Mens en gezondheid

Met een orthodontist in Hengelo straalt u weer

donderdag, 31-1-2019  

Om rechte tanden te krijgen, kunt u het beste naar een orthodontist gaan. Een goede orthodontist in Hengelo kan u helpen om uw tanden recht te zetten. Een orthodontist in Hengelo heeft veel middelen in huis om uw tanden weer in perfecte staat te brengen. Ortho Euregio is uw orthodontist in Hengelo voor een perfect gebit. Wij leggen u graag uit wat onze orthodontist in Hengelo voor u kan betekenen en hoe u met ons in contact kunt komen. Zo kunt u direct nog een afspraak maken om uw gebit onder handen te laten nemen.

Onze orthodontist in Hengelo geeft u alle informatie

Bij een orthodontist in Hengelo kunt u een of meerdere beugels laten plaatsen om rechte tanden te krijgen. Daarnaast kan een orthodontist in Hengelo ook de groei van tanden beïnvloeden, zodat hij zeker weet dat de tanden die nog moeten groeien, recht komen te staan. Wij leggen u daarom graag de voordelen van een beugel uit. Een van de redenen waarom mensen voor een beugel kiezen, is om rechte tanden te krijgen. Doordat tanden scheef staan of te ver naar voren, passen de kiezen niet meer goed op elkaar. Mooie, rechtstaande tanden zijn cosmetisch aantrekkelijk, bepalend voor onze persoonlijke uitdrukking en voor een mooie lach. Sommige kinderen en zelfs volwassenen durven door hun gebit niet meer te lachen of te glimlachen. Een orthodontist in Hengelo kan daarom een beugel plaatsen, waarmee dit probleem wordt verholpen. Daarnaast kan een beugel ook helpen bij:

  • Een regelmatig gebit
  • Goed kunnen bijten of kauwen
  • Beter uw tanden poetsen

Een eerste afspraak bij onze orthodontist in Hengelo kunt u eenvoudig online maken. Dit gebeurt door een korte vragenlijst in te vullen zodat wij de situatie al deels in kunnen schatten. Aan de hand van deze vragenlijst nodigen wij u dan uit voor een gratis informatief consult. Hierin geven wij u inzicht in wat wij voor u kunnen betekenen en kunt u uw wensen aan ons doorgeven. Daarna volgt een eerste consult diagnostiek, waarna wij een behandelplan en de daarbij behorende begroting opstellen. Als u het met dit plan en de kosten eens bent, kan de behandeling van start gaan. Wij zullen dan met u een nieuwe afspraak maken om de beugel te plaatsen. Vervolgens komt u eens per maand op controle en kunnen we kijken of de behandeling naar wens verloopt. Indien nodig kunnen we de behandeling wat bijsturen en geven wij advies over het tandenpoetsen. Zo heeft u aan het einde een stralende glimlach.

Samen kijken wij naar de beste mogelijkheid

Ortho Euregio is uw orthodontist in Hengelo en Enschede. Wij bekijken altijd samen met de cliënt wat het gewenste behandelplan is en wat de beste mogelijkheid is voor het gebruik van een van onze beugels. Wij hebben uitsluitend ervaren mensen in dienst, die u van alle gemakken kunnen voorzien en u een stralende glimlach kunnen geven. Voor een eerste afspraak kunt u eenvoudig via onze website een datum prikken en de vragenlijst invullen. Van daaruit kunnen wij het traject starten en ervoor zorgen dat u weer durft te lachen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.orthoeuregio.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Zo kunt u direct nog de beslissing maken om uw gebit te verbeteren en een eerste afspraak bij een van onze praktijken maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.