar voor het menselijk oog, wordt uitgestraald door panelen die u aan de muur of aan uw plafond kunt bevestigingen. Het gaat er hierbij ook om dat de centrale verwarmingsketel niet langer nodig is. In ieder geval niet om de verwarmingselementen die u op dit moment in uw huis hebt staan mee te verwarmen. Want infrarood verwarming neemt die functie gedeeltelijk of misschien wel in zijn geheel van de radiatoren over. Zeg maar gedag tegen die ouderwetse en milieuvervuilende gasketel en gooi ook de cv-ketel de deur uit. Want ook de moderne cv-ketel is vaak gedeeltelijk afhankelijk van gas. Terwijl wel eigenlijk in deze moderne tijden niet langer afhankelijk zouden moeten zijn van gas. En dat is zeker een belangrijke reden om in infrarood verwarming te investeren. Ook qua design zien ze er vele malen mooier uit dan welk verwarmingselement dan ook. Zo kunnen ze wegvallen tegen de achtergrond als u dat wilt. Maar u kunt ze ook juist naar voren halen door te kiezen voor een fraai design. Dat is allemaal na het ophangen en inwerkingstellen van infrarood verwarming altijd nog even aan te passen. Reken er maar op dat wij van alle markten thuis zijn. Want wij van heatxl.nl hebben onze eigen lijn aan infrarood verwarming maar bieden tevens van diverse gerenommeerde topmerken infrarood verwarming aan. Zo is er voor ieder wat wils te vinden, binnen ieders budget.

Zoekt u naar infrarood verwarming? Hier zult u beslist slagen

De merken aan infrarood verwarming in onze online webwinkel zijn van eigen bodem, uit Belgiƫ en uit Duitsland. Dat betekent dat u voor lage exportkosten kiest maar vooral voor superieure kwaliteit. Want we mogen wel stellen dat deze driehoek voorop loopt in de ontwikkeling van deze relatief jonge technologie. Door middel van bestraling op een laagfrequente wijze worden de objecten in de ruimte waaronder meubelen maar ook de personen direct verwarmd. Dat is een groot verschil met de radiator die zijn warmte afgeeft aan de lucht waarna het ons dus indirect verwarmd. Daarbij gaat veel energie verloren en door het stijgen van de warmte zal de temperatuur in de kamer ongelijkmatig verdeeld worden. Dat is bij infrarood verwarming andersom. U wordt eerst verwarmd en overtollige hitte wordt vervolgens afgegeven aan de lucht. Kies er tevens vloerverwarming bij want dan slaat u twee vliegen in een klap. Is u dat te duur of is er simpelweg geen ruimte voor? Dan is plafondverwarming wellicht een interessant verschijnsel. Dat misstaat in de badkamer bijvoorbeeld zeker niet. Ook voor de zoektocht en uiteindelijke aankoop dergelijke elementen zult u bij ons slagen. We bieden voor u als particulier in groten getale infrarood verwarming aan van een keur aan merken. Maar ook voor bedrijven en zelfs voor de industrie kunnen we u wellicht verder helpen.

Hebt u ten slotte nog vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar

We begrijpen het heel goed als u nog twijfelt. Ondanks de aantrekkelijke argumenten kan het nog een behoorlijke investering zijn. Vraag ons daarom het hemd van het lijf en bezoek ook onze showroom in Roosendaal. We kunnen u daar:

  • Allerlei modellen laten zien,
  • De werking van deze moderner manier van verwarmen tonen,
  • Samen met u berekenen hoeveel panelen u eventueel zou moeten aanschaffen voor het gewenste effect,
  • En het is ook zeker mogelijk om een offerte op te stellen. Neem het mee naar huis en denk er nog eventjes goed over na. Besluit u tot aankoop over te gaan? Dan kunt u online bestellen!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.