Bedrijven en Bedrijfsleven

Ongediertebestrijding in Haarlem gezocht

zaterdag, 31-3-2018  

Mijn moeder heeft een mooi huis in het centrum van Haarlem. Ik denk dat ze hier nu al bijna twintig jaar woont. Voordat ik uit huis ging heb ik ook nog twee jaar in dit huis gewoond. Het is een leuk huis met veel sfeer. Het past erg goed bij mijn moeder en haar vriend en ze woont hier met veel plezier. Het huis staat er al best lang, ik denk dat het uit de jaren zeventig komt. Achter het huis heeft ze ook een tuin met een schuurtje. Dit schuurtje, wat eigenlijk bedoeld is als garage, wordt vooral gebruikt als opslag. Het schuurtje is grotendeels van hout gemaakt en staat vol met dingen die mijn moeder niet wil weggooien. In haar huis heeft ze niet veel ruimte om alles op te slaan, dus gaat alles naar het schuurtje. Het vervelende is alleen dat ze al jaren houtworm heeft in dit schuurtje. Ik had haar al jaren verteld dat ze een ongediertebestrijding in Haarlem moest bellen om de houtworm te verwijderen. Ze zei altijd dat ze later voor ongediertebestrijding in Haarlem zou bellen, maar ze deed het nooit. Nu ben ik geen expert van houtworm, maar volgens mij wordt houtworm alleen maar erger wanneer je er niets aan doet. De houtworm blijft maar dooreten en tast al het hout aan. Nu is niet alleen het schuurtje gemaakt van hout, maar ze heeft er ook veel dingen opgeslagen die van hout zijn gemaakt. Uiteindelijk leek ze toch te beseffen dat het beter was om de houtworm aan te pakken en vroeg ze aan mij om te helpen. Eerlijk gezegd kende ik geen ongediertebestrijding in Haarlem en ging ik er eentje online opzoeken. Na een beetje rond speuren kwam ik voor ongediertebestrijding in Haarlem terecht bij beestjeskwijt.nl.  

Voor ongediertebestrijding in Haarlem belden wij beestjeskwijt.nl

Ik legde hen ons probleem voor en ze wisten meteen wat ze konden doen. Ik vertelde het bedrijf dat ik kleine gaatjes in het hout zag en dat er vaak een klein beetje zaagsel te zien was. Het bedrijf bevestigde dat we last hadden van houtworm. Ze vroegen of ze iemand moesten langs sturen en wanneer het uitkwam. Ik overlegde met mijn moeder, maar die had niet op de korte termijn tijd. Ik had de volgende dag vrij en vertelde haar dat ik wel aanwezig kon zijn om de ongediertebestrijding uit Haarlem op te vangen. We gingen meteen aan de slag om de schuur leeg te maken en de houten meubelen apart te zetten. Die meubelen konden ze dan ook meteen bestrijden. Die avond hadden we bijna alles uit de schuur gehaald en de rest zou ik de volgende ochtend doen. Gelukkig was het droog zodat we ook wat buiten konden laten staan.

Beestjeskwijt.nl kan onder andere ook helpen bij:

  • Overlast van muizen en ratten
  • Het bestrijden van kakkerlakken
  • Het bestrijden van mollen

Overlast van diverse andere ongedierte

De volgende dag stond er zoals afgesproken iemand op de stoep van beestjeskwijt.nl. Dat kwam mooi uit, want ik had een vrije dag en zo konden we het probleem meteen oplossen. De bestrijder was erg vriendelijk en werkte hard door om alles in een middag af te ronden. Ik vroeg hem wat we het beste konden doen om in de toekomst te voorkomen dat we weer houtworm krijgen en nog een keer ongediertebestrijding in Haarlem moeten bellen. We kregen de tip dat houtwormen niet van hout houden dat bewerkt is met beits. Een goede tip, die ik zeker zal toepassen. Voor ongediertebestrijding in Haarlem is beestjeskwijt.nl zeker een aanrader.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.