Mens en gezondheid

Hulp bij afvallen

dinsdag, 24-7-2018  

Als jij wat gewicht kwijt wilt raken, dan kan het erg prettig zijn om hulp bij afvallen te krijgen. Natuurlijk zijn er heel veel boeken beschikbaar waarin je dieettips kunt vinden en ook kun je online heel veel verschillende diëten ontdekken. Maar iedereen die hier aan begint, loopt eigenlijk op hetzelfde probleem stuk. Het lukt in het begin prima om je aan de eetregels te houden die vastgesteld zijn en je zult ook zeker kilo’s kwijtraken, maar zonder goede hulp bij afvallen zal het uiteindelijk erg lastig worden om het vol te houden. Veel dieetmethodes zijn vooral gebaseerd op het sterk terugdringen van de calorie-inname, waardoor je afvalt, maar waardoor je ook honger krijgt. Dat gevoel kun je maar beperkt blijven negeren, op een gegeven moment wil je gewoon weer meer eten en dan verval je vaak weer in je oude eetpatroon. De kilo’s die je met zoveel moeite kwijtgeraakt was, zitter er dan ook vaak zo weer aan. En zo begin je met het jojoën, want vaak volgt er weer een ander dieet, met uiteindelijk hetzelfde resultaat. Een langdurig effect bereiken de meeste mensen over het algemeen pas als zij hulp bij afvallen inschakelen.

Hulp bij afvallen door voedingsconsulent

Waarom heb je nu hulp bij afvallen nodig? Er zijn verschillende redenen waarom het met behulp van een professional vaker wel lukt om een langdurig resultaat te behalen. De eerste reden is het feit dat je een beter voedingsadvies krijgt dan je in diëten vaak aangereikt wordt. Het gaat er immers om een eetpatroon te vinden dat past bij jou, bij de activiteiten die jij gedurende een dag doet en bij jouw lichaam. Tegelijkertijd moet dit zo in elkaar zitten dat je ook daadwerkelijk kilo’s er mee kwijt kunt raken. Schakel je een professionele hulp bij afvallen in, dan kan deze voor jou een voedingsadvies opstellen dat helemaal past bij jouw specifieke situatie en bij jouw doel, bij jouw streefgewicht. Doordat het beter bij jouw lichaam past, zul je dit voedingspatroon, want een dieet is het eigenlijk niet in de zin van het woord zoals wij het vaak gebruiken, veel gemakkelijker vol kunnen houden. Je krijgt die energie binnen die je nodig hebt, maar ook niet meer dan dat. Alleen daarom al is hulp bij afvallen inschakelen dus een aanrader.

Kies voor Gezond West

Maar niet alleen om die reden is professionele hulp bij afvallen een goede keus, het werkt ook goed omdat je hiermee een stok achter de deur hebt. Natuurlijk moet de motivatie om je dagelijkse eetpatroon om te gooien en kilo’s kwijt te raken vanuit jezelf komen, maar een stok achter de deur helpt zeker. Je wilt natuurlijk niet op je volgende afspraak bij de professional aankomen met een hoger gewicht dan de vorige keer. Dat is niet wat jij voor ogen had. Dit gegeven helpt veel mensen vaak uitstekend om zich aan het voedingsadvies te houden, zij hebben de motivatie, de ondersteuning en de stok achter de deur gewoon nodig. Zoek jij een dergelijke hulp bij afvallen? Dan moet je eens contact opnemen met Gezond West, gevestigd in Maasdijk. Als jij je bij deze voedingsconsulent aanmeldt, dan zal er bij de intake gekeken worden naar jouw:

  • vetpercentage
  • BMI
  • spiermassa

Ook wordt er gesproken over de beweging die je momenteel krijgt en hoe je huidige eetpatroon eruit ziet. Op basis van deze zaken en van het doel dat jij hebt, zal de voedingsconsulent een advies voor je opstellen. Met dergelijke hulp bij afvallen zal het voor jou echt een stuk eenvoudiger worden om je streefgewicht te behalen en weer beter in je vel te komen zitten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.