Woning en tuin

In deze webshop kun je veel gave klokken vinden

zondag, 10-5-2020  

Je hebt je huis opnieuw ingericht maar er mist nog iets moois boven de eettafel, of in dat ene hoekje in de woonkamer. Wat dacht je van een mooie klok? In de webshop van mokana vindt je een grote collectie gave klokken voor in gezellige interieurs. De stijl van mokana is vrij industrieel met een vleugje vintage. Hun collectie meubels, accessoires en klokken bestaan voornamelijk uit vrij neutrale kleuren, welke dus allemaal goed met elkaar combineren. Op het gebied van meubels vindt je er prachtige robuuste bankstellen met mooie, ruwe stoffen of leer. Het zijn banken van topkwaliteit, maar dan met een prijs in het middensegment. Oftewel, een bank die heel lang meegaat, maar dan fijn geprijsd. Hun meubels worden duidelijk met zorg geselecteerd, want de hele winkel ademt dezelfde sfeer, heel mooi om te zien! mokana heeft overigens zowel een winkel als een webshop, dus het maakt niet uit of je liever online winkelt of offline. Hun trendy woonwinkel bevindt zich in Enschede. Daar vindt je de hele collectie meubels, accessoires en natuurlijk de industriële klokken. Liever eerst een indruk hebben van wat ze allemaal verkopen voordat je helemaal naar Enschede rijdt? Dat kun je uiteraard doen in hun webshop via mokana.nl. Grote kans overigens dat je er dan al uit bent en de klok (of het meubel) van je dromen gewoon online bestelt in plaats van dat je helemaal naar de winkel zou rijden, lekker makkelijk!

Industriële klokken met zichtbaar uurwerk

Hoe gaaf is het om van een klok daadwerkelijk het uurwerk te kunnen zien dat zich aan de binnenkant bevindt? Bij mokana verkopen ze diverse klokken waarbij dat mogelijk is. Deze zijn afgewerkt met een transparante cover, waardoor je de binnenkant ziet. Dit is super gaaf om te zien, en voor kinderen extra leuk want zo kunnen ze zien hoe een klok eigenlijk werkt. Klok Aubrey bijvoorbeeld, is een ronde klok met bewegende delen aan de binnenzijde en een waanzinnig mooi 3D-effect. Hij werkt op basis van een radar, dus maakt wel een heel klein beetje geluid, zoals alle klokken met radars doen. Hang hem dus niet in de slaapkamer maar alleen in een ruimte waar dat beetje geluid totaal niet opvalt. 

Winkel en webshop met industriële stijl

mokana staat echt bekend om zijn industriële stijl, welke is doorgevoerd tot in detail, van de meubels tot aan de accessoires en zoals eerder genoemd: De collectie klokken. Bij mokana shop je onder andere de volgende items:

  • Bankstellen en relaxte stoelen
  • Eettafels met (bijpassende) eetkamerstoelen
  • Een ruime collectie verlichting 
  • Boxsprings
  • Allerlei soorten kasten en opbergmogelijkheden

Zoals je ziet kun je dus als je wilt je hele huis inrichten met de hulp van deze mooie winkel. Hun collectie is zó groot dat het nog lastig kiezen wordt! Wat wel prettig is is dat de hele winkel in één stijl is ingericht, en dus alles goed bij elkaar past. Als je het zelf moeilijk vindt om van je huis één geheel te maken dan shop je al die meubels, accessoires en klokken gewoon bij mokana. Dan weet je zeker dat alle items die hebt uitgezocht bij elkaar passen en het een heel sfeervol geheel wordt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.