Bedrijven en Bedrijfsleven

Laat de kilo’s eraf vliegen dankzij een virtuele maagband bij Hypnose Praktijk

woensdag, 14-8-2019  

Het menselijke lichaam is een product van de evolutie en de evolutie heeft ‘zijn’ werk gedaan in een tijd dat de mens nog als een dier door de jungles en over de steppes zwierf. Tijdens dit leven vol strijd en afzien, was de mens niet een wezen dat dagelijks stil zat. Sterker nog, om te overleven moesten onze voorouders vaak rennen, klimmen, spierkracht gebruiken, jagen en vooral vechten om te overleven. Het is dan ook niet zo gek dat de evolutie de mens voorzag met het vermogen om reserves op te slaan. Deze vetreserves werden vaak ook meteen aangeboord om de mens van energie te voorzien. Hierdoor bleven onze voorouders fit, slank en gespierd. Niet omdat ze in de jungle naar de sportschool gingen, maar omdat het leven 1 grote uitputtingsslag was. Deze mechanismen hebben we nog steeds in ons lichaam, maar onze levensstijl past er niet meer bij. We zitten hele dagen stil in de auto, op het kantoor en thuis op de bank. De reserves worden niet aangeboord en leiden tot overgewicht. Ons systeem weet immers niet dat we een andere levensstijl hebben en evolutie is een traag proces. Om toch van je overtollige kilo’s af te raken, kun je daarom beter gebruik maken van een virtuele maagband via Hypnose Praktijk. Via hypnose kun je de evolutie als het ware een handje helpen. De instellingen staan als het ware nog verkeerd. Om deze instellingen te omzeilen kun je je maag kleiner maken. Als er minder inpast, dan eet je ook minder. Maar je wilt uiteraard geen risicovolle ingrepen en dus is een virtuele maagband een goede oplossing. Met een virtuele maagband die via hypnose tot stand komt maak je je hersenen als het ware wijs dat je maag kleiner is. Je wekt via hypnose de suggestie dat er een virtuele maagband aanwezig is. Daardoor krijgen je hersenen dus ook sneller het signaal dat de maag vol zit en daardoor stop jij weer met eten. Vervolgens zullen je reserves worden aangeboord en daardoor vliegen de kilo’s eraf alsof je weer op jacht bent in de jungle en moet vechten om te overleven. Alleen kun je in dit scenario gewoon blijven leven in een moderne wereld zonder dat je moet rennen voor je leven. Dat is wel zo prettig natuurlijk en het is ook goed om te weten dat er slechts drie hypnose sessies voor nodig zijn om een virtuele maagband te ‘plaatsen’. In principe wordt er natuurlijk niets geplaatst, want er wordt enkel de suggestie gewekt dat er iets wordt geplaatst.

Kijk voor informatie over de virtuele maagband op hypnosepraktijk.net

Als je het idee hebt dat diĆ«ten niet werken en als de moed je in schoenen zakt, dan is het misschien tijd om een virtuele Laat de kilo's eraf vliegen dankzij een virtuele maagband bij Hypnose Praktijkmaagband te overwegen. Voor meer informatie kun je in eerste instantie altijd even een kijkje nemen op de website. Je kunt dan op je gemak meer lezen over de sessies, de kosten en wat er precies gebeurt als er via hypnose een virtuele maagband wordt ‘geplaatst’. 

Ook voor andere problemen kun je terecht bij Hypnose Praktijk

Al het gedrag en ook alle afwijkende vormen van gedrag, vinden hun oorsprong in de hersenen en zijn dus via hypnose te corrigeren. Zo kun je ook bij Hypnose Praktijk terecht voor problemen als: 

  • Verslavingen
  • Slaapproblemen
  • Eetstoornissen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.