Woning en tuin

Nieuwe vloerbedekking in Veenendaal

dinsdag, 6-11-2018  

Afgelopen maand hebben wij een nieuwe vloerbedekking in Veenendaal laten leggen. Wij hebben een aantal jaar geleden een huis gekocht en daar wonen we nu in. De vloer die toen in het huis zat vonden wij allebei erg mooi, maar de houten vloer was al erg versleten. De vloer was altijd goed onderhouden en dat kon je zien, maar de vloer was erg oud. De vorige eigenaar zei, toen we het huis kochten, dat de vloer er al minimaal veertig jaar in lag. Met een houten vloer moet je oppassen voor watervlekken en zware dingen die op de vloer vallen. Vloeistoffen kunnen in de vloer trekken, als je ze niet snel genoeg schoonmaakt, dan krijg je lelijke vlekken. Zware dingen die op de vloer vallen, laten putten in de vloer achter. De vorige eigenaar had altijd de vloer schoongemaakt met speciale wax en olie, maar de putten en kringen zag je nog. Toen we het huis kochten besloten we om andere dingen te verbouwen en de vloerbedekking in Veenendaal later te vervangen. De badkamer was toen erg ouderwets en we vonden dat dit prioriteit had. De badkamer had nog veel tegels uit de jaren zeventig en zag er erg ouderwets uit. Wij wilden graag een moderne badkamer en het was niet goedkoop om dit te vervangen. Na de badkamer hadden we nog een paar kleine dingetjes in het huis aangepast en toen was ons budget op. De afgelopen paar jaar hebben we geld gespaard om het huis weer te verbouwen. Nu hadden we genoeg geld om de vloerbedekking in Veenendaal te laten leggen.     

Advies over vloerbedekking in Veenendaal

Eerst twijfelden we of we wel, of geen vloerbedekking in Veenendaal moesten laten leggen. Vloerbedekking kan natuurlijk snel vies worden en we wilden niet dat je vlekken in de vloerbedekking kan zien. Een vriend van ons heeft ook vloerbedekking thuis en zei dat je vlekken kunt voorkomen door ze snel schoon te maken. Met kinderen heb je sneller vlekken, maar als je goed oplet, dan kan je vaak vlekken voorkomen, of snel verwijderen. Het leek ons verstandig om langs te gaan bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in vloeren en inrichting. Online vonden we via woninginrichtingvankooten.nl het bedrijf Woninginrichting Van Kooten. We zagen op hun website dat we langs konden komen in de showroom en om advies konden vragen, dit leek ons een goed idee. We werden hier netjes ontvangen met een kopje koffie en konden alles vragen aan de adviseur. De adviseur kon ons alles vertellen over verschillende soorten vloeren en de voor- en nadelen van elk type vloer. Wij waren vooral geïnteresseerd in vloerbedekking en hierover kon de adviseur ook veel vertellen. Hij kon al onze vragen beantwoorden en legde de verschillen uit en gaf tips over het schoonmaken. Mijn vrouw en ik waren na het gesprek zeker van onze keuze en zochten een mooie vloerbedekking uit. De vloerbedekking in Veenendaal kochten wij bij dit bedrijf.

Een mooie vloerbedekking

We hebben de vloerbedekking in Veenendaal een aantal weken en we zijn erg blij met onze keuze. De vloerbedekking staat erg mooi in de woonkamer. Je kan zien dat het gemaakt is van goede kwaliteit en erg stevig is. We hebben een speciaal schoonmaakmiddel gekocht, om vlekken te verwijderen, maar hebben het nog niet gebruikt. Wij kochten onze vloerbedekking in Veenendaal bij Woninginrichting Van Kooten

  • Ze hebben veel verstand van verschillende vloeren en kunnen goed advies geven
  • In hun showroom kan je veel verschillende vloeren zien en gemakkelijk een keuze maken
  • Onze vloerbedekking ziet er mooi uit en is van een goede kwaliteit
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.