Bedrijven en Bedrijfsleven

Mooie dakkapellen dankzij bouwbedrijf Leiden

dinsdag, 27-11-2018  

Op het moment dat we besloten dat we dakkapellen wilden op de bovenverdieping, wisten we eigenlijk niet zo goed waar we moesten beginnen. We hebben wel ervaring met klussen, maar op het moment dat je aan de slag gaat met iets als een dakkapel, dan is ervaring alleen niet genoeg. Je moet precies weten hoe je aan de slag moet gaan, waar je op moet letten en dat heeft allemaal te maken met de levensduur van de dakkapellen. Hoe beter het werk gedaan wordt, hoe groter het effect van de dakkapellen op het huis. Daarom hebben we links en rechts eens gevraagd wie we hiervoor in zouden moeten huren. Het antwoord was: bouwbedrijf Leiden. Bouwbedrijf Leiden heeft namelijk veel ervaring met het plaatsen van dakkapellen en weet precies welke soort dakkapel goed past bij een bepaald huis. Daarop besloten we eens te gaan praten met de mensen van bouwbedrijf Leiden en die hadden direct interesse in de klus. Aannemersbedrijf Winters (de echte naam van bouwbedrijf Leiden: aannemersbedrijfwinters.nl) had direct goede voorstellen en wist hoeveel mensen er nodig waren. Dat resulteerde in een offerte op maat en daar word je als klant blij van.

Bouwbedrijf Leiden maakte een succes van de klus

Bij het plaatsen van een dakkapel moet veel in de gaten worden gehouden:

  • Waar in de dakconstructie kan de dakkapel komen;
  • Hoe wordt de dakkapel afgedicht?
  • Hoe kan deze het best geplaatst worden?

Bouwbedrijf Leiden gaf direct aan dat het geen probleem was en dat er zicht op de mogelijkheden was. Tegelijkertijd werd er constant met ons overlegd over wat er gaande was en wat we wilden. Toen de dakkapellen eenmaal op het dak gemonteerd waren, waren we erg blij. Niet alleen vanwege de nette afwerking, maar vooral vanwege alle extra ruimte die er ontstaan was. Op de bovenverdieping konden we twee complete nieuwe kamers maken en dat werden slaapkamers voor de kinderen zodat die niet meer op één kamer hoefden te slapen. Daarnaast hebben we bouwbedrijf Leiden direct ingezet om de kamers van de kinderen af te maken. Dat hadden we ook zelf kunnen doen, maar nu was het direct geregeld door de professionals en wisten we zeker dat het helemaal in orde was. En dat een stuk sneller dan wanneer ik dit zelf gedaan zou hebben, dat moet ik er zeker bij zeggen! Bouwbedrijf Leiden heeft het ontzettend snel, knap en professioneel gedaan.

Waarom uitbesteden?

Vrienden van me vragen me nog altijd waarom ik het werk uit heb besteed. En eigenlijk is het antwoord best eenvoudig: soms is het beter om het werk over te laten aan de experts. Zeker bij het plaatsen van grote dakkapellen, maar ook bij het maken van de kinderkamer die eigenlijk binnen een paar dagen in gebruik genomen moest kunnen worden. Je wilt niet dat je kinderen lang in de woonkamer moeten slapen omdat je het werk nog niet klaar hebt. Daarnaast is het soms net zo makkelijk om bepaalde ruimtes af te laten werken door iemand anders zodat je zelf iets meer tijd hebt voor andere projecten. Omdat bouwbedrijf Leiden op de bovenverdieping bezig was, heb ik eindelijk het raam op de benedenverdieping kunnen plaatsen in de keuken, waar mijn vrouw me nu al jaren om gevraagd heeft. Zonder hulp van het bouwbedrijf trouwens, want het plaatsen van een eenvoudig raam op de benedenverdieping, dat vind ik niet te veel om gewoon lekker zelf aan te pakken. Uiteindelijk is het afwegen of het zelf doen opweegt tegen de voordelen en de prijs van een aannemer, en dat is lang niet altijd het geval.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.