Woning en tuin

Ladeblokken voor onder bureau

dinsdag, 9-10-2018  

Ik werk op de HR afdeling bij een groot bedrijf in Eindhoven. Vorige maand zijn wij naar een nieuw kantoor gegaan, omdat het vorige kantoor te klein werd. Met het bedrijf gaat het de laatste jaren erg goed en we zijn hard aan het groeien. In het vorige kantoor zaten we met de hele HR afdeling bij elkaar. We zaten in een grote ruimte en veel van de andere afdeling hadden ook hun eigen ruimte. In het nieuwe kantoor hebben we een grote afdeling, dit heeft veel voordelen, maar ook een aantal nadelen. Ik vind het erg fijn dat ik gemakkelijker naar collega’s van andere afdelingen kan toestappen. Als ik bijvoorbeeld wat wil vragen aan de juridische afdeling, dan kan ik nu al zien of die collega op zijn plaats zit. Ik vind het altijd fijn om op iemand af te stappen als ik vragen heb, ik vind dat makkelijker communiceren. Een ander voordeel voor mij is dat ik nu het gevoel heb dat we niet meer verschillende afdelingen zijn, we zijn meer een groot bedrijf. Helaas is het op een grote open vloer vaak wel wat rumoeriger. Ik heb soms meer moeite om me te concentreren, omdat je meer dingen om je heen hoort. Maar over het algemeen vind ik het een grote verbetering, daarnaast is het nieuwe kantoor ook veel moderner en van meer gemakken voorzien. Ik merk dat meer collega’s naar mij toekomen met hun vragen. Dat is soms vervelend, maar ik denk dat het goed is dat ik meer mensen kan helpen. Maar ik maakte me wel een beetje zorgen, want ik heb vaak vertrouwelijke documenten op mijn bureau liggen van werknemers. Die documenten stop ik normaal in een kast, maar die staat nu erg ver weg van mijn bureau. Het zou handiger zijn als ik twee ladeblokken onder mijn bureau had, waar ik gemakkelijk de documenten kan opbergen. Er zijn ook andere collega’s die ladeblokken gebruiken, het leek mij geen probleem om die aan te vragen.   

Voordelige ladeblokken via Albeka.nl

In het eerstvolgende gesprek met mijn manager vroeg ik haar over de ladeblokken. Ze zou dit voor mij uitzoeken. Tot mijn verbazing zei ze dat er voorlopig geen grote uitgaven gedaan konden worden, omdat er al veel geld was uitgegeven met de verhuizing. Er waren ook veel nieuwe meubels aangeschaft en daardoor konden we tijdelijk dit soort dingen niet meer aanvragen. Ik accepteerde dit antwoord niet zo maar en sprak met haar af dat als ik voordelige ladeblokken kon vinden, ik ze alsnog mocht aanschaffen. Ik begon online te zoeken en kwam al snel de site albeka.nl tegen. Hier verkochten ze ook tweedehands ladeblokken. Ik zag hier zelfs dezelfde ladeblokken die veel van mijn collega’s gebruiken. De blokken kunnen ook nog eens op slot, zodat ik hier snel de documenten kan opbergen als ik weg ga. Ik liet ze aan mijn manager zien en ze zei dat ik deze mocht aanschaffen.

Erg blij met mijn keuze

Een paar dagen later kwamen de ladeblokken binnen en ik ben er erg blij mee. Ze zien er erg goed uit, je kan bijna niet zien dat het al gebruikte artikelen zijn. Ik vind de ladeblokken erg handig en ik maak er veel gebruik van. Ik kan nu veilig en snel mijn documenten opbergen. Voor nieuwe en tweedehands kantoorartikelen moet je bij Albeka zijn:

  • Ze hebben een groot aanbod voor elk budget
  • De tweedehands artikelen zijn bijna niet te onderscheiden van nieuwe
  • Je kan veel geld besparen door gebruikte artikelen te kopen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.